ПРЕДСКАЗАНИЯ Две времеви линии за Украйна и Човечеството

ПРЕДСКАЗАНИЯ

Две времеви линии за бъдещето на Украйна

16 Май 2022 / CIG News

В предния доклад за ИЗМЕСТВАНЕ НА ВРЕМЕВАТА ЛИНИЯ ще разберете подробности за настоящата провеждаща се задкулисно война с Дълбоката държава. Не е шега, и войната с Украйна потвърждава това.

Както е във всяка война... банкерите вече са разиграли кой какво ще вземе след края й... цялата работа в процеса е хората така да се убъркат с дезинформация, че да се мразят и спорят помежду си дотолкова, че да не разберат, че всичко е предварително планирано. Сега четем, че Полша май ще вземе едната част от Украйна а Русия другата. Това е според сценария на Хазарските банкери - Първата времева линия. Виж сатията, Украйна приключи, Разделиха я, Полша поглъща една част

Но както предсказва д-р Мун: „Сатанинският свят продължава да се разпада. Просто изчакайте и вижте какво ще се случи. Индивиди, семейства, племена, раси и нации в сатанинския свят са загубили своята цел и посока... В миналото ние страдахме под властта на сатанинското господство; обаче нещата ще се обърнат... Обединих ги и освободих всички. Сатана трябва да се оттегли сега." Сун Мюнг Мун

Така идваме до другата времева линия, в която тези Сатанински планове се разпадат, а Дълбоката държава, която ги дирижира бива напълно унищожена. Четете внимателно, защото следната информация е получена от най-добрите вътрешни източници с достъп до събитията зад кулисите. Бъдете будни, търсете и изследвайте сами. Може да се окаже, че предполагаемото добро е просто замаскирано зло. В този случай 2-ра времева линия е предназначена просто да ни обърка - да ни даде фалшива надежда.

Като обединител, обаче, аз вярвам в Божията победа, като същевременно осъзнавам, че зависи от това да изпълним собствената ни човешка отговорност. Премахването на завесата на невежеството в тази война за дезинформация е от голямо значение в това провиденциално време. Само истината ще отвори пътя за любов и мир в този свят.

Преди да представя тези две времеви линии, нека първо ви уверя, че всичко е в Божиите ръце. Човечеството се освобождава, докато говорим. И силите, извършващи промяната, са на много по-високо духовно ниво. Можете да сте сигурни, че Учителя Мун е мобилизирал всички добри сили в духовния свят, за да помогнат на земята. Подробности в статията, ИСТИНСКОТО ЗНАЧЕНИЕ НА МЕСИЯТА.

Операции на Белите Шапки за освобождение на човечеството

Войната в Украйна се оказва доста централна в борбата с Дълбоката държава. В заловени лаборатории руснаците откриват производството на вируса на Корона, как се разпространява и участието на Световната здравна организация в това престъпление.

Поради това, както Фулфорд съобщи, миналата седмица Китай и Русия дадоха ултиматум на американската армия или да унищожи банкерската-хазарската мафия, или ще се изправим пред тотална война с ядрено/скаларно оръжие. Нещата са наистина сериозни:

Руснаците заловиха голям брой мигриращи птици с контролирани от микрочип капсули, съдържащи различни чуми... можеха да бъдат отворени от сателитна команда, където биха причинили най-много щети. Местоположението на американските лаборатории, които произвеждат тези биологични оръжия в 36 държави, беше представено на Съвета за сигурност. Болестите и епидемиите, начините за тяхното освобождаване, страните, в които се тестват. Дори вирусът, отговорен за настоящата пандемия и огромния брой прилепи, използвани за предаване на този вирус. Представено е доказателство, че представители на Световната здравна организация редовно посещават тези лаборатории по света. Доклад на Фулфорд

Тези ужасяващи доказателстша проработиха. Американските военни незабавно реагираха, като изпратиха самолет с повече от 100 генерали, представляващи всички военни части, за да избегнат всеобхватна ядрена война, твърдят източници от Пентагона.

