Предсказания 2023: Това е краят - те имаха власт поради нашето съгласие

2023: Енергията на промяната 


Защо митингът в Давос не беше проведен и защо Федералния резерв вече не може да печата пари? Кой им даде властта за пари от нищото и кой им я отне? Накъде вървят нещата тази година? Идват ли Трибунали?

Какви са енергиите през тази година, 2023. Всичко ще се разширява и развива. Това са 10 години след прехода в ерата на CIG; 10 години, откакто Учителя Мун влезе в духовния свят. Десет е пълен цикъл – връщане към Бога. Ще трябва да оставим старото да отиде на открито пространство за растеж. Нашето отношение трябва да се промени, за да позволим на Божия идеал да дойде реално в този свят. 2023 г. ще бъде година като никоя друга. Предизвикателствата ще бъдат големи, но ще ни бъдат дадени инструментите, за да стигнем до различно и по-високо ниво. Много болезнени истини ще се разкрият. Защо ли? 

Можем ли да затворим очите си за болката, която изпитват Бог и неговите деца под това глобално сатанинско управление?

Това е годината да се поучите от болката и да се издигнете като Феникс. Дарът на духовното зрение идва с отговорност. След като отворите подсъзнанието си, вие неизбежно ще видите и почувствате болката на Бог. Както изясних в предишния доклад на CIG, това е „ФАЗАТА НА КРАЙНО ПОЧИСТВАНЕ“ 

Говорейки за вятъра на промяната, светът беше контролиран от парите и точно там се случва най-голямата промяна сега. Да, голяма част от човечеството бяха духовно заспали. Забелязахте ли какво направиха с Министерството на финансите на САЩ? Около него е изградена ограда, без порта. В окръг Колумбия можете да се разхождате навсякъде и няма вход. Белият дом също е празен повече от година. Сградата на ФБР, сградата на Държавния департамент, всички празни, никой там. Мястото е призрачен град. Огради навсякъде. Не можете да влезете в нищо. ( 49:40 мин. )
  • Фед е разорен. Всички валути вече са обезпечени със злато. „Скоро щяхме да видим официално съобщение, че IRS и Фед са си отишли.“
Въпросът е защо Федералният резерв не може повече да печата безкрайни пари, за да се спаси? Кимбърли Гогуен, попечител на Global Repository, обяснява това. Историята зад глобалния финансов контрол е много по-дълбока, отколкото си мислите.
 

Договорът на Фед беше за 99 години. Създаден е като фонд за паричен контрол в световен мащаб. Той изтече през 2011 г. и не е подновен. Така че вече нямаше подкрепата на системата Alpha (Global Repository), където се дават номера на разпределение за отпечатване на нови пари.

Преп. Мун: Титаник и създаването на Федералния резерв

Защо Отец Мун каза, че е важно да се разкрие от духовния свят кой е потопил Титаник? Направиха го тези, които създадоха Федералния резерв - 23.12.1913г. Основан е от хазарските сатанисти - ционисти. Титаник беше убийствен капан за опозицията. Потопен от Рокфелер, Морган, Ротшилд и Со (ЦИОНИСТИ/ХАЗАРСКА МАФИЯ). Простреляно е от ТОРПЕДО! ( Видео )

Можете да кажете: „Какво общо има това с живота ни? Защо Отец каза, че е толкова важно човечеството да научи тази истина? „Нека ви напомня, Фед не беше само за САЩ, той контролираше всички валути на всички страни по света. Плюс това, 80% от всички данъци, на всички нации, отиваха в Кабала, в частна сметка.

 

Защо в речта си през декември 2022 г. Путин имаше портрета на княз Святослав на фона си? Той беше руският завоевател, който унищожи Хазарската империя. Сега Путин беше този, който изгони хазарските Ротшилдови от Русия и изведе всички страни от Fiat Money, обратно към Златния стандарт.

Състоянието на днешния свят :

„Банкерите ще гарантират, че ще останем в дългове. Фармацевтичните компании ще гарантират, че ще останем болни. Производителите на оръжия ще гарантират, че ще продължим да водим война. Медиите ще гарантират, че сме възпрепятствани да знаем истината. Правителството ще гарантира, че всичко това се прави законно."

