Нострадамус: Не допускайте ядрена война, приемете Месията

Нострадамус, предсказанията 2012, Ядрена война, трета световна война
Нострадамус:
Не допускайте ядрена война, приемете Месията

Джон Хог, "Нострадамус и Милениумът", 1987


Нострадамус е най-видния пророк на последните столетия. Нострадамус предсказва неща, като изобретяването на радиото, електрическата крушка, големият Лондонски пожар, убийството на Кенеди, човек кацващ на луната и дори наименуването на Америка. Хиляди книги са написани за неговите бъдещи предсказвания. Таблоиди непрастанно го цитират. Много документални филми разглеждат неговите пророчества за бъдещето.

В известната А и Е “Биография” се казва:

“С минаването на време, сме осъзнали че Нострадамус точно предсказа няколко неща, от Английската морска атака на испански кораби със съкровище до военните машини на Адолф Хитлер; от изобретяването на подводницата, самолета и балона на Монтголфиер до космическата ера и ядрена война” (Предсказания, Фишър и Коминс).

От особен интерес днес са предсказанията му за 2012 година; Ядрената война и Края на света. Ще се случат ли тези ужасни неща?

Предсказанията за 2012

Повечето от пророчества на Мишел дьо Нострадам, обаче, са старателно закодирани, така че да можем да ги разберем едва когато се случат. Но има и пророчества които Нострадамус написва с цел да ни упъти към правилния избор. Учудващи интерпретации за това први един от най-добрите тълкуватели на Нострадамус, Джон Хог. В своята книга, "Нострадамус и Милениумът", той ни разкрива белезите които Нострадамус дава за да може човечеството да разпознае Месията до 2012 година, за да последва напътствията му и така избегне трета световна (Ядрена) война и тръгне по пътя на мира.

Аз притежавам изданието от 1987 година. Наистина главата за знаците на Нoстрадамус относно този Месиянски Миротворец са страшно любопитни и интересни. Нострадамус описва Месията, като нов и противоречив религиозен лидер.

1. Месиянската личност ще се роди на Изток; от Ориента, жълтата раса.

2. Месията ще бъде много преследван и многократно хвърлян в затвора.

3. Той “Ще обединява религиите срещу Червеното (Комунизма)“.

- Обединител - обединиява религиите,

- Ще спре Комунизма наречен в Библията „Червения змей“

4. До 1991 година човечеството вече ще е чуло кой е Месията, но до 2012 година все още няма да желае да го приеме.

5. Той ще дойде под името „Мун“. Нострадамус говори за това как Мун и неговите последователи ще бъдат преследвани и фалшиво обвинявани. Това подсказва, че Месията ще се роди в Корея, тъй като думата "Мун" е корейския йероглиф на "Божието слово". Самата Библия заявява, че той ще дойде с "ново име" и името му ще бъде "Божието слово".

6. Новата истина която Месиянската личност донесе ще установи вечния мир и обедини всички досегашни философии, религии и разбирания. Това ще стане от 2012 година, когато човечеството трябва да го разпознае и последва. Ако не може да последва, Ядрена война или други тежки последствия за човечеството може да доведът до унищожението на 80% от населението на земята.

До тук описанието много точно описва противоречивия Корейски религиозен водач, Сан Мьон Мун. При обективна проверка можем да установим, че всички създадени от него организации се борят за Световен мир и обединение. Точно както Нострадамус го описва, той е нов религиозен лидер от изтока. Точно както е пророкувано, той работи за обединение на религиите и е известен с ролята му в падането на Марксистките-Комунистически режими. Но има неща около него, които ни е трудно да разберем и ни блокират. Имам в предвид, масовите сватби на Муун. Може би затова Нoстрадамус не е пропуснал да отбележи това като един от белезите.

7. Където и да отиде той ще благославя хиляди семействата (Големи сватбени Благословии). Сан Мьон Мун е благословил в международни сватби стотици хиляди семейства, като по думите му, само появата на здрави семейства изпълнени с истинска любов може да доведе до установяването на мирния идеален свят.

Не може да не си спомним, че дори Библията описва Второто пришествие във връзка с Голяма сватба на която всички са поканени. Всички тези знаци явно и безпристрастно сочат Корейския религиозен лидер, Сан Мьон Мун, като месията. Шокиращото е, че това не са единствените пророчества сочещи към него.

В книгата има и още един, 8-ми знак. Според него името на Месиянската съпруга ще е свързано с птица, а името на Съпругата на д-р Мун е наистина име на приказната птица жерав.

Д-р Мун не е единствения в наше време който е обявил, че е Месията и Второто пришествие. Но освен че отговаря много точно на белезите и пророчествата относно тази Месиянска личност, д-р Мун е единствения който приживе е развил една нова световн религия отдадена на премахнването на бериерите от миналото и установяването на мирен свят. Независимо дали ние ще повярваме или не, учудващ е факта, че милиони вече го смятат за Месията. В това число влизат и много, които не са негови последователи.

Шокиращо е да разберем, че дори световно известни религиозни, обществени и политически лидери също го признават за такъв. На конференции пред хиляди Християнски пастори, от всички деноминации, дори първи последователи на Мартин Лутер Кинг признават, че не трябва да гледаме в облаците, защото Второто пришествие вече се случи и това е преп. Сан Мьон Мун. През 2001 година бяха публикувани и множество писма от духовния свят, в които основателите на всички религии и деноминации призовават своите последователи да изучат учението на д-р Мун и да го следват така както и те го следват и подкрепят от духовния свят.

Когато видите "Човешкия син едещ на облаци (от свидетели)" заявява библията, "вдигнете глви и знайте, че скоро Небесното царство ще се изгради".

За да обнови ООН и предствави ново лидерство към изграждането на мирен свят, Д-р Мун основа Федерацията за вселенски мир през 2005 г, обединявайки усилията на световните лидери, учени и специалисти.




Нострадамус, предсказанията 2012, Ядрена война, трета световна война

0 коментара:

КОРЕЙСКИ ПРОРОЧЕСТВА

корейските манускрипти, в които са записани пророчества, най-древните от които са хиляда години...
Прочети >>>
Menu By AllBlogTools.com Related Posts with Thumbnails

 
Powered by Blogger