Да, „В отговор беше изпратена делегация в Русия и беше постигнато споразумение всички известни членове на Хазарската Мафия да бъдат убити на място, според източници от Пентагона и Ми6“. В резултат на тази среща „Дните на Байдън са преброени, режимите ще рухнат и ръководителите на страните, участващи в тази схема, ще бъдат свалени“, обещават източниците.

„МИ6, след като получи тези доказателства, обеща „Ние ще санкционираме ООН със стрелба за убийство“. С други думи, посочените служители, включително тези, които работят в СЗО и ООН, ще бъдат застреляни на място." Доклад на Фулфорд

Като потвърждение на твърдението на Белите Шапки, че към 2000 личности са в програмата за защита на свидетели, които скоро ще излезнат и разкрият публично ужасяващите дейности на Кабала, се появи следното видео.

Робин Уилямс - Жив! Вижте 4:48 мин. от това видео. (1) Белите шапки опазиха живота на много свидетели в програми за защита на свидетели. Много актьори помагат, играейки ролята на известни фигури от Кабала, докато Алиансът постепенно сваля Дълбоката държава (слой по слой).



Белите Шапки зададоха въпроса, "Какво ще стане със цялата сатанинска структура на Кабала, когато спрът заплатите на хората работещи за тях?" Нима Полицията, събиращите такси, гнонещите ни за застраховки и глоби ще продълват да работят без заплата. Нима войниците ще ходят да се бият ако не им плащат? Какво ще стане с бизнесите на Кабала, когато Борсата и Биткойна пропаднат? Всичко това е важна стъпка от сриването на тази система и преминаването към новия свободен от тези изроди свят.

Върхът на сатанинската пирамида е унищожен

Обаче, "Тези, които всички искат да видят арестувани, те са много далеч надолу по хранителната верига. Те са само изпълнителите на поръчки." обясни Ким Гогуен , попечител на Глобалното хранилище. Тя обяви шокиращата новина, че тези, които са им давали заповеди, вече са отишли ​​при източника. Върхът на Сатанинската пирамида, Супер елитът, който контролираше света, е заличен.

Ционистката кабала измама с доверието на петродоларите приключва. Безполезната ционистка хартия на Фед не е подкрепена от нищо друго освен измама. Правомощията на Ротшилд бяха премахнати отдавна. Те вече нямат лондонска позиция.

След изтичането на банковия договор на Хазарите през 2012 г., Глобалното хранилище (GR) се освободи от сатанинския контрол и е под прякото господство на Бог. Предишният попечител, Мърдок, беше "върнат при източника," каза новият попечител, Ким Гогуен. А както знаем, всяка валута, дори дигиталните трябва да плучат регистрационен номер от GR (Global Reserve), за да бъдат валидни. Ким говори за квантов компютър работещ в директна връзка с духовния свят, който управлява всички тези транзакции. Както финансите, така и регистрацията на държавните договори, регистрация на граници и територии и т.н. 


Въпросът е, че само GR се занимаваше с контрольорите, които доминираха човечеството в продължение на хиляди години. Който са били по-скоро демони вселени в хуманоидни тела, отколкото хора. Дори хазарите и орденът Черно слънце не знаеха много за това кой е над тях, но всички трябваше да почитат Луцифер и принасят човешки жертви в замяна на дадената им власт и право да правят пари от нищото.

Вторият важен момент е, че GR има свое собствено военно подразделение, наречено GIA. Тъй като GR работеше директно под контрола на духовния свят, изглежда, че те използват оръжия, които биха могли да се считат за по-скоро духовно или от квантово-плазмено-честотно ниво. Така тяхната сила превъзхожда всички военни сили на земята.

И така, ето голямата новина; Глобалното хранилище току-що обяви, че голяма част от т.н. Черни благородници - така наречените Covens (Магьосници) - по-лоши от по-лошите, са били свалени. Последния път тя съобщи, че само 2000 от тях са останали живи. Това беше невероятно обнадеждаваща новина.

Преди дни съобщиха, че само около 280 черни благородници са останали живи - от тези, които искаха да ни убият всички и да постигнат световно господство. Но само 14 са останали след намеса на Силите на 9 май. Говорим за контролери от Кабала, дори не хора. Правилното определение ще бъде "обсебен от демони". Хора, които никой от вас дори не знае, че съществуват.