Как дойдохме тук? Вторият изпълнител беше Орденът на Черното слънце. Те смятаха, че Драконовите семейства и Ротшилдови са паднали. И така, Орденът на Черното слънце се опитваше да получи контрол над Фед, още от изтичането на договора. Мислейки, че сега ще имат контрол и власт над целия свят. Не, не са! И те бяха толкова заети да се борят помежду си за власт, че никой не си направи труда да поднови договорите.

„От 15 юни 2012 г. Федералният резерв законно няма право да печата нови разпределения. Няма право изобщо да печата валутата на която и да е държава. Те само се преструват, че имат контрол. Имаха бюджет, което им даде още 10 години фасада, че уж контролират." Глобално хранилище

Когато Семействата не успяха да платят на Федералния резерв, Черното слънце се намеси. Както обикновено, всеки 1 януари, на 1000 терминала по целия свят техните най-добри хора чакат парите им да дойдат. Но вместо пари, този път терминалът изпрати честота, каза Ким. Така че те вече не са сред нас. Така че сега тези под тях, Пентагонът и военните се чудят защо Фед не може да печата пари.

„Семействата вече нямат договор за частна армия. Всички армии по света и всички агенции по света са корпорации. Те са частни. Те попадат под заповедите на Черното слънце, което ги управлява от името на Орденът на Дракона. Този договор изтече през 2018 г." Ким

Това беше, когато те поискаха да им бъде дадена пълната власт над банковата система или ще убият човечеството с вируса Covid. Локдауните и ваксинациите удължиха управлението им с още 3 години. Те се опитват да нулират системата, да премахнат банките и да преминат към цифрови валути, което ще им позволи пълен контрол върху нашето поведение.

Виждаме намеци за това във филма „ Свободен човек “ (Free Guy). След като хората се събудиха, че са в програма, собствениците на компанията рестартираха системата обратно. В крайна сметка всички научиха, че това не е оригиналната програма и спряха да я следват. Злият собственик вече нямаше средствата на полицията или армията, за да ги потисне. Филмът завършва, показвайки, че новият свят е свободен от банкиране, без битки и корупция. Хората пренасочиха своята креативност към любов, взаимопомощ и наслаждаване на природата.

Със сигурност се случва някаква промяна. Както беше съобщено по-рано и по-долу в тази статия, Global Repository Enforcement сега премахва някои от най-високите генерали на Дълбоката държава и изисква от другите оперативни служители да спрат с плановете си и да приемат плащания и проекти под Global Repository.

Също така беше съобщено, че Клаус Шваб Ротшилд е бил елиминиран миналата седмица. Със сигурност ще се опитат да поставят актьор с маска, за да продължат със злите си планове. Но сега знаем, че Шваб е наследил състояние, натрупано от робски труд в концентрационните лагери, според полското разузнаване. И изненада:

„Никой не се появи на срещата на групата в Давос. Знаменитости и световни лидери отказаха да присъстват. Групата от Давос, известна още като Световен икономически форум Елит от най-богатите семейства, които контролират Blackrock и Vanguard (Cabal), централна банкова система, която контролира Big Tech и Big Pharma и пандемията." Актуализация на ситуацията

Но кои са добрите в тази невидима война? Въпросът ми е дали Белите шапки виждат Глобалното хранилище като изкуствен интелект, който контролира човечеството? Не е скрит фактът, че точно това е била неговата функция при Луцифер в продължение на хиляди години. Луцифер се оттегли , но какво може да ни увери, че Global Repository сега е на страната на Бог, както твърдят.

Преминаване към новата парадигма на мира

Така че, както виждате, не е толкова лесно да се определи дали Глобалното хранилище , което сега е извън ръцете на Луцифер, се опитва да донесе нова епоха на мир и просперитет, или Тайните космически сили са решили да премахнат техните владетели и да изместят Парадигма на икономиката и транспорта към новата технология, която те използваха от десетилетия в своите тайни програми. За мен в крайна сметка двете обещания звучат много сходно. И знаем, че всеки политик е добър в обещанията преди изборите.

