Предсказанията На Баба Ванга за Мун

Предсказанията На Баба Ванга

Месиянска личност ще донесе обединение и мир


Месиянска личност с учение и дейност точно съответстващи на Корейския религиозен лидер, Сан Мьон Мун, ще донесе вечния мир според Баба Ванга

Пророчествата на Ванга за България също се свързват с нейните предсказания за Второто пришествие! Пророчествата на Баба Ванга ясно предвиждат световно обединение на религиите по начина по който Кореецът, Сан Мьон Мун, се стреми да го постигне. Но ако той е предсказания от нея Миротворец, то Ванга предрича, че от приемането му зависи установяването на траен мир и просперитет за човечеството.

"Този който ще подпише окончателния договор за мира на планетата". "Христос отново ще дойде на Земята в бели дрехи. Настъпва времето, когато определени хора ще почувстват със сърцето си завръщането на Христос"

Ванга (Баба Ванга) стана пророчица номер 1 в Русия с предсказанието си за потъването на "Курск" 20 години преди да се случи трагедията. Книги и статии за баба Ванга се търсят и четат много, но рядко се спираме на нейните Месиянски пророчества. Интересни са много от случките и предсказанията на Ванга за България, Русия, Америка и света. Но още по-интересни са предсказанията и за "Светло бъдеще", което този Миротворец ще донесе.

ЛЮБОВ И ЖИВОТ
Отговори в любовта
Как започват злото
Нека на кратко разгледаме предсказанията на Баба Ванга относно идващия Месия - Миротворец, който според нея "ще подпише вечния мир". Защо дейностите и ученията, които Ванга споменава, толкова точно съответстват на тези на Коейския религиозен лидер, Сан Мьон Мун?

Пророчествата на Ванга до момента са напълно вярни, но предвидила ли е правилно и фактите около този Месия? По думи на Баба Ванга: „Нужен ни е един Бог” „Не се карайте..." Та това си е основното учение и в основата на усилията на учителя Мун.

Съвпадение или признаване на истината

Тогава да приемем ли за странно, че Милиони вече считат Преподобния Мун за Месията? Учудващото е, че не става дума за последователи на неговото учение. Ако преди няколко десетилетия Мун е посрещнат с огромно недоверие, неразбиране и преследване, днес видни религиозни лидери от всякакви деноминации свободно се изказват, че д-р Мун е Месията и няма какво повече да гледаме по облъците. Постиженията му в полза на мира са просто ненадминати и едва ли постижими за когото и да било без Божията помощ.

Точно както Ванга предсказва, Мун е роден на Изток. В страна свързана с "белите дрехи" - Корея.

Точно както Ванга предвижда, Мун не само работи за обединение на религиите в полза на мира, но и го постига. С което в последните години Той е в центъра на мирните процеси в Близкия Изток. Благодарение на него се постигнаха и мирните срещи със Северна Корея.

Точно както Ванга пророкува, Мун прокарва световни проекти за мир. Между тях е и споменатия от Ванга проект за Световна магистрала със свръх скоростни влакове. Нека напомним, че срещата с Ким Ир Сен и настоящите мирни преговори със Северна Корея също са факт благодарение на организациите на д-р Мун.

Точно както Ванга предсказва, Бог е един и в бъдеще всички ще приемат едно учение - учението на тази месиянска личност. А учението на учителя Мун вече впечатлява представители както на всички религии, така и на политиката, науката, леви, десни, изтока и запада... Вече е видно, че това е единственото учение, което всички могат да приемат. Ванга и Мун са единодушни, "Бог е наш всеобщ родител", трябва да се обединим и заедно изградим един по-светъл и мирен свят.

На малцина обаче е извествн факта, че без преп. Мун атеистичният Комунизъм нямаше да бъде преодолян. Ролята на д-р Мун за разпадането на Тоталитарните режими е клаючова. Всички сме били повлияни от "Гласът на Америка" и "Радио Свободна Европа", но не си даваме сметка, че 95% от информацията идваше от вестникът на този Кореец, Вашингтон Таймс. Това бе и една от основните причини за огромното преследване и негативност срещу него в миналото.

Той ще подпише вечния мир
Всичките до една, от стотиците организации и проекти, които Мун иницира и спонсорира, са безрезервно и всеотдайно насочени за трайното постигане на световен мир. Целите му обаче не са просто замазване на очите с някакви красиви лозунги и проектчета. Напротив, всичките му усилия са насочени за трайното заличаване на проблемите от самия корен - и то на всички нива; семейни, морални, между-религиозни, между-расови и между-национални.

Колкото и да се борим с последствията това никога няма да заличи проблема, но премахнем ли корена, заявяват Обединителите, проблемите ще изчезнат веднъж за винаги. Не можем да отречем, че това си е наистина Месиянско и много проницателно виждане. Да се чуди човек, защо никой политик или религиозен лидер не се е сетил, или просто не иска да разсъждава така. Неоспорим факт е, че д-р Мун влага и е направил повече за разрешаването на глобалните проблеми от което и да било правителство.

Фактите около тази противоречива личност едва сега стават ясни. Нека не се заблуждаваме; Никой не би влагал милиарди в полза на мира, ако това не е искрената цел на сърцето му. Единствено негативността, омразата, тесногледието и предразсъдъците все още блокират сърцата на малък процент хора, да чуят и разберат... но реално учението му разрешава всички проблеми и отговаря кристално ясно на всички досега неотговорени въпроси. То не е тесногледо и сектантско, както често се опитваха да ни втълпят. Напротив, отваря пътя както за духовна, така и за научна революция. Основната му цел е за установяване на "Културата на сърцето" и обединяване на света, като "Едно семейство с център Бог". Прочети, Д-р Мун цели създаването на НАЦИЯ МОДЕЛ с център 'КУЛТУРАТА НА СЪРЦЕТО'

Думи на Учителя Мун
Живота на Мун
Автобиография: д-р Мун
На нас не ни остава нищо друго освен да приемем тези предсказания с любопитство и погледнем по-отблизо кой всъщност е д-р Мун и на какво ни учи. Иска ли ни се или не, пророкувания месия трябва да е той. Просто е много късно друг да се роди и изпълни пророчествата по-добре от него. Единствената ни надежда е, че той ще успее да постигне тези красиви предсказани идеали. Поне можем да се надяваме, или така е предсказано.


Предсказания в подкрепа на Ванга:
Възможно ли е наистина обещания в бъдещето мир да зависи от това дали човечеството ще последва воденето на преп. Сан Мьон Мун? Възможно ли е да има факти около личността на д-р Мун които в скоро време ще шокират света? Във Корейските пророчества от преди 1000 години е писано за неговото идване в Корея и се казва следното:


"Ако го узнаят хора, които не трябва да го знаят, на Спасителя ще му бъде трудно да дойде, защото сърцата на хората в този свят са такива, че не обичат в нищо да отстъпват. По тази причина тайните пророчества отодавна са скривали главата и свивали опашка, сменяли са местата горе и долу и затуляли смисъла, за да може да ги разбере сомо човек, притежаващ мъдрост. Затова не ги откривайте на неразумни. Ако узнаят за тях глупави хора, ще стане повече безпокоство”.

Там също се заявява,


“Ще се явят двама Святи. Спасителят е този от тях, който се яви не пръв, а втори. Неговата фамилия ще бъде скрита, когато той бъде изпратен на земята от Небето. Тази фамилия е Мун."


Нoстрадамус:

Седемте знака за разпознаване на Месията
Предсказанията на Нoстрадамус за този милениум (хилядолетие) също са свързани с появата на Месиянска личност. Той ще се роди на Изток; от Ориента, жълтата раса; ще бъде много преследван и многократно хвърлян в затвора. "Той ще обединява религиите срещу Червеното (Комунизма)". Нострадамус казва дори неговото име - "Мун". Той ще бъде нов религиозен лидер, който ще обедини всички досегашни философии, религии и разбирания. Където и да отиде той ще благославя семействата в големи масови сватби. Прочети още...


ШАМПИОН НА МИРА: 
Сан Мьон Мун
.

Биографията на д-р Мун: 

национален хит


Сан Мьон Мун
в очите на видни лидери
Предсказанията На Баба Ванга

2 коментара:

ФЕДЕРАЦИЯ ЗА МИР said...

Предсказанията на Ванга подлудиха Русия. Изследване направено от руски учени показва, че предсказанията на Ванга се сбъдват на 68,3 %.

На 11 август се навършиха 11 години от смъртта на Ванга, а пророчествата й продължават да се сбъдват. Само преди ден президентът на Калмикия Кирсан Илюмжинов съобщи, че тя му предсказала откриването на нефтените находища в автономната република. Илюмжинов е само един от многото политици, за които
идването у нас бе предлог за среща с един от най-големите парапсихически феномени на всички времена - жената, наричана Петричката врачка.

Първите си предсказания Ванга прави през 1941 г., още когато живее в Струмица. И скоро всичките й съграждани и селяните от околните села започват да се стичат към дома й, за да им каже къде да търсят изчезналите си близки. По това време тя е на 30 г. и е сляпа от 15 години. Учи в училище за незрящи в Земун, но не го завършва, защото майка й умира и се налага тя да се върне в Струмица и да се грижи за по-малките си братя и сестри.
Казват, че предрекла смъртта на своя баща и на брат си Васил. През 1941 г. казала на сестрите си: "Тате ще си тръгне на Димитровден." Баща й починал на 8 ноември същата година - постарому Димитровден. А в края на май 1944 г., когато по-големият й брат решил да стане партизанин, Ванга със сълзи на очи го молела: "Не отивай, ще те убият на 23 години!". Васил наистина загинал на своя 23-ти рожден ден.
Славата й скоро стига до София.

Първият политик, който я посещава, е цар Борис III. На 8 април 1942 г. съседка от Струмица им довежда един непознат. Ванга му казва: "Расте твоята държава, разпрострял си се много нашироко, но бъди готов
да се събереш отново в орехова черупка Бъди готов. Помни датата 28 август."

Мъжът си тръгва смутен, а съседката им казва, че това е българският цар. Той умира на 28 август 1943 г. и е погребан в орехов ковчег. По това време Ванга вече се е омъжила и се е преселила в Петрич, където пред къщата й вечно има опашка от хора.
След 9 септември 1944 г. учени изследват феномена Ванга и се мъчат да дадат някакво материалистично обяснение на нейните парапсихически способности, но така и не успяват.
Привлечени от славата й, я посещават държавници или техни емисари от целия свят. Особено близка с Ванга става дъщерята на Тодор Живков Людмила. Много от предсказанията на Петричката врачка са документирани с магнетофонни записи или по свидетелства на писатели, политици и други видни личности. Десетилетия по-рано Ванга предрича разпадането на Чехословакия, на Съветския съюз, връщането на Симеон Сакскобургготски, но не като цар, и дори потъването на руската атомна подводница "Курск".
На погребението й през 1996 г. се стичат много политици, включително Петър Стоянов, на когото Ванга малко преди смъртта си заявява, че ще стане президент. Това се случва три месеца по-късно.

През 2007 г. тя е предсказала война между Русия и Китай. За щастие не всичките й думи се сбъдват. Според проф. Величко Добриянов прозренията й за бъдещето се оказват верни в 58 до 86 на сто от случаите.
Подобно на Нострадамус, Ванга има пророчества, отнасящи се за далечното бъдеще, включително и за ХХII век. Затова думите й дълго ще се помнят, ще се съпоставят със събитията и ще предизвикват смайване. Науката така и не можа да намери обяснение за удивителната й дарба.

Предсказанията на Ванга за бъдещето на човечеството, пророчества и предсказания на баба Ванга за трета световна война, Книги и статии за баба Ванга. Интересни случки и предсказанията на Ванга за България, Русия, Америка и света. Малко се спекулира с Предсказанията на Ванга че през 2010 трета световна война.. Пророчествата на Ванга за България също са интересни.

ФЕДЕРАЦИЯ ЗА МИР said...

Бялото братство няма нищо общо с 'белите дрехи' - Корея традиционно са се смятали за хората с белите дрехи.

Иска ни се България да е избраната, но България не е страна от Изтока, а е в центъра между запада и изтока. А месията ще се роди в Източна нация от ориента. Корея, понеже Япония и Китай са атаистични.

Корея освен, че има представени всички религии, което е нужна основа за Месията, но и е била атакувана стотици пъти, но никога не е атакувала тя.

Корея е разделена на две, което е знак, че Бог и Сатана се борят за нея.

Корея има месиянски пророчества, подготвящи я за Второто пришествие, което ще се роди там.

За съжаление, България е известна с войните си срещу съседите и участието си във войната на страната на Нацистите (Сатанинската страна), както и с последващия Атеизъм - Комунизъм. Така че България няма как да се квалифицира за месиянска нация.

КОРЕЙСКИ ПРОРОЧЕСТВА

корейските манускрипти, в които са записани пророчества, най-древните от които са хиляда години...
Прочети >>>
Menu By AllBlogTools.com Related Posts with Thumbnails

 
Powered by Blogger