До вчера само 6 от 14-те оцеляват, след като няколко от подземните им бази бяха унищожени. Но и те бяха свалени тази сутрин. Всъщност генералите от по-ниската Кабала няма да имат никой да им се обажда по телефона, за да им даде указания.

Ким споменава други 500 от оригиналните 2000, не толкова опасни, които все още се опитват да разберат; какво става? Къде са техните пари? Тяхната къща от карти се разпада. Бъдете сигурни, че техните лоши планове няма да проработят. Вижте, ИСТИНСКОТО ЗНАЧЕНИЕ НА МЕСИЯТА

„Май ще бъде месец на сътресения. Месец, в който всички мръсни неща на това правителство ще бъдат разобличени. След няколко дни ще изпратим нещо, което ще унищожи и разобличи този кабалист. Информацията ще бъде само сред хората, които искат добро за тази страна, а не манипулаторите." Сървайвърът

Кой се бори срещу кого?

Видео : Бяхме излъгани... да се преструваме, че тази война е за Русия и Украйна, е лъжа за парите. Зеленски е кукла, която танцува на сатанински, окултен тип музикално видео. Милиарди щатски долари са изпрани през Украйна. Никой нищо не каза. Дълбоката държава не е теория, а е действителна Дълбока държава.

 

1. Планът на Украйна да убива проруски жители

Броени дни преди началото на специална операция в Украйна за унищожаване на проруски жители на Мелитопол в южната част на Запорожка област, град със 150 000 жители, руските военни научиха за плановете.

Статистиката показва, че повечето от 3000 цивилни загинали в тази война са от Донбас, хората, които руснаците защитават. Сам по себе си този факт разрушава всички медийни манипулации, които чуваме. Освен това виждаме, че много от телевизионните новини са направени с платени кризисни актьори – фалшиви истории за прехвърляне вината за нацистките зверства на Русия.

Наказателната операция на украинските националисти беше осуетена благодарение на началото на специалните операции на Русия за демилитаризация и денацификация на Украйна. "Всичко ни е ясно: това са военни престъпници. Това са неофашистите, които трябва да бъдат изправени пред трибунала. Те нямат други възможности. Или да умрат", каза шефът на ДНР Денис Пушилин.

2. 8-те години на Геноцид преди началото на войната

Медиите изиграха голяма роля в прикриването на зверствата на тези неонази през последните 8 години. Можете да видите много видеоклипове и документални филми за децата, убити от украинските сили в Донбас преди началото на войната. Защо западните медии потискат тези ужасни престъпления?



Националистите не само планираха атака срещу Донбас, те искаха да атакуват Русия, да вземат заложници. Това е планирано не от Азов, а от ръцете на колективния Запад. „Украинските нацисти са просто инструмент за агресия срещу Русия от страна на западните страни“. Така че в крайна сметка това е война с Дълбоката държава, която нахлу в Украйна. Русия помага на Украйна да се освободи, като същевременно помага на Белите шапки да елиминират останките от Кабала.

Междувременно Азов все още представлява сериозна заплаха за Донбас, тъй като е мрежова структура, а не само конкретни звена. „Чрез мрежовата структура полкът оказва влияние върху висшия орган на Украйна. Това е цяла нацистка контролна система, която има външно влияние, най-вече от САЩ. Азов е инструмент за агресия срещу Русия и формиране на нацистко съзнание в украинското общество. .

Видео: Защо е спешно необходима денацификация на Украйна

Много от наемниците, тези нацисти в Украйна, където обучава Акино - голям открит сатанист. Причината, поради която руснаците трябваше да превземат Мариупол, е, че там се намираше целият щаб на нацистите.

Времевата линия на Кабала

"По закона на съществуването в духовната вселена те трябва да разкрият своите планове относно хората. И те го правят по таен начин"

Както знаем Кабалата контролира и Русия, и Украйна. Войната е просто за освобождаване на територия и извинение за създаването на Новия Израел (Възстановената Хазария). На Русия бяха обещани южните и източните територии в замяна на бъдеща военна защита. Обясняват защо това е много важно за тях.