И така, ако вярваме на собствените им думи, Космическите сили са създадени, за да изведат някои от тайните технологии и да се подготвят за нова, свободна от банкова финансова система, свободна от война политическа парадигма и свободна от парадигма на робско производство. Това означава, че роботите и принтерите ще произвеждат повечето от нещата. И Космическите сили ще бъдат чадърът, гарантиращ безопасното използване, интернет мрежите и комуникациите, както и всички пътувания, които ще преминават към новата антигравитационна технология за безплатна енергия. Което означава, летете до всяка точка на земята за половин час за много, много малки пари, тъй като това не е разход с технологията, която вече имат. Космическите сили вече поеха военната сателитна система на Министерството на отбраната.

Според тази лекция на космическите сили на САЩ тези технологии вече съществуват. Дори къщи и сгради могат да бъдат отпечатани в космоса и доставени до всяка точка на земята за стотинки. Ще можем да пътуваме евтино до всяка точка на земята за по-малко от час. Виж повече


Войните, където всичко е за парите

Говорейки за края на всички войни. Трябва да знаете начина, по който войните им направиха пари. Ким, наземното командване, го обяснява. „Може да си мислите, че те се мразят, така че се бият“, казва тя, „Но всъщност войните са за пари.“ И хората, срещу които се бият, може да са хората, от които получават заповеди. „Ако си мислите, че сме във война с Иран, не сме, защото те са във война заедно. (Ким 24 мин. ) Същото важи и за Украйна.

„Едни и същи хора дават заповеди на Украйна, заповеди на НАТО и на руснаците по едно и също време. Всички те могат да се преструват, че се мразят, но войните са за пари. Заграбване и разделяне на плячката“ Ким

Когато говорите за война, трябва да гледате на света не като нации и граници, а трябва да гледате кой какви неща притежава в земята. И тогава знаете защо тази страна е била нападната. Благодаря на Световната банка за това, защото те искат някой друг да има пълен контрол върху този актив. Така че, обърнете внимание на тези модели.

Така наречените войни с невидими вируси също бяха за пари:

Д-р Робърт Йънг обясни: „Вирусите никога не са били изолирани. Никакви! Което означава, че всички ваксини са измамни. Това е най-голямата измама срещу човечеството. Защо всяка година има нов вирус, с ново име, но подобни симптоми? Те ги измислят - за пари - за печалба Всичко е една голяма лъжа ( Съдебно видео )

И бъдете сигурни, че са готови да използват дори подмолни операции на False Flag, за да продължат своята зла кауза.

Това беше подводница, която унищожи офиса на Nerval Intelligence в американския Пентагон на 11 септември. Това беше операция с фалшив флаг на Deep State. (ФБР имаше видео, но скри информацията,  19:52 мин. ) Ето защо съвместният Военноморски алианс, който насочва към улавяне и откриване на подводници, е много показателен. 

Цензуриране на истината и тормоз на правителствата 

Файловете в Twitter вече разкриват неконституционната цензурна намеса на ФБР във всички медии. Това опорочава и подкопава конституционната защита на свободата на информацията. FOX News )

Полковник Дъг Макгрегър обясни медийната дезинформация за Украйна и каза, че имаме нужда от повече платформи за свобода на словото. Той каза, че политиците лъжат и медиите напълно подкрепят лъжите им. 27:40 мин. ) 

„Не позволяват дори да говорите за това. Цензура! Търсете в Google, отидете в Yahoo, опитайте се да търсите. Не можете да го намерите. Потиснато е . Ето защо.“ 25:31 ) 

Те използват и други средства за цензуриране и контрол на държавите. МВФ и Световната банка използват храната като оръжие, за да контролират други нации и техните правителства. Вижте ) Като принуждавате страните да произвеждат само експортни култури за плащане на дълговете си. Това води до свръхпредлагане на тяхната продукция, което сваля цената. Плюс това, ако държавата направи нещо, което не им харесва, те могат да го санкционират, като го гладуват. Това не е ли световна мафия, от най-лошия вид? 

Трябва да има Нюрнбергски процеси по целия свят 

Множество изпълнители колабират на сцената. Внезапни смъртни случаи. Всичко се дължи на ваксините. Вижте ) 

Член на Европейския парламент от Германия задава следния въпрос: „Беше ни обещано, че ваксините ще предотвратят заразяването и предаването на Covid-19. Всички правителства по света... започнаха да тормозят и сплашват хората да приемат обещаното средство за промяна на играта. Оказаха се фалшиви Новини. Някой е излъгал." Сега патолозите в Германия искат парламентарно разследване.

