2020 Предсказание за Корона-вируса: Паралелите при вирусните пандемии

2020 ПРЕДСКАЗАНИЕ ЗА КОРОНАВИРУСА:
Паралели на вирусни пандемии

Защо Бил Гейтс, песента на Мадона, откриването на Олимпийските игри в Англия и много други ни натякваха за идващата Корона-вирус пандемия? Защо се правеха инсценирани тренировки за тази пандемия? 

Завесата започва да пада. Актьорите сега стават видни. Мръсните им антихуманни планове също. Но най-важното - Тези зли демони знаят силата на нашия ум да създава, така че ни казват напред лоши неща, лоши прогнози. Когато се съсредоточим върху това, ние създаваме тази реалност. Те не ни предсазват бедствията, те системно и методично ги планират и подготвят, а накрая се възхваляват като наши спасители. 

Тъмната страна винаги ви показва какво ще направят предварително, за да може вашите мисли да го създадат. Затова Бил Гейтс, Фалчи, СЗО и други криминални участници, спонсорирали и създали този унищожителен вирус, постоянно ни повтаряха, че тази панемия идва. Разберете, те са част от Кабала; видими лица поставени от невидимото зло правителство в сянка.

Датите и периодите са важни за тях, защото те фокусират умовете ни върху това какво да очакваме. Погледнете; 1720, 1820, 1920 и сега 2020 са били най-лошите пандемии. Изглежда историята се повтаря на всеки 100 години. Всъшност на всеки 100 години те правят своята атака за намаляване на населението. Но искам да забележите действията на Божията страна в тези периоди. Трябва да се съсредоточим върху онова добро, което може да дойде от тях.

Тъй като тези тъмни същества нямат души, те не могат да създават. Те трябва да използват нашата енергия, чрез нашите мисли, чувства и емоции. От страха и ужаса  ние ще създадем реалността, която те искат. Сатанинската реалност.

Страхът е тяхната сатанинска сила, с която ни подчиняват. Страхът не е от Бога. Използвали са го, за да запазят човечеството травматизирано. Постоянните войни и болести не са естествени, а резултат от тяхната усилена работа.

За да схванем паралела на историята, нека видим фактите. Преди 100 години, през 1920 г. виждаме Испанският грип. Нарочно се прикрива факта, че той води до смъртта на близо 100 милиона, което е повече от жетвите на Първата световна война. 

В същото, 1920, време в САЩ идва конституционната забрана на производството, вноса, транспортирането и продажбата на алкохолни напитки. За да спрат алкохолната мафия, те отровиха алкохола - 10 000 души загинаха.

Какъв паралел; Сега, 100 години по-късно, Тръмп направи "сух" режим за пристрастените към пиенето на детска кръв (адренохром). И някои източници предполагат, че кръвта, произведена в Ухан, Китай, е била заразена с вируса, и така се е разпространила. 

Твърди се, че Сатанистите управляващи света ще бъдат изобличени, много ще умрат от вируса, други ще бъдат съдени. Затова е важно да разберем вътрешния смисъл на случващото се днес и как се води днешната битка за обществения морал и здравето в сравнение с 1920 година. 



2020 Предсказание за Корона-вируса

Годината 1920 г., е важна и с друго духовно събитие, раждането на Миротворецът за който Нострадамус предсказва като за новата Месиянска личност. Пророкът говори за "Нов религиозен лидер," появяващ се "от далечния изток," носещ името "Мун" и "обединяващ религиите срещу Червения Комунизъм."  

Странно, през 2009 г. Учителя Мун предсказа предстоящия Вирус, но говори за положителния изход от тази пандемия. По думите му: „Това ще бъде Съдния Ден, но за злото. Ще бъде "по-страшно от потопа," ще се "уплашим" и "ще носим маски", но по-това ще познаем, че това е денят на Великия съд, когато злото ще намери своя край.

