Отложи ли се 'Края на света' през 2012 година: Какво наистина предсказва календарът на МаитеОтложи ли се 'Края на света' през 2012 година: Какво точно са предсказали Ванга, Нострадамус и Маите

Края на света дойде през 2012 година, но не както го очакваха някои??? На 21 декември 2012 година дойде края на света, какъвто е бил досега... Новото идва с пълна сила от 2013 година.

Всички, които се бяха снабдили с комплекти за оцеляване при апокалипсиса на 21.12.2012 са жертва на частично и матерялно тълкуване. Правилното тълкуване на предсказанията е в духовен и морален аспект.

Края на какво предсказват Маите и Нострадамус? Всичките предсказания на Маите за 2012 са свързани с 'Края на една епоха' съпроводен с много вода и бедствия. Знаците от предсказанието предвещават също пречистване, ново начало и бъдещо благоденствие.

Очаква ли ни апокалипсиса? Та ние живеем в него! Живеем във време на 'културна война'. Битката е между доброто и злото, моралното и аморалното, любовта и омразата. 2012 година е времето на прелом. Ако злото е било над 50% досега и е доминирало, то от 2013 година доброто ще започне да става доминантно. Това е началния момент на предстоящото 'Духовно пробуждане'.

Хората винаги погрешно са тълкували 'Края на света', като буквален край. Но забравят цитатите в Библията, че 'Земята е установена за вечността'. Пропускат и факта, че 'Света' и 'Светско' там се използва символично, като символ на 'Злия свят управляван от Егоизма'. А с упадането на злото започва зараждането на една нова епоха на доброто.

В книгата "Пророчеството на Орион", написана от Патрик Джерил и Джино Ратинкс през 2001 г., са приведени много доказателства в подкрепа на тезата, че на 21 срещу 22 декември 2012 г. на Земята ще настъпи голяма катастрофа. Според авторите точно тогава магнитното поле на Слънцето рязко ще се промени и това ще предизвика много мощни изригвания.

Но това не се случи и Земята не обърна посоката си на въртене. Промяната бе духовна и невидима за нас. Очакваната огромна приливна вълна също е вълна на ново духовно влияние, с което живота на Земята ще се промени.

Промените които ще видим са духовни и морални. Тази духовна революция вече се зараждат с пълна сила! „Очаквайте промени към добро”, предсказва Баба Ванга. Според Българската пророчица след 2012 г. Религиите ще се обединят, мирът ще се установи на земята, хората ще разберат духовния свят... няма да има потоп, предстоят ни мир и благоденствие.

"(Хората ще).. се раждат чрез истинската любов, живеят в обятията на истинската любов и следват пътя на истинската любов до деня, когато преминат в отвъдния свят, т.е. в духовния свят. Небето е един естествен свят, където всички хора живеят един за друг. Следователно, в този свят никъде не могат да бъдат открити антагонизъм и завист." - Сан Мьон Мун

Мир в цялия свят е невъзможен без истинска любов с основа в семейството. Истинската любов се развива в отнашенията между роднините и насочва обществото, държавата и цялото човечество към мир в цялия свят. След 2012 година човечеството ще се пробуди, както за съществуването на духовния свят, така и за стойността на семейството.

Последното столетие бе време на бурни промени, три Световни войни. Третата световна (Студената война), бе най-страшна. Тя бе на идеологическо ниво, отричаше Бога и човешката стойност. Макар и тя да отне живота на над 200 милиона невинни жертви мнозина не осъзнаха, че тя е третата и последна Световна война.

Но както Ванга, Нострадамус, Тамара Глоба и Библията предсказват, идващото 'Духовно пробуждане' става на основата на живеещия в наше време Месия и Миротворец - изпълняващ обещанието за Второ пришествие.

Корейските тайни предсказателни манускрипти съобщават, че Спасителят , който ще се яви в последните дни, постепено ще доведе човечеството до всеобщ мир. Пророчествата казват, че логиката на философията на истинската любов и истинското семейство, която Спасителят ще разпространи по всички общества, по всички страни, по цялия свят, ще бъде достойна за възхищение. Записано е, че тази философия хората ще възприемат още преди раждането си и благодарение на нея постепино ще създадат идеалния свят.

Тогава ще се изпълни предсказаното от Ванга, че Месията идва като Миротворец от изтока, който "ще подпише вечния мир", а човечеството ще религиозните и идеологически спорове и повярва в едно Обединително учение. Тогава ще се изпълни и предсказанието на Нострадамус, че нов религиозен лидер от изток, идващ с името "Мун", ще донесе новата истина, ще благославя хиляди семейства и ще обедини религиите.

“Ще се явят двама Святи. Спасителят е този от тях, който се яви не пръв, а втори. Неговата фамилия ще бъде скрита, когато той бъде изпратен на земята от Небето. Тази фамилия е Мун. 
Ако го узнаят хора, които не трябва да го знаят, на Спасителя ще му бъде трудно да дойде, защото сърцата на хората в този свят са такива... По тази причина тайните пророчества отодавна са скривали и затуляли смисъла, за да може да ги разбере сомо човек, притежаващ мъдрост.”.- Корейски Пророчества

Ще видим ли рязка промяна след 2012 година? Макар и превеса на силите да се е осъществил духовно, промените във физически план ще са постепенни и забележими само за тези, които разбират основните принципи на Божието провидение.

0 коментара:

КОРЕЙСКИ ПРОРОЧЕСТВА

корейските манускрипти, в които са записани пророчества, най-древните от които са хиляда години...
Прочети >>>
Menu By AllBlogTools.com Related Posts with Thumbnails

 
Powered by Blogger