ОБЕДИНЕНА КОРЕЯ / Важно Пророчество 2022

Никога не можем да забравим, че във всяка война и двете страни са Божии деца и двете страни страдат. Кабалът, който винаги е била зад двете страни на всички войни, е този, който се облагодетелства и обогатява. Те са тези, които искаме да видим разобличени и най-накрая възспряни.

ОБЕДИНЕНА КОРЕЯ / Много важна новина

(1) Корея вече се счита за Обединена Корея. Азиатският регион е освободен от Казарската сатанинска мафия. И беше създаден азиатски съюз, където Китай бе освободен от комунизма... се казва в доклада на Фулфорд, който има достъп до всички играчи, които дърпат конците, и всички разузнавателни агенции.

„В Азия е постигнато споразумение за обединяване на Тайван и Китай и формиране на приятелски съюз с Япония, обединена Корея и АСЕАН, твърдят източници на семейство дракони. Азиатските тайни общества твърдят, че човечеството вече е на 3/4 освободено от сатанинската хазарска мафия.

Когато всичко това приключи, ще има годишнина, световен мир и началото на нов Златен век, обещават източници от алианса."

„цялото влияние на чазарската мафия е премахнато от региона... беше постигнато голямо споразумение за сливане на Тайван с континента... фалшивият Ким Чен Ун и фалшивите новини за севернокорейските ракети, публикувани в пропагандните медии на Кабала, са купчина лъжи. Ким е мъртъв, а сестра му отговаря за Северна Корея, казват източници от азиатското тайно общество. Северна Корея е част от Алианса за освобождение на човечеството, добавиха те."

(2) „Заводите за биологични оръжия, построени от Бил Гейтс и Фондация Сорос (Ротшилд) в Украйна, са унищожени.“ (11 американски биолаборатории в Украйна, финансирани от Кабала)

(3) „Путин и неговият екип извлечеха всички данни от банките, които биха разкрили корупцията от 2014 г. и че десетки милиарди долари са били източени, използвайки Украйна като канал, продължи източникът“.

*** „Банковите сървъри на Ротшилд бяха в Украйна и сега са иззети. Това означава, че играта е приключила за тях.“)

(4) „Дълбоката държава е опустошена от операцията им за пране на пари в Украйна, която се унищожава от Путин. Байдън, Обама, Сорос, Клинтън... (и други ще бъдат разкрити), всички имат изправените си намокрени с кръв ръце дълбоко в Украйна“, отбеляза източникът на Мосад.

(5) Докладът разкрива фалшивата история, публикувана от пропагандните медии на Кабала за случващото се в Украйна. Можете да видите, че те фалшиви зверства и смъртни случаи са фалшиви, защото нямат истински такива, които да докладват.

Руските военни операции държат мили далеч от цивилни, украинските нацистки групи са тези, които стрелят, изнасилват и обличат цивилни. Както трябваше да каза Аватарът на Владимир Путин:

За нашата страна това е въпрос на живот и смърт. Трябваше да спрем това зверство: този геноцид на милионите хора, които живеят там,, ние ще се стремим да демилитаризираме и денацифицираме Украйна, както и да изправим пред съд онези, които извърши множество кървави престъпления срещу цивилни... Всички знаем, че справедливостта и истината са на наша страна.

*** цялата истерия в западните пропагандни медии относно Украйна е отчаян опит да се отклони вниманието от нарастващите доказателства, че кампанията за масова ваксинация е огромно военно престъпление. Смъртността сред ваксинираните се е увеличила с 495%.

Той представя списък с 40 милиардери, забогатели от това престъпление, като казва: „Можете да сте сигурни, че всички те ще бъдат преследвани и изправени пред правосъдието“.

В Япония полицията и военните започнаха да арестуват много хора, замесени в атаката с масово убийство във Фукушима, според японски десни източници, близки до императора.

Източници от Азиатското тайно общество обещават, че историческите промени ще продължат да се случват от сега до пролетното равноденствие на 21-22 март.

Отчетът започва от 44 минути на това видео: https://rumble.com/vw6ze4-situation-update-3122.html

За илюстрация, ето видео, изпратено до нас от руската ФСБ, показващо нещата, които сатанинските наемници на ХМ в Украйна правят с християнските затворници (предупреждение – изключително графично). [v1]

За да разберем колко наистина историческо е премахването на тези военнопрестъпници, трябва накратко да разгледаме историята на това, което се случва сега. Няма да се връщаме хиляди години назад към произхода на прекланящата се на сатаната хазарска мафия. Вместо това ще започнем с кратък поглед върху това как ХМ превзе Европа и се впусна във вековно търсене за възстановяване на древната си родина Хазария.

Добро обобщение на техните дейности може да видите тук: [1]  (превод)

Да цитираме и перифразираме няколко ключови части: Хазария беше царство в Централна Азия, което практикува вавилонските черни изкуства. Те са били известни на околните страни като крадци, убийци, пътни бандити и за това, че са приемали самоличността на убитите от тях пътници … Около 1200 г. сл. Хр. руснаците предвождат група нации около Хазария и нахлуват в нея, за да спрат хазарските престъпления срещу техния народ, което включваше отвличането на малките им деца и бебета за техните кървави жертвоприношения на Баал. [Сатаната].

Елитът на ХМ избяга в Европа, където бавно, в продължение на векове, инфилтрира и накрая превзе управляващите класи там. Най-голямата им победа идва през 1913 г., когато Бордът на Федералния резерв е поет от ХМ в незаконен ход на Коледа.

Еврейските банкери и техните Равини празнуват узаконяването на Акта на Федералния Резерв през 1913

Като грабнаха контрола върху парите на хората на Съединените американски щати, Джон Рокфелер I и неговите колеги-кукли от ХМ успяха да финансират комунистическата революция на Владимир Ленин и Леон Троцки в Русия. Веднага след като ХМ свали християнското правителство на Русия, те започнаха своето отмъщение за унищожаването на Хазария. Като цяло те убиха до 80 милиона руснаци през 20-ти век. Те също така започнаха своя проект за пресъздаване на Хазария чрез гладуване на милиони етнически руснаци, които живееха в древните граници на Хазария. [2]

Ето защо Путин каза: „Съвременната Украйна е изцяло и напълно създадена от Русия, или по-скоро от болшевишката, комунистическа Русия“: [3]  (вече преведохме подобно)

Търпението на руснака най-накрая се изчерпа, когато ХМ се опита да превземе нацията Казахстан, за да продължи своя проект за пресъздаване на Хазария.

Гербът на Украйна и хазарската Тамга

Още един момент, който трябва да се отбележи, е че през 2014 г. генералният секретар на ООН Бан Ки-мун каза, че Украйна не е регистрирала границите си от 25.12.1991 г. Тъй като ООН не е регистрирала границите на Украйна като суверенна държава и Русия е правоприемник на СССР (това се потвърждава от решенията на международните съдилища по имуществени спорове между бившия СССР и чужди държави), то земите, върху които Украйна, Беларус и Новоросия са разположени, принадлежат на Русия. С други думи, така наречената инвазия в Украйна е полицейска акция, която се провежда в границите на Русия. Източник

0 коментара:

КОРЕЙСКИ ПРОРОЧЕСТВА

корейските манускрипти, в които са записани пророчества, най-древните от които са хиляда години...
Прочети >>>
Menu By AllBlogTools.com Related Posts with Thumbnails

 
Powered by Blogger