Как Преп. Мун заяви, че през 1999 г. Луцифер е принуден да напусне позицията си и застане в разкаяние пред Бог. Но последователите му се присмиват и заявяват, че и без него са способни да контролират света. Но скоро силите на доброто набират сила. Банкрута на финансовата им състема вече видимо предстои и е само въпрос на време до пълното разпадане на Сатанинската матрица управляваща човечеството. 

След 2012 г. Бог е във контрол. Духовната обстановка е променена. Злото все още работи по инерция, но духовната сила зад него я няма. Техните действия стават видими и е въпрос на време всичките зли играчи да бъдат изобличени и заловени. Те трескаво планират Коронавирусната пандемия, като път към пълно подчиняване на непокорните си роби.
Когато злата страна прави нещо ужасно, те фокусира умовете ни върху това зло. Така ни пречат да изпълним Божията реалност. Но със силата на истинската любов светът ще се превърне в най-прекрасното място. Никое зло няма власт над нас.
Добрите сили, обаче, се подготвят да се намесят и арестуват злия елит още през 2012 г. Те бяха насрочили няколко опита, но злата страна винаги противодействаше, създавайки някакви ужасяващи, страшни събития, за да предотврати акцията. Така че бяха нужни още 7 години подготовка. През това време примката бързо се затяга около тях, до точката където нямат изход.
Какво би станало, ако 1% от глобалното население би имало една и съща мисъл едновременно? Когато имате милиони хора в едно синхронизирано съзнание, можете да измените всичко.
Този вирус бе последният опит на злите сили да се измъкнат, като заробят човечеството в страх и под абсолютен тоталитарен режим - отнемайки всичките ни права под предтекста на фалшива загриженост. Колко нахално; загриженост да не умрем от вируса, който те са създали в лабораториите си. 

Налагайки ни задължителни ваксини, разработени в същите лаборатории. Ваксини носещи безплодие, парализи, алергии и смърт, които те с железен юмрук цензурират, за да прикрият престъпленията си срещу човечеството. 

Но вместо това, под прикритието на създадения от тях домашен арест, те самите биват масово арестувани. СЗО, Бил Гейтс, Обама, Клинтън, са само началото на списъка от 500 000 криминален елит в листа за арестуване. Всичките, част от сатаниснката мрежа управлявала света досега. 

Доброто в хората е по-силно от тяхната алчност. Ще станем свидетели на Божията победа. Истината излиза на яве. Истината ще победи. 

Трудно ни е да си го прдставим но фактите излизат, елита, който ни е управлявал са практикували сатанизъм, детски жертвоприношения и пиене на кръв - Адренохром. Ще станем свидетели на края им. Това ще се случи по целия свят. Това е глобална военна акция. 
„Знайте, че десетилетията на тирания са приключили. Приемете, че обстоятелствата са се променили; сега има ново разбиране, което се извежда на светлина. Хората вече няма да са същите. “ Пророчество от 1996г
Това е Денят на Страшния съд, предсказан от Библията. Злото ще бъде унищожено и новитят свят ще може да изгрее. Ще има пренастройка на икономическата световна система и финансово анулиране. Сатанинското управление ще приключи. Цялата световна парадигма ще се промени. Това е изход от робството, изход от сатанинския свят и влизане в обещаната от Бога земя.

Забелязвате ли и признаците на освобождаване на човечеството? Знаете ли кой и как ни контролираше? За мнозина ще бъде много трудно да приемат ужасяващата реалност зад нещата. Мнозина станаха част от тях и неосъзнато спомагаха тези сатанински програми. 

Заблудите на Ковид-19: 
"Използването на мафиотската психология за получаване на контрол върху масите"

Ето ви контрола на паяка в действие: Всички правителства, всички лъжливи медии, всички медицински и други структури работиха в координирани усилия, за да създадат тази илюзия. Лекарите бяха наредени отгоре да пишат всеки случай като коронавирус. Болници, получаващи 39 000 долара за поставяне на пациент на аспиратор. Това е огромна корупция. Манипулация на световен мащаб.