Това е планът на Кабал-хазарската мафия. Просто се опитвам да ви предупредя за това. Моята надежда е, че няма да се сбъдне. Какви знаци подкрепят тази версия на събитията:

(1) Рекламираният план от години. Вижте сценария, описан в собственото им промоционално видео: https://www.bitchute.com/video/QHDXKgQhZbCC/

(2) Както съобщава Global Repository, войната е платена от Израел с петролни резерви. Ето защо цената на бензина скочи до небето. Генералите трябваше да правят пари.

(3) Същият 5-звезден генерал (бивш КГБ) контролира както руските, така и украинските военни. Кабала им дава заповед и те започват войните в контролирания от тях регион.

Документален : Комунизмът е създаден от ционистката сатанинска кабала, базирана на йезуитската сатанистическа идеология. Ленин беше йезуит. Маркс беше йезуит, имайки предвид мисията идеологически да постави всички социалисти под ционисткия дневен ред (хазарската сатанинска мафия). Ротчилд плати Червената революция през 1917 г.


1 - Сценарият:

Накратко, украинското правителство се продаде на хазарската мафия - която иска територията. Русия трябваше да играе заедно. Кабала контролира всичко. Хората страдат. Сатанисти нахлуват в страната. Хазарското царство е възстановено в Украйна.

Сценарият е - Русия играе злодея. Украйна играе жертвата. Медиите карат целия свят да спонсорира войната с дарения (милиарди). Светът е подлъган да приеме и да помогне на Кабала да превземе Уркайн. Точно както вълшебният трик с Холокоста даде Израел на хазарската мафия, сега в съпричастност ще им дадем Украйна, за да станат 2-ри Израел. Мислим,  че борейки се с Русия спасяваме Украйна, а е обратното. Даваме Украмна на мафиоти. Ще стане постепенно. Видеото очертава какво ще бъде постигнато до 2039 г. и напълно завършено до 2070 г. Хазарите са сатанисти, те няма да спрат докато не вземат и твоята нация и те заробят. 

Възстановяването на Хазария (Вижте Хазарска история ) е само стъпка в плана им да завземат света. Според тях до 2070 г. планът им включва получаване на цяла Украйна, Русия и околните територии.

Много добро документално изследване за историята на сатанизма: Кой наистина дърпа конците зад политиците и как тази сатанистка кабала дойде на власт: ЧАСТ 2 / ЧАСТ 3 / ЧАСТ 4



2 - Признаци, че този хазарски план е в ход:

1. Украйна вече използва хазарската тамга като национален знак. Хазарите са били известни с практикуването на сатанизъм. Каквото и да вярват днес украинците за това, хазарската Тамга идва от поклонението на Молох.

Вижте, Наемниците в Украйна използват ДЯВОЛСКИЯ ЗНАЦИ. Украинските военни открито използват знака на Луциферианското Черно слънце като свое лого. Да, цялата армия на Кабала е под култа на Черното слънце, но за първи път го виждаме така открито. Та те дори не го крият. Това означава, че те притежават тази държава.

2. Хазарите бяха известни със своите педофилски практики и трафик на хора. Затова Русия ги унищожи преди 1000 години. Сега откриха, че има  СТОТИЦИ ЛАГЕРИ ЗА ПЕДОФИЛИ, РАЗПРЪСНАТИ В УКРАЙНА. Но вижте сексуализацията на нашите деца, донесена от Хазарския Холивуд.

„Секс трафикът на деца е пандемията. Направете вашето проучване за милионите деца, които изчезват ежегодно.“ Лин Ууд

 

Част 4: Любителите на деца навсякъде
Част 5: Детско изкуство и пица
Част 6: Голяма медийна манипулация

3. Хазарският сатанизъм произлиза от ханаанските практики на поклонение на идолите, черна магия и призоваване на демони чрез ритуално убийство. Точно такъв тип символи и идоли, които се срещат в наемниците, борещи се за Украйна. Вижте, наемниците се бият в Украйна "Поклонници на дявола"

Дори войната е сатанински ритуал за тях, който призовава повече демони на земята и ги държи във власт над нас. Колкото повече убийства и изнасилвания, толкова по-мощни лъжливи демони ще дойдат и ще поставят мъгла над умовете ни, за да не виждаме злата им природа, нито да разпознаем как го правят.