Изтекли данни показват шокиращ брой смъртни случаи и странични ефекти от ваксините. Pfizer знаеха, че тяхната ваксина ще убие. Д-р Наоми Волф свидетелства: „Само в един окръг на Обединеното кралство 275 души са получили инсулт в рамките на 90 дни след инжекцията с Pfizer, 61 от тях са починали.“ 

Робърт Кенеди-младши наскоро каза, "(те) блокираха ранното лечение, за да създадат индустрия за ваксини на стойност 98 милиарда долара." В резултат на това сега една след друга страна изпитва неочаквано нарастване на смъртността сред ваксинираните. Във вените им се откриват странни образувания на кръвния съсирек, проследени до ваксините. И хиляди млади спортисти, журналисти, пилоти и т.н. внезапно умират. Няколкостотин милиона са с трайни увреждания за цял живот. 

Данните от собствения доклад на Pfizer показват по-голяма заболеваемост и смъртност във ваксинираната група в сравнение с плацебо групата. Pfizer има дълга история на поставяне на печалби над човешкия живот. Отричането на естествения имунитет от Pfizer противоречи на науката. Правителството им даде имунитет, а големите медии забраниха научната критика на Pfizer. 

И сега Сенатът на САЩ провежда изслушвания по този въпрос. Видео ) Блокираха вярна информация, която можеше да попречи на хората да бъдат излекувани. Вместо това покрити и подкрепени процедури, довели до смъртта на милиони. Много от нашите лидери и членове сляпо подкрепиха този експериментален геноцид. 

„Документите на DARPA потвърждават, че SARS-CoV-2 е създаден от EcoHealth Alliance в Института по вирусология в Ухан. Той е проектиран да бъде умишлено вирулентен и хуманизиран, което води до 6,5 милиона смъртни случая.“ Доклад Фулфорд

Какво очаквате от хората, които десетилетия ни тровят с изключително токсичния флуор във водата. Незаконно е да се изхвърля флуорид в нашите езера и реки, но е напълно добре да се слага в нашата питейна вода и паста за зъби. Натриевият флуорид е известен с това, че носи сигурна смърт на насекомите вредители.

 

Как да очакваме добро от Лидерите, участващи в това

"ВСИЧКИ президенти са избрани (и контролирани). Няма НИКАКВИ изключения. Докато не схванете тази проста основна концепция, ще живеете и умирате вечно в матрицата." Езра

Вие предавате властта и правата си на техния сатанински представител. Междувременно политиците, които сте избрали, не могат да вземат нито едно решение отвън сценария, даден им от този сатанински елит, управляван от Луцифер. Вижте,  САТАНИНСКИ ПРАКТИКИ, ПРЕВЪРНАТИ В ОГРОМНО КАПИТАЛИСТИЧЕСКО ПРЕДПРИЯТИЕ . Какво можете да очаквате от социопати, които смятат, че намаляването на човешката популация е единственото решение. Вижте само в какво е замесен елитът, който ни управлява:

Май 2017 г. Ватиканът, глобалните елити са признати за виновни в жертвоприношение на деца от 6 съдии в Международния съд на общото право в Брюксел. (1)

Защо това никога не стигна до заглавията? Хиляди оцелели жертви свидетелстват срещу известни световни лидери. Съдебни показания, записани видео свидетелства, обясняващи, че тези елити редовно са отвличали деца и младежи с цел провеждане на педофилски партита, включващи човешки жертвоприношения. Вижте,  ОСВОБОДЕТЕ НАШИТЕ ДЕЦА

Fox News : „Знаем, че ФБР позволи на Епщайн да се измъкне от насилие повече от десетилетие. Всъщност те покриваха богатите и могъщи приятели на Епщайн, които малтретираха непълнолетните момичета.“

Съдът издаде осъдителни присъди на различни глобални елити , включително папа Франциск и бившия папа Йозеф Ратцингер – който след това веднага подаде оставка от поста си. И едва сега смъртта му беше публично обявена, въпреки факта, че той беше осъден на смърт преди години. 