Престъплението на СЗО, да сътрудничи с Китай от години в създаването и разпространението на нови и нови вируси и експлоатирането на човечеството, правйки милиарди, докато упражнява своята програма за обезлюдяване (Юдженикс). Руско проучване обясни тази програма; Вирусът е просто „стръвта“, за да направи хората да приемат ваксините, които са пълни с истинския вирус. Инкубационния период е 6 до 12 месеца. Така, две години по-късно милиони започват да умират. Такъв беше случаят с Испанския грип - 100 милиона загинаха (не от първата вълна, а от втората, причинена от ваксините). Но този път това не трябва да стане, по-скоро те ще бъдат изобличени. Бог ще спечели.

Световния Трибунал премахна цензурата (Видяхме делата), и сега ужасните истини за ваксините са навсякъде. Вижте огромния наплив от документални филми. За първи път в историята виждаме обстойни изследвания как тези сатанински мрежи работят. Те винаги бяха недосегаеми. Защо произвеждаха био-вируси в лабораториите си? Защо прикриваха и убиваха тези, които знаеха? Как бяха взаимосвързани на световно ниво в тази схема? Кои са хората в сянка, които командват всичко това? Сега всичко излиза.

Коронавирусът беше просто „стръвта“, за да направим всички ваксинирани с истинския вирус и да постигнем целта си да намалим човечеството до 1 милиард. Това не е шега - Това беше целта им. Това беше направено преди сто години. И моля, проверете, това наистина е тяхната вяра (Включително Бил Гейтс). Вижте собствените думи на Кисинджър:



ПОДГОТОВЕТЕ СЕ за предстоящото

Д-р Мун предсказа: "Сатанинският свят продължава да се разрушава. Просто чакате и вижте какво ще се случи. Индивиди, семейства, племена, раси и нации в сатанинския свят са загубили целта и посоката си ... В миналото страдахме под правилото на сатанинското господство, но нещата ще се обърнат ... Аз ги обединих и освободих всички. Сатана трябва да отстъпи сега. " Sun Myung Moon

Не осъзнаваме, че живеем в най-великото време в историята. Истинските родители на човечеството са подготвили цялата основа. Скритите структури на Сатана са напълно разкрити. Сега добрите Божии сили идват с пълна сила, освобождавайки този свят. Доверете се на Бог. Бог печели.

Ние преживяваме времена, за които ще бъде писано, за които ще се говори хиляди години и ще влезе в историята на света като най-голямото събитие в цялата човешка история. Свидетели сме на свалянето на древна система за контрол, включваща убийства, лъжи, подкуп, предателство, измяна, сатанински ритуални злоупотреби, жертви и ужаси на злото, които надминават въображението на всички, освен най-нечестивите същества, които някога съществуват.

Срив на банки и правителства

Вместо големи смъртни случаи всички прогнози сочат, че тази криза ще накара човечеството да се събуди. Ще има големи промени. Престъпленията ще бъдат изложени. Човечеството ще преживее промяна в съзнанието, като започне от 2020 г.

„От сега до 2023 г. ще видим много неща да се сринат като пари, религия и правителство, но тези промени ще дадат възможност всичко да бъде възстановено в най-добрите интереси на човечеството. Много от тях, които са били удостоени, ще паднат от Грейс, като са участвали от семейството на Тъмно от самото начало. Предстоят много шокиращи разкрития. " (Прогнози 2020 г.)

Ако все още не вярвате, че това се случва, просто забележете потока; атаките продължиха Холивуд, продължиха с правителството на сянката, сливането на Фед и сега идва с пълна власт за корупцията на СЗО. През януари видяхме първото успешно съдебно преследване на фармацевтични кадри. Кой е следващият, когато цялата им империя на сатанински контрол се разпада? Нека видим. Ще има срив и рестартиране за цялата система. Вижте, Сривът на банковия картел




0 коментара:

КОРЕЙСКИ ПРОРОЧЕСТВА

корейските манускрипти, в които са записани пророчества, най-древните от които са хиляда години...
Прочети >>>
Menu By AllBlogTools.com Related Posts with Thumbnails

 
Powered by Blogger