Сатанинската система чисти старата си гвардия

 

Сатанинската система чисти старата си гвардия

„Високопоставените глобални елити ще продължат да умират в безпрецедентен брой“, каза Мел Гибсън. „Старата гвардия илюминати биват избивани като... зверове.“ Какъв е провиденциалният смисъл зад това?


март 2024 г. /  CIG News

Как да разберем какво ни предстои? Тъй като Сатана ще направи нещата преди Бог да ги направи, ние ще знаем какво Бог се насочва да направи след това, като наблюдаваме светските дела.


През последните седмици новини и вътрешни източници съобщават за изваждане на много топ играчи. Ротшилдови, кралски особи, всички те биват отстранени един по един. Как това е свързано с  ОТСТЪПВАНЕТО НА ЛУЦИФЕР ОТ ПОЗИЦИЯТА СИ ?  За по-добро провиденциално разбиране, моля, прочетете нашия предишен доклад:  Машината, следваща плана на Луцифер, ПАДА

Те знаят, че техните топ хора изчезват

Както обяснява Геополитическият доклад на Фулфорд; Има същества, които познаваме като Паднали ангели и те са премахнати. Най-горният - самият Сатана - вече не е с нас и ние преследваме последните. Те са отишли ​​до точката, в която не могат да го поддържат. Има много опасни хора и се борят за живота си. Вижте,  ЛУЦИФЕР СЕ ПОКАЯ: САТАНАТА СЕ ВЪРНА В ПЪРВОНАЧАЛНОТО ТВОРЕНИЕ

За да разберете правилно истинската история, трябва да разберете, че целият  свят се контролира от сатанински тайни общества  , които се покланят на своя „бог“ Сатана чрез глобални мрежи за жертвоприношения на деца, които използват за финансиране на вечни войни. 

Те се финансираха чрез войни. Те започват война или причиняват бедствие, след което карат Конгреса да финансира целевата страна и след това използват това финансиране, за да го изперат обратно към себе си и своите агенти. Междувременно те изпращат FEMA или други благотворителни организации в страната да отвличат сираци за техния Глобален кръг за трафик на деца, същевременно откраднат каквото е останало от богатства и ресурси и мигрират жертвите на Запад, за да работят в техните леви програми. 

Но откакто Луцифер се оттегли и спря да им дава указания, техните покварени схеми стават все по-очевидни. Хората се събуждат. И изглежда, че самите структури, създадени от Луцифер, сега работят за разрушаването на сложната Матрица на злото.

„Най-добрият начин да съборим тази къща от карти са доказателствата за престъпления на най-високо ниво, а имаме планини от тях.  Полковник Рикардо Боси

Защо Бог е свободен да разкрие тези истини сега

„Етапите на формиране и растеж са под сатанинско господство и затова злите духове водеха пътя и злите хора контролират света. Отсега нататък обаче добрите духове слизат. Досега доброто и злото продължаваха да се издигат и падат, смесвайки се помежду си, но сега навлизаме в ерата , в която доброто и злото са напълно разделени." Сан Мьон Мун

Както обяснихме по-рано, структурите на Луцифер на Земята преминават от падналите ангели, в човешки тела, към сатанинските жреци, до 13-те кръвни линии на Илуминатите (потомствени Сатанисти), до масоните и другите тайни общества, които са проникнали и инфилтрирани във всяка област на обществото. Вижте,  КРЪВНИ ЛИНИИ НА КОИТО Е ДАДЕНО ДА УПРАВЛЯВАТ ОТ ИМЕТО НА ЛУЦИФЕР

Те са тези, които водят човечеството към свободен секс, хомосексуализъм, транссексуалност и премахване на семейните ценности. „Знаем, че сме се борили срещу медиите от край време.“ Но сега Кукловодите, които са зад всичко това, са разкрити, персонализирани и можем да ги свалим.

„Доказателствата за това кой и защо движи тази програма също излизат. Така че тази битка е спечелена.“ казва Полковник Рикардо Боси.

„Цифровата армия свърши страхотна работа, за да ги разкрие“, изобличавайки конкретните играчи зад „тези програми, които те ни натрапват в гърлото“. ( 1:03:44 )

Повечето хора не искат тези глупости. „Това ще се промени. Вече се е променило. Истината излиза наяве“, заяви полковникът. „Тези диви финансирани малцинства, спонсорирани от хора като Сорос и WF, вече няма да диктуват живота на земята.“ По думите му "ще бъде много по-лесно, след като секнат парите зад това безумие".

Те са проникнали във всяко ръководство във всеки аспект от живота

Както беше обяснено по-рано, илюминатите са на върха на всяка социална структура, организация, църква или религия. Постепенно те се инфилтрират, заемат челните позиции и узурпират всяка структура под техния сатанински контрол. Можете лесно да разберете кои области са завладени от хазарски евреи, кои от йезуити, масони или други тайни общества. Както казва Рикардо:

„Това е масонската сган.. която е проникнала във всяко ръководство във всеки аспект от австралийския живот; политиката, съдебната система, бюрокрацията и военните. Медиите, академичните среди, големият бизнес, синдикатите и църквите, синагогите и маските , каквото и да е, те са проникнали в ръководството на тези организации и ето как получават това, което искат." Полковник Рикардо Боси  (от 47:34 мин.)

Основните играчи се изваждат един по един

"Но те няма да са наоколо за дълго. Много неща се случват зад кулисите. Те ще загубят. Цялото нещо ще рухне."  полковник Рикардо Боси 

Причината, поради която сега можем да обясним открито как са работили Тъмните сили, е, че основните им играчи са били систематично извеждани през последните няколко години. Ще обясня повече в края на тази статия, но ето какво казва Чарли Уорд: 

„Сега виждаме много от основните играчи да бъдат отстранени, един по един. Независимо дали става дума за Ротшилд, независимо дали е кралското семейство, всички те биват отстранени. Това е нещо, което се случи преди време, но сега се разиграва, за да го види публиката."  Чарли Уорд 

Видео: Джеси свидетелства в съда за глобалната система за трафик на деца под Луциферианския орден.

 

Самата сатанинска система чисти своята стара гвардия 

Точно както преди почти 100 години сатанинската страна си сътрудничи, за да свали собствения си представител, Хитлер, за да прехвърли властта си в тоталитарния комунистически режим, сега сатанинската страна си сътрудничи, за да свали старата си западна финансова система, само за да може да прехвърли властта в Новата квантова цифрова финансова система, съсредоточена върху Китай и Русия. По този начин ставаме свидетели на Сатанинската система, която почиства старата си гвардия (Ротшилдови, кралски особи и други елити в политическия и развлекателния свят), заменяйки ги с нови някогашни „герои“ и нови „спасители“ . 

Божественият принцип обяснява, че на всеки преходен етап страната на Сатана временно се присъединява към страната на Бог, за да премахне старата система на контрол и първо изгражда някакъв вид фалшива, сатанинска имитация на Божия идеал. Вижте, ДОБРОТО И ЗЛОТО РАБОТЯТ ЗАЕДНО, ЗА ДА ПРОМЕНЯТ ПАРАДИГМАТА НА СТАРИЯ СВЕТ .  И Божията, и страната на Сатана сега работят за преместване на центъра на провидението от запад на изток.  

„Когато преобладаващият социален ред възпрепятства формирането на нови общества, включително тези, които насърчават целите на Сатана, Сатана се присъединява към битката за унищожаването му... (за него)  се превърна в пречка както за страната на Сатана, така и за страната на Бог...  страната на Сатана също се облагодетелства от срива... " ДП

Ето няколко убедителни потвърждения, че това се случва отново. Както Jessie Czebotar (израснала в Братството на илюминатите) обясни, има две страни на Сатанинския орден. „Имате  Тъмната страна ... и  Светлата страна на системата , която остава скрита от години. Основната цел на Светлата страна е да въведе Антихриста и да доведе до Последните времена и Новия световен ред.“ 

„Тази  промяна  е потвърдена. По-голямата част от тези позиции в Тъмната страна са  премахнати. . Можете да погледнете нагоре, много от Ротшилдови, които имаха власт, са починали. Тези, които седяха в Сатанинския съвет на Тъмната страна, преминаха И аз потвърждавам, че... тези, които имаме места в Съвета сега, са членове на Светлата страна." ( 1:02 ч. )

Защо? Защото беше решено, че Светлата страна ще води прехода към Новия световен ред, обясни Джеси (бивш сатанист). Но трябва да знаете как работят заедно:

Тъмната страна ще причини щетите с пожари, войни, магия за времето. Тогава Светлата страна на Ордена ще дойде и ще спечели от почистването на тези бедствия (говорим за отвличане на деца, трафик на органи). В Сатанинския орден го наричат ​​„баланс“. Всъщност те прави зло и след това се преструва, че правят добро, като същевременно крадат и наранява още повече.

Светлата страна на Ордена всъщност е средство за проникване във всяка добра организация и използването й за техния дневен ред. Така всички благотворителни организации завършват под техен контрол. Дори църкви и религиозни групи. Сега, когато проникването е навсякъде, те вече не се нуждаят от вече разкритите елити на Тъмната страна. 

Високопоставените световни елити ще продължат да умират

Както съобщи Ким,  семействата на Черното благородство  вече са намалели до 3. Много от оперативните служители на Дълбоката държава имат маркер на главите си, казва тя. Въпреки постоянните им усилия, вече никакви демони не идват да им помогнат. Ние вече не сме в тази епоха.  

„ Високопоставените глобални елити ще продължат да умират  в безпрецедентен брой“, според  Мел Гибсън . „Старата гвардия илюминати биват избивани като... добитък.“ Според Гибсън те се връщат при своя Тъмен господар, за да подкрепят по-добре идващия Антихрист.   Видео

„Преди около месец бях информиран, че кралските особи трябва да се оттеглят, подписвайки 30 за предаване. Принудени да се предадат и сега трябваше да се оттеглят.“ Исмаел Перес

Този процес започна преди 10 години: Съдът ICLCJ (Международен съд) от 2013 г. призна кралските, католическите и политическите елити за виновни за ритуални убийства на деца като членове на мрежата на сатанинския култ за жертвоприношение на деца от Деветия кръг. Папа Ратцингер беше член на група за лов на деца, екзекутиран, но официално беше съобщено, че подава оставка. Британската кралица и крал имаха същата съдба. Едва сега се съобщава, че умират един по един. Истината е, че всички те отдавна получиха смъртни присъди:

„Пет международни съдии разгледаха огромното количество доказателства за изнасилване на деца, изтезания, убийства и отвличания, за които се твърди, че са извършени от членове на глобалния елит на мрежата на сатанинския култ за жертвоприношение на деца от Деветия кръг. Служители на католическата църква, включително кардинали; членове на европейски кралски особи, включително кралица Елизабет и принц Филип. Тийнейджъри са били дрогирани, съблечени голи, изнасилвани, преследвани в гората и убивани от европейски кралски особи."  Виж повече

Трансфер на демонична сила, вече не се случва

Виждаме нарастващ брой  глобални елити, преминали наскоро . Кралица Елизабет, Дейвид Рокфелер, Кисинджър и най-скоро самият лорд Ротшилд. Ако Гибсън е прав, папа Франциск, Сорос и Шваб са следващите. 

Когато умрат, автоматично позицията се заема от следващия в редицата. Ако ти си следващият на опашката, независимо дали нещо обитава тялото ти или не, хората все още приемат заповеди от тях, защото е само въпрос на време нещо да пропълзи там и тогава това ще бъде  новият Извънземен-бог човек." Ким,  (8:20)

Когато Демонът влезе в тях, те се превръщат  в новия Извънземен бог човек , от който всички получават заповеди. Нещото,  обитаващо тялото им като съд, в момента, в който те изчезнат, незабавно ще скочи в друг човек - следващият в наследствената редица, в тяхната кръвна линия. 

Но  това не се случва  вече няколко години.  Въпреки техните ритуали и зли дела, за да успокоят тези демони, никой не идваше. Нещо се промени духовно. 

Точно както Едгар Кейси получи в духовните съобщения:

„В бъдеще време душите от по-ниските сфери ще бъдат напълно възпрепятствани да влияят на земята и само душите от по-високите сфери на светлината ще могат да ни помагат. С времето това ще направи така, че силите на доброто на земята ще победят силите на злото."  Пророчества на Едгар Кейси

В тази хранителна верига за контрол на злите духове, Ким обяснява: „Над оперативното ниво, но под  предполагаемите „Избрани“  в линията имаше 5 групи, които бяха създадени съгласно заповедта на Договора на Черното слънце (завета). 

Петте групи : Тези хора ще бъдат над глобалната група от генерали, ще бъдат по-висши от армията, ще бъдат по-висши от разузнавателните агенции. Тези партии имат централи в различни части на света. Те имат голям достъп до финансовите, политическите, медийните, разузнавателните и военните системи. ( 14:10 )

Тези 5 групи са чакали за този ден от дълго време, за  следващия Patrion (Тъмния принц)  да се появи. Междувременно те са получавали заповеди от Черните благородници. 

„Всяка от тези групи е била излъгана от различен човек, който е в опашката, твърдейки, че в деня, завършващ на „Y“, когато те ще бъдат  обитавани от това „същество“ ... Но досега никой не е бил успешen", каза Ким. И като пазачи, те не могат да разпределят необходимия процент от парите за 5-те сектора на контрол, „защото  не са получавали пари  от администрацията на Тръмп насам“.

Дали техният Антихристки план се проваля

Според Мел Гибсън : „Крал Уилям е Антихристът, подготвен за тази роля от раждането си... (и) Елитът на илюминатите ще се ускори, насърчавайки злия си дневен ред на световна сцена, подготвяйки човечеството за следващия етап от своя Генерален план ." 

Въпреки това, Фулфорд съобщава, че  Уилям и съпругата му са изчезнали  в действие. На Фулфорд беше казано, че Уилям е син на Лоран Джейкъб Ротшилд, чиято смърт беше обявена сега, но смъртта му беше през 2017 г. Обявяването й сега означава, че те идват под някакво ново управление. ( Видео )

Крал Чарлз вече официално е с рак (оригиналът отдавна го няма). Принц Едуард напусна кралския си пост. Кралят на Норвегия внезапно е в болница. Синът на принц Майкъл почина мистериозно на 45 години. Това бе един от най-висшите масони. 

Изглежда, че много британски кралски особи вече са получили максималната присъда. Съобщава се, че на BBC е казано, че „всеки момент“ предстои „изключително важно“ кралско съобщение. И канадското разузнаване ни изпрати следната вътрешна информация:

„Принцесата на Уелс, Кейт Мидълтън, е била убита в кръвно жертвоприношение на илюминати, според най-добрата приятелка на принцеса Даяна.“

Много други, съобщава той, изчезват и се появяват отново с ново лице, и изчезват отново. „Те  премахват своите хирургически променени двойници или им пречат да заменят фигури, които са били отстранени“, казва той Фулфорд. Сред тях беше арестуван актьорът маска, който играеше папа Франциск. Нат Ротшилд също изглежда е изчезнал.

„Има много хора, за които са всъщност Ротшилдово Кралско потекло; такива са краля на Испания, краля на Йордания, краля на Саудитска Арабия и други крале, кралици и техните семейства. Всички тези семейства заедно са семействата на Ротшилд. И това е така от най-малко 200 години. Всички те са свързани с тази кръвна линия." UNN

Добавете към картината очевидния  икономически  и  социален колапс , всичко е част от техния план за преход към Новия световен ред. Всичките предварително планирани от Ордена, които сега са принудените се приспособят към Божиите ходове. Но в крайна сметка каквото и да правят сатанистите, всичко върви към изпълнението на Божията воля. 

Самият факт, че те винаги се стремят да направят своя собствена изопачена версия на това, което Бог иска да направи, автоматично завършва с това, че те поставят външната основа за следващия етап от Божието провидение. Точно както  хуманистичното Просветление основано на външния  физически разум   беше последвано от  вътрешно духовно съживление и  реформация , Сега кулминацията на външния технологичен прогрес, заедно с идващите вътрешните, революция на съвестта и революция на сърцето, неизбежно ще доведат до реализирането на Божият идеал на земята. 

Кой премахва и подменя олигарсите

Както чухме в  новините на UNN , „Всяко от тези семейства има своя  Глава. Повечето от тези глави на семейства живееха в Италия или в Европа. Те са силно свързани с католическата църква - йезуитите. Всяка мафия на планета е под техния чадър, включително всички банди, които са под мафиите." Така че говорим за милиони хора. Редицата под тях е огромна. 

Хиляди и хиляди умират внезапно или умират в съня си. Знаем, че Тръмп прокара тази смъртоносна ваксина. Защо? Коя е истинската цел на тази военна операция? Дали изпълняват дневния ред на Кабала за намаляване на човечеството? Или чистят старата си гвардия, която е вече ненужна? Предполагам и двете! 

Според Ким всички те просто следват сценария на този Пъклен план. Мнозина дори искрено вярват, че се борят със Злото, докато всъщност не правят нищо, освен да планират следващото зло. 

„Тихият кръг наистина премахна Главите (Босовете) на всяко от тези Семейства, обяснява Ким. Но странно е, че тя наблюдава по-ниските рангове да продължават да работят за изпълнението на предишния Зъл план, но сега под техния чадър. ( 2 мин .) 

Ситуацията сега,  Ким обяснява, е, че всички оперативни работници тичат наоколо като пилета без глави, без да знаят какво да правят, защото няма кой да им дава заповеди. Всички чакат телефонното обаждане и плащането, но нито едното не идва. 

Според Джуди Баингтън : „Космическите сили държат всичко под контрол!: Парите на дълбоката държава (DS) ще бъдат изразходвани бързо; цялото злато на DS вече е конфискувано (Ватикана и т.н.): Уолстрийт, Вашингтон, Ватикана и града на Лондон - всички мъртви; ОПЕРАЦИЯ ЗАЩИТА НА ЕВРОПА (започнала на 17 март 2020 г., превзе всички централни банки на Ротшилд; Брекзит лиши всички активи на кралските особи) ( 19:45 )

Относно хората от SSP ( Тайните космически сили ), „нямаме много хора с по-висок ранг, които някога са останали“, каза Ким на  14 февруари 2024 г. Новини . Снощи тя съобщи, че само 4 от тях са живи и то не за дълго. Стотици служители на SSP (Секретните Космически Сили), присъстващи на среща с Глобалното хранилище, за да обсъдят програмата за възстановяване на човечеството. 

„Организацията на обединените нации затвори европейския си завод в Женева поради енергийните разходи. ООН се затваря по целия свят, защото се оказа корумпирана, нефункционална и недемократична. Повече от 50 държави спряха да плащат на ООН. Някои призовават за радикални реформи."  Фулфорд

Събуждат ли се оперативните служители и преследват ли горните нива на пирамидата или все още следват злия план

Вътрешната война в Сатанинската кабала,  контролираща земята, ескалира. UNN току-що съобщи, че „Съединените щати са атакувани от 17 свои собствени военни бази. Те планират терористични събития в редица градове. Всъщност те се хвалят колко хора са били убити през последните 4 години .

„Броят на  хората, които действително са убити,  е много по-голям, отколкото някога сме предполагали... Говорейки с хора в парламента на Обединеното кралство, официалният брой е спаднал с един милиард души на планетата, от януари 2020 г. до 1 януари 2024 г."  Чарли Уорд 

Ким обаче съобщава, че е предотвратила някои опити, от тези, които се преструват на Бели шапки, да направят затъмнения и да взривят много сгради. В процеса много от тези предполагаеми Бели шапки бяха убити и повечето от техните висши лидери се оттеглиха от тези античовешки операции, казва тя. 

Ловът на бившите олигарси продължава. Когато  някои претендират за свободните висши позиции  в тази сатанинска машина, те скоро намират своя край. И все пак Машината изглежда се движи непоколебимо според плана. Тази огромна машина се нуждае от трилиони, за да продължи да се движи, като плаща на всички правителства и служители. 

Без контрола  на Фед и печатането на пари , казва Ким, те плащат предимно с празни обещания. Стотици милиони се изпират през Украйна, но това не е достатъчно и не може да ги задържи още дълго. И сега Пентагонът разследва корупцията в Украйна. 

„Пентагонът е разкрил повече от 50 случая на „присвояване, измама или корупция и отклоняване“ на военна помощ за Украйна.

КОМЕНТАР:  „Виждате, че семейство Байдън има голям бизнес в Украйна. 

Светлата страна на Ордена, заместващ старата гвардия

За да преминат към Новия ред, старата гвардия или е принудена да сътрудничи, или е заменена с актьори. Спомнете си, че Тръмп посети големи световни лидери, изнудва ги с файлове с техните криминални дела, принуждавайки ги да си сътрудничат и едва тогава започна пандемията.

Можем да предположим, че  Новата гвардия от Светлата страна на ордена е изчислила всичко предварително. Със сигурност те използват това като средство да свалят старата система (което Бог също иска), като междувременно спират активи, увеличават цените, карат ни да страдаме, само за да инициират новата си система. 

Видео : Както можете да видите в този доклад на Фулфорд, се случват големи промени и арести на корумпирани висши лидери в обществото. Той говори, че 12-те членове на кабинета в Япония всъщност са били арестувани, въпреки че официалните новини са за подаване на оставка. Истинската причина, казва той, са ваксинациите. Бяха повдигнати наказателни обвинения срещу правителството за убийството на стотици хиляди. Те също затвориха централата на масоните под Токийската кула. Но изглежда, че тези промени са направени от самите лоши. Потвърждение за това е тяхната решимост да унищожат Обединителната църква и най-голямата будистка група в Япония. Техният разказ е да приравнят всички морални групи, които подкрепят Републиканската партия, като нацисти и да ги унищожат. Чист сатанински манипулативен трик.

Преход на човечеството от една форма в друга

„Знаех, че дълбоката държава е отпуснала 500 милиарда долара, за да свърши работата.“  Ким

„Изправени пред всеобхватно военно и геополитическо поражение“, както съобщи Фулфорд, „ Организацията Black Sun –  върховните контролери на западния военно-промишлен комплекс – (които също стоят зад Тръмп и Мъск) са издали ултиматум на азиатските тайни общества: Те трябва или да се съгласят за създаването на  Световна федерация  , или да се изправи срещу тотална ядрена война." Това прави ясно каква е целта на този „мирен преход под глобален военен контрол“, както го наричат. Цялото това „преследване на лошите“, цялото това „събуждане“, страданието от „Пандемията и ваксинациите“, само за да извини този преход на глобален цифров контрол под една Световна федерация.

Всичко следва плана. "Илон Мъск иска да даде на всички хора мозъчни импланти и казва, че трябва да избягаме от планетата. Президентът Тръмп създаде космически сили." Сега те събират старата гвардия и почистват области, дори държави, за новата си система.

Според Чарли Уорд 2025 г. е времето, когато всички спящи ще се събудят, 2026 г., когато всичко ще бъде направено. Българският полковник Марков (NSA) казва "изчакайте до пролетта". Той обяснява, че всички политици са корумпирани и те ще бъдат свалени, системата ще бъде сменена." Но за каква точно промяна говорят? По думите му "Това е преход на човечеството от една форма в друга".

„Ние сме на път да навлезем в пета технологична революция, в която парично-финансовата система дори няма да съществува. (т.е. паричната система си отива). В този смисъл физическите документи за самоличност също ще престанат да съществуват, както и много други неща.“  (1)

Думите му само потвърждават, че вече е подготвено старата гвардия да я няма и да бъде заменена с нова гвардия и нова система. Също така става ясно, че агенцията, която има цялата информация за всички, прави тази промяна и цифровият преход е неизбежен. 

Какви са принципите в историята на възстановяването? Първо сатанинската страна ще се стреми да установи глобална световна федерация, в имитация на това, което Бог планира да изпълни. Това ни казва каква е следващата стъпка на Бог. Не получаваме ли усещането, че Сатана трябва да се движи в Божията посока, защото по този начин духовните закони му позволяват да запази контрола си още малко. Тъй като самият Бог се движи в тази посока, Бог няма друг избор, освен да толерира действията на Сатана, едва след това да се справи със злите последствия. 

Злият суверенитет на Сатана трябва да приключи с Второто пришествие

Какви  опасности и ползи  ще крие новата система за нас предстои да видим, но ви напомням за възгледа на Божествения принцип:

„Въпреки че е имало моменти, когато изглеждаше, че злото надделява, в крайна сметка сравнително злите социални и политически сили отпаднаха и бяха погълнати от по-божествените сили.“  ДП,  Есхатология

Прочетете статията  ИСТИНСКОТО ЗНАЧЕНИЕ НА МЕСИЯТА .  Не е ли това изпълнение на принципа:

„Човешката история под злото върховенство на Сатана ще завърши с Второто пришествие на Христос. Тогава тя ще се трансформира в историята на човечеството, пребиваващо в царството на Божия добър суверенитет. По това време Сатана ще даде последна отчаян бой.“ ...  По подобен начин в последните дни Сатана води последната си битка, за да подкопае страната на Бог, докато се подготвяше за световен курс за възстановяване на Ханаан.“  Божественият принцип

Много признаци сега показват, че  това дълго царуване на Сатана наближава своя край . В същото време виждаме плода на визията на Истинския баща, за създаване на представителна столица за новата нация Cheon Il Gook, CIG ( Космическа нация на мира и единството ). Това е историческо време на голям духовен преход за човечеството. 

„Не можем да изпълним Божията воля, ако не превърнем поражението от Сатана в победа..."  Сун Мюнг Мун

.

0 коментара:

КОРЕЙСКИ ПРОРОЧЕСТВА

корейските манускрипти, в които са записани пророчества, най-древните от които са хиляда години...
Прочети >>>
Menu By AllBlogTools.com Related Posts with Thumbnails

 
Powered by Blogger