Както свидетелства един от свидетелите, „Тези хора са серийни убийци. Те са майстори, които са опитни в изтезанията и знаят не само как да причинят смърт по ужасяващ начин, но знаят как да удължат смъртта, така че индивидът да бъде измъчван в най-голяма степен...” (2) очевидно за освобождаване на максимум адреналин, който ще получат чрез пиене на кръвта на жертвите, предимно деца. Тя също така обяснява тяхната некромантия - говорене с мъртвите и удоволствие от канибализма. Тя обяснява и ужасяващия метод за отстраняване на кожата и носа, за да се достигне до пениалната жлеза. 

Получаването на това ценно лекарство от пениалната жлеза беше добре разкрито във филма " Аватар 2 ". Точно както се казва във филма, това им дава дълголетие, поддържа ги млади. Той се движи с милиони, а в много телевизионни репортажи е наричан наркотикът на сатанистите. Само погледнете много от филмовите звезди, които остават млади в продължение на десетилетия. 

Мисля, че трябва да научите как Украйна е свързана с плановете на тези хора. Защо това е тяхна крепост и как е исторически свързано с техните сатанински практики? Вижте История на сатанизма

Полковник Дъг Макгрегър: Украйна е въоръжена от Обединеното кралство и САЩ срещу Русия

Беше потвърдено, че ЦРУ стои зад преврата през 2014 г. в Украйна, при който бяха убити стотици невинни мъже, жени и деца, за да се установи НАЦИСТКО правителство на новия световен ред. Това беше предварително планирано, за да провокира Путин да се намеси. Човешкото инженерство е в разгара си, заменяйки 20 милиона души от Украйна в съответствие с ционисткия план за създаване на Нов Израел в тяхната историческа хазарска земя на произход. Вижте, групи за трафик на наркотици и деца , поклонение на Ваал и нацисти в Украйна.

„Военните на САЩ... сключиха сделка с Путин, който почина през 2015 г., за разрязване на различни райони на Украйна. (Докато) синът на Байдън седи в борда на най-голямата газова компания в Одеса след инцидента от 2014 г.“ Ким

Кимбърли (KIM) допълнително обяснява, че "войните не правят пари, откакто Версайският договор спря да плаща преди години." Но те все още правят някои чрез трафик или други незаконни операции. 

Войната прави пари, защото създава излишни разходи... и ще унищожи нещата, които хората трябва да изградят наново обществото. Договорите за възстановяване ще бъдат дадени на партньори от военните, които участват. 

Правене на пари от войната с Невидимото

Като при Ковид. Истинските пари са във ваксините. Те обикновено им правят стотици милиарди долари годишно. Дори ваксини за рубеола и т.н., които вече не съществуват, но все още се дават на всички. Освен това има добавени допълнителни съставки, които причиняват аутизъм и много други разстройства. Но сега те въвеждат нещо ново. 

„Инжектирането на Covid не е мъртъв вирус, това е операционна система за иРНК. Нанобот, малък мини компютър, който влиза във вашия човек, причинявайки радиационно отравяне, и вие на практика сте обработени с микровълни отвътре навън. Освен това причинява автоимунно разстройство." КИМ

Защо всички тези бустери. 70% от печалбата от всеки ваксиниран военен се разпределя между генералите. Всички те са тук заради парите. Добавете контрол върху маската и тестовете за производство и разпространение. Всичко за пари. Те ще удостоверят кой може да го направи и получават 10% от всички. Вашата държава плаща $6,40 за всяка маска. Те са изнудвани да купуват всички тези ваксини. 

Сега знаем, че Черният елит, работещ чрез хазарските бангстъри и военното и разузнаването на Черно слънце, манипулира това, което знаем за нашата национална история. Сега източниците сочат, че Украйна, Латвия, Литва, Финландия и т.н. са създадени след Първата световна война, за да разделят и превъзпитат Германия и Русия. Под въпрос дори е Полша. Вижте,  УКРАЙНА Е ИЗКУСТВЕНО СЪЗДАДЕНА

"Главата на ордена на Черното слънце е позицията на Тъмния принц - Пиндар. Но това е въртящ се стол."  

Те имат властта поради нашето съгласие

Всъщност имаме ли решение, ако сме съгласни със злото и собствените ни организации са инфилтрирани отвътре от оперативни лