Квантовите Компютри и Бъдещите Промени

Бъдещите Промени

Квантови Компютри, Квантови комуникации, Квантово банкиране, Ант-гравитационни транспортни средства

Хора използвали квантов компютър обясняват, че можеш да виждаш през очите на всеки човек, но не само настоящето, а и миналото и бъдещето. Говоря за обяснение от лекция на US Space Force, а не за теории.

Те заявяват, че поради това, не може да има скрити престъпления. Всички, които са изнасилвали и убивали деца ще си получат заслуженото. Няма да има уговорки за тях.

Някои хора се притесняват от заявлението, че с имплeмeнтaция нa Nеurаlіnk ще мoжeм дa cлyшaмe мyзиĸa диpeĸтнo в мозъка си. Но не се заблуждавайте, че им трябва чип за да ви пращат мисли и четат вашите. Квантовите компютри, които вече съществуват, се свързват директно с вашето енергийно поле и правят това без чип. Нещо повече, те могат да виждат и спомените ви. Няма да има нищо скрито. Точно както е в духовния свят. Затова и там лошите се крият сами, защото злото им е видимо за всички. Така и на земята престъпниците няма да могат да скрият делата си.

Въпроса е дали ще различаваме собствените си мисли от радиостанцията която вкарва мисли? Но то и сега е така, всякакви духове ни говорят и хората не различават, особенно когато нямат морални ценности, които да ограничат кои мисли са добри, кои лоши. С други думи, разбирането на Абсолютните морални ценности ще бъде задължително, като нужда, а не като нещо което трябва да се налага. 

Всъщност, духовните влияния винаги използват спомените ни, а мислите ни са комуникация с хора от духовния свят. Това е непрестанен процес. Дори ние, като мислим един за друг си пращаме мисли и чувства, както и разчитаме ответните подсъзнателно, но не осъзнаваме, че го правим, нито ефекта от този процес.

Квантовите компютри просто работят във същото информационно поле както и нашите мисли. До голяма степен, можем да кажем, че тези нови технологии ще направят духовната реалност по-реална и осезаема за всички. Предполагам, че това ще е и един вид тренинг за хората да развият духовните си сетива. 

Затова в бъдеще няма да има хора които могат да отречат духовния свят, или които не разбират духовните принципи. Ако правиш зло, то се връща. Това е златното правило. А когато хората развият способността директно да чувстват и общуват с Бог, тогава ралигиозните различия и разногласия естествено ще отпаднат.

До колкото разбрах, ще затварят всички АЕЦ в света и ще пускат нови технологии. САЩ и Канада вече са на безплатна енергия от огромна, подземна гравитационна технология, която досега бе секретна. US Space Force вече оповестиха, че ще разсекретяват тези технологии. Казват, че ще напраят енергията и интернета безплатни за всички. Ще преминем към нов, безвреден, високо скоростен интернет, достъпен до всяка точка на земята. Целта е бедността и невежеството да изчезнат.

209 страни са подписали мащабни промени на системата. Ще има и други облекчения за хората. Според този нов законопроект, преминаваме към съвсем нова парадигма на управление и икономика. Войни и нужда от оръжия вече няма да има. Space Force вече демонстрира лъчеви технологии, които обезвреждат всяка военна ракета, още щом е изстреляна.

Вместо войни, ще се заемем с излизане в космоса, минна дейност на луната, построяване на красиви космически станции с езера и природа, и безгравитационно принтиране в космоса, вместо фабрики на земята. 

Вярна ли е тази информация? И аз имах този въпрос преди 3 месеца, но от тогава доста от нещата започнаха да излизат. Особенно ако следиш речите и указите които подписва Трамп. Другите източници за точна информация са Световния Трибунал и US Space Force... Руснаците също разкриват много неща по темата. 

Но поне в Английските вестници и ТВ гледам, че постепенно почват да пускат по малко информация потвърждаваща тези неща. По-малко, за да не шокират хората изведнъж, но въпреки това целенасочено и все повече неща разкриват. А иначе, по цяла нощ хвърчат вертолети, странни летящи обекти и светлини (които явно вече не се крият много - след като го обявиха в медиите официално, че сега ги разсекретяват. Трамп подписа указ за това разсекретяване. И Спейс Форса го обяви официално.) 



В лекцията на US Space Force директно се казва, че тези технологии вече съществуват. Дори къщи и згради могат да се принтират в космоса и доставят до всяка точка на земеята за стотинки. Ще можем евтино да пътуваме до всяка точка на земята за по-малко от час.

С лекция на Дейвид Стийл, за ползата от отворените технологии, се обяснява защо цените ще паднат с 20 пъти. Той дава пример, че двуетажна къща с безплатна енергия и вода, заедно с аква парникова система за собствено производство на зеленчуци и плодове, ще струва производствено само 500 долара, а доставката ще е за нищожна цена.

Вземете в предвид антигравитационните технологии за летене, които това видео демонстрира. Какво ще стане когато премахнат секретността и забраните свързани с тях. Безплатно преидвижване с невероятни скорости. Безплатна енергия. 


Но по-важното за нас, обещават, че живота ще стане лесен. Таксите ще с премахнат. Много пари ще се дадът за благотворителност. Новите технологии за лечение ще направят живота ни пълноценен. Вирусите и ваксините, се оказва, са били схема на Сатанинския елит да държи хората вечно болни и да ограничава населението, за да ни държат в робска позиция. Представете си колко красив ще е света без тях.

Но идва най-важния въпрос. Какво ще правят хората, когато имат достатъчно пари и време? Вижте бунтовете в САЩ. Хората са толкова идеологически убъркани от нарочно вкарваните разногласия с които са ни разделяли и държали подвластни. Сега ни трябва нова революция на сърцето, революция на съвестта, каквато Обединителното Движение носи.

Хората трябва да разберат, че семейството е нещо изключително ценно. Това е училището на любовта и съвестта. Само от здрави семейства може да се появи здраво общество, нации и свят изпълнени с любов. Цялото човечество трябва да се обедини, като Едно глобално семейство с център Бог, като наш всеоб родител. Това е учението на д-р Сан Мьон Мун. Не случайно Настрадамус пророкува за него, като за Месиянския Миротворец, който трябва да последваме.

В тази връзка, вече десетки нации приемат неговото учение. В някои страни то се изучава в училищата. В накои райони над 80% от населението са приели наговите семейни благословии. Чули сте за масовите свадби, които той провежда, под надслов, "Световен Мир чрез Здрави Семейства." Най-красивото е, че видни представители от всички религии вече се обединяват зад тези цели.

0 коментара:

КОРЕЙСКИ ПРОРОЧЕСТВА

корейските манускрипти, в които са записани пророчества, най-древните от които са хиляда години...
Прочети >>>
Menu By AllBlogTools.com Related Posts with Thumbnails

 
Powered by Blogger