Предсказваме краят на криминалните структури, поглъщащи човечеството

Предсказваме краят на криминалните структури, поглъщащи човечеството

Духовната война зад тази Пандемия; Разпадането на Матрицата - Паяковата мрежа, контролираща човечеството; Сривът на банковия картел и корумпираните правителства; и Пътя за Човечеството

Вече описахме какво Учителят Мун предсказва за Коронавирус епидемията, която е всъщност биологична атака. Сега обяснявайки духовните промени ще покажем и какви последствия те ще донесат за финансовата и политическите структори на Матрицата.
 
Ако 2020 г. отвори вратата за освобождението на злия духовен свят, тяхното присъствие при нас ще донесе същите симптоми на земята, като тезина Коронавируса; трудности с дишането, изключителен страх, контрол и изолация. Това е състоянието на тези духове от ада. Ние ще го преживеем, за да можем да ги освободим. Това е Възкресение чрез завръщане, обяснено в Обединителния принцип на Учителя Мун.

Освен това освобождаващите се духове от ада ще докладват и разкривят своите престъпления, така че цялата сатанинска мрежа ще бъде разкрита. Независимо от външните причини поради които тези явления се появяват на земята, те със сигурност са просто израз на вътрешните причини - духовната война зад тази Пандемия. Затова продължавайте да се молите за освобождението на Бог и човечеството. Доверете се на Божията победа - защото Бурята идва.

Как Сатана, едно духовно същество (от друго измерение), контролира човечеството? Той мобилизира духове, обяснява Принципът, от ниски духовни сфери, работещи с хора на земята. Преподобният Мун казва, че между тях има постоянна комуникация. Това означава, че злите 1%, които контролират света, са директно ръководени от Сатана (Падналия архангел Луцифер). Точно като ги виждам да работят в духовния свят, всичко е структурирано дори на земята под този сатанински контрол.

Както се показва в Матрицата -Това е сатанинската структура (Паяковата мрежа, контролираща човечеството). В центъра са тези неколцина привилигировани, наистина управляващи този култ. Останалият свят се манипулира от тяхната мрежа чрез тайни организации. След това имаме Банковия картел, корумпираните правителствата, силициевата долина, медиите и всякакви други организации и агенции, работещи под тях.

В основата си всички те в крайна сметка се отчитат пред паяка. Всички взети решения отразяват дневния ред на паяка. В крайна сметка нещата се случват координирано, което само на изглед е случайно. Всъщност на всички им се връчва сценарий за всяко действие, всеки вот. Всички противопоставящи се групи са дирижирани от тях. Но погледнете: В рамките на един и същ Кабал всички те работиха в унисон за унищожаване на семейството, насърчаване на безнравствеността, убийствата чрез аборт и всяко друго зло. Едва сега, с тази пандемия на Коронавирус, тяхната организирана работа, ръководена от това правителство в сянка, става очевидна. И това ще бъде тяхното падение.

Fox NEWS: "Блатото е по-дълбоко, отколкото мислех", заяви Тръмп на 8 май, „но ние чистим ФБР, почистваме Министерството на правосъдието“. Трамп национализира Федералния Резерв, отрязвайки така главата на змея. Той също запощна разследване на СЗО и обяви, че след това идва ред на Борсата. Междувременно се провеждат делата на корумпирани топ фигури в Службите за Сигурност, множество корумпирани съдии и топ политици. Това си е истинско 'Пресушаване на корумпираното блато.'

Сривът на банки и правителства

Вместо големи смъртни случаи, предсказани от всички прогнози, тази криза ще доведе събуждането на човечеството. Ще има големи промени. Престъпленията ще бъдат разкрити. Човечеството ще преживее промяна на съзнанието, започвайки от 2020 г. Вижте, 2020: ФИНАНСОВО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ - ПРИКЛЮЧВАНЕ НА БАНКОВСКИЯ КАРТЕЛ

"От сега до 2023 г. ще видим как много неща се сриват, като пари, религия и правителство, но тези промени ще дадат възможност всичко да бъде възстановено за най-добрия интерес на човечеството. Много от тях, които са били удостоени, ще отпаднат от Милостта, след като са били част на семейството на Тъмнината от самото начало. Предстоят много шокиращи разкрития. " (Прогнози 2020)

Ако все още не вярвате, че това се случва, просто забележете потока; атаките се насочиха към Холивуд, продължиха с правителството в сянка (Дълбоката Държава), сливането на Федералия Резерв, и сега идва с пълна сила върху корупцията на СЗО. През януари видяхме първото успешно преследване на фармацевтични мениджъри. Кой е следващият, когато цялата империя от сатанински контрол се срути? Нека видим. Ще има разпадане и рестартиране на цялата система. Виж, Сривът на банковия картел

Пътят за човечеството
Прокламация на Преподобния Сан Мьон Мун:

"За да навлезнат в „ерата на освобождението“, в която хората могат да се освободят от грешната си природа и върнат към първоначалното си аз, като заживейте като едно обединено семейство, където посещават Бог като свой родител.

„Ерата на небесните дела“ е последният етап, в който човешките същества трябва да следват пътя на живота за другите ... установявайки абсолютен стандарт ... пречиствайки се, както отвътре, така и отвън ... отваряйки епохата на Божието царство (Чон Ил Гук), време, в което можем да се върнем в сърцето на единствения истински Бог.

Щом тази ера на обединения мирен свят на Бог започне, духовният и земният свят ще бъдат свързани и дойдат в единство. Всички неща ще бъдат управлявани в рамките на Съюза на духовния и физическия свят, който ще бъде установен на земята за първи път ... всичко ще се установи според небесния закон и небесния път.

Изборите ще изчезнат: Те се провеждат по чисто светски начин и абсолютно ще изчезнат от лицето на земята. Всички хора ще станат едно семейство чрез междукултурни бракове и Световната благословия за мир и ние ще се радваме на спокойствие и щастие в свещеното царуване на мира. Нека го кажа отново: този ден се приближава."


Какво ще стане ако милиони и милиарди хора започнат да вярват в реалността, която Бог иска да създаде. Представете си силата на създаване на идеалния свят на доверие, любов и свобода.

0 коментара:

КОРЕЙСКИ ПРОРОЧЕСТВА

корейските манускрипти, в които са записани пророчества, най-древните от които са хиляда години...
Прочети >>>
Menu By AllBlogTools.com Related Posts with Thumbnails

 
Powered by Blogger