3 - Инфилтрация, а не инвазия

Известният хазарски месия, Звий..., през 1666 г. ги учи да нарушават взяка Божия заповед, да правят секс с децата си, разменя съпругите си. Най-подмолно да приемат всяка вяра, но да спазват сатанинските си практики. С дурги думи - инфилтрация. Първоначално те хакват юдаизма. Самият Зви приема и инфилтрира мюсюлманите. Постепенно те проникнаха и парализираха християнството. Педофилията в Католицизма е само знак, до каквва голяма степен са проникнали най-горните нива. 

В наши дни те са навсякъде. Всички централни банки всъщност са частни и са в ръцете на хазарски евреи. Печат парите от нищото, държави в дълбочина, за да им плащат дори лихва върху това (Всички нации станаха поробени в дълбочина - 80% или нашите данъци отиват за плащане).

Хазарският монопол е навсякъде. Същото важи и за всички медии, развлечения, Холивуд и така нататък. Политици, образование, медицина, индустрии... проверете главните изпълнителни директори - все хазари-евреи. Вижте С КАКВО се бореше ПРЕП. МУН

Бонус видео за тези, които имат време и интерес към Главата на хазарската мафиотска змия.
4 - Всички войни са създадени от хазарските банкери

Украйна направи 11 милиарда долара само от едно събитие за набиране на средства... Докато даренията продължат да пристигат, те ще поддържат войната вечна. Не е Русия... всички те са част от Кабала.

Генералите от двете страни на войната са контролирани от Кабала и очакват своя дял от пая. Но тук идва промяна в играта. Украйна все още е под системата на централната банкова система на Ротшилд, докато Русия изхвърли банките на Ротшилд през 2019 г. и сега премина към системата със злато. Това прави версията на Бялата шапка на ситуацията много възможна. Прочетете ВРЪЗКАТА ТЕСЛА-ТРЪМП-ЛУНА , за да видите принадлежността към обединението към тази времева линия.

Времевата линия на Белите шапки

„Без да се бием във видимия свят и да победим Сатана, няма да се появи път, по който можем да постигнем напредък в духовния свят. Без това със сигурност щяхме да се сблъскаме с препятствия.“ Преподобният Сун Мюнг Мун - CSG

Можех да се сетя за редица бели шапки на много високо ниво, които открито оцениха подкрепата на преп. Мун и изнесоха лекции на нашите събития. Но в световен мащаб Белите шапки са съюзът на страните, които признаха злата програма на Кабала и бяха решени да я спрат. Вижте, Потомците на Линкълн и тяхното участие.

Алиансът започна със 17 нации и нарасна до повече от 30. През 2019 г., в глобална военна операция, те арестуваха много от Ротшилд (хазарски евреин) и други елитни фигури на Черното благородство, които контролираха света. Останалите живи се крият в подземията или страни като Украйна, където все още имат преобладаващ контрол и защита.

В момента 22 държави са отхвърлили Rothschild Fiat Money и са преместили собствения си национален стандарт, подкрепен със злато. Много други трябва да финализират, че преходът е през следващите седмици. Значи руснаците не са сами; 90% от света е с тях.

Белите шапки използват Путин, който ще им помогне да разобличат и унищожат Кабала в Русия и по света. Путин ще поеме вината на всички медии на Кабала, като същевременно обезглавява щаба на Кабала в Украйна. Унищожавайки лабораториите за биологично оръжие, той ще освободи не само Украйна, но и света от биоатака, по-опасна от Covid.

Ключов момент за този анализ е, че руските сили „Z“ помогнаха на спецоперациите в Италия (когато Алиансът арестува главите на 13-те черни кръвни линии). По-късно видяхме как Русия помага на Алианса при превземането на подводните бази на Кабала в Женевското езеро (спомнете си подводниците, изпратени от Русия).

Видео: Как членът на Кабала, Путин, се обърна срещу Кабала. И може би ще отреже главата му.


Следователно получените разузнавателни данни, че след смъртта на Путин (черно слънце) той е заменен с двойник на Бялата шапка, изглежда правдоподобен. Видях видеоклипове на няколко високопоставени генерали от Белите шапки, които декларират това. Global Repository също потвърждава, че Путин е мъртъв и това е двойно. Сравних стари видеоклипове и снимки и очевидно е съвсем различен човек.

Много други лидери по света са заменени от Белите шапки. Очевиден пример е Байдън, заменен с актьор и записан във филмово студио в Аризона. Белите шапки притежават всички доказателства за корупцията и престъпленията срещу човечеството, така че ги свалят едно по едно.

Това, което аз лично не харесвам, е, че това е известна хазарска практика да вземат самоличността на техния враг. Белите шапки твърдят, че трябва да го правят до постепенното срив на Кабала на Дълбоката държава, за да предотвратят бунтове, объркване и много невинни смъртни случаи.

В тази връзка руските военни правят всичко възможно, за да сведат до минимум жертвите на цивилни. Държаха се далеч от цивилни райони. Поразяване на точни цели; Командни центрове на Кабала, нацистки наемници, лаборатории, педофилски лагери и подземни бази. Факт е, че от 3000 загинали цивилни мнозинството са в района на Донбас - хората, които руснаците трябва да защитават. Това ви показва, че нацистките батальони са тези, които стрелят по хората. Медиите на Кабала ви казват точно обратното, но експертите и свидетелствата на място показват точно това:

„...И тогава всички къщи бяха разстреляни от картечници. – Кой стреля? – Азов. Азов. – Деца и жени ли са стреляли? – Да…” (батальон „Азов”, е подразделение на Националната гвардия на Украйна). Прочетете още Свидетелства

Бившият офицер от разузнаването на морската пехота на САЩ Скот Ритър потвърди, че клането в Буча в Украйна е извършено от украинските въоръжени сили. [vi]

Операция на Алианса за почистване на дълбоката държава

Смяната на Путин означава, че вече са прочистили голяма част от руската дълбока държава. Санкциите срещу Русия също бяха стратегически, за да конфискуват официално голяма част от имотите на олигарсите. Съществена част от войната с Кабала в самата Русия.

Много други признаци през последните години сочат, че тази версия на Путин може да е от добра страна. Изобличаване на педофилията и хомосексуалността, разкриване на beo-лаборатории и нацистки бойци, унищожаване на щаба на Кабала и др.

Медиите няма да го покажат, но виждаме множество видеоклипове на руски военни, които помагат на хората, дават им храна, придружават ги до безопасни места. Идват съобщения, че са открили и спасили хиляди деца под лабораториите и от други подземни съоръжения.

Има все повече доказателства, че елитен педофилски кръг използва осиновяването, за да въведе деца в трафик на деца, като много от децата изчезват безследно. Вижте, Путин забранява осиновяването на руски сираци в САЩ поради педофилска епидемия .

Изкарано на светлина злото е безсилно

Едно е сигурно. Ако създадем добра енергия и добри събития, които задвижат милиарди с положителна визия, времевата линия ще се измести към изпълнението на този идеал. Това е информационна битка между доброто и злото.

Учителя Мун обеща да разкрие всички тайни от Духовния свят; що се отнася до това кой е убил Кенеди (убит от Кабала), кой потопи Титаник (Хазарските банкери, за да установят Федералния резерв). През последните 7 години (2012-2019) д-р Мун обучава Духовния свят, за да дойде и да помогне за слагането на край на злото на земята. Вижте, ТМЪК ДО СВЕТЛИНА (ИЗБРАН) 

0 коментара:

КОРЕЙСКИ ПРОРОЧЕСТВА

корейските манускрипти, в които са записани пророчества, най-древните от които са хиляда години...
Прочети >>>
Menu By AllBlogTools.com Related Posts with Thumbnails

 
Powered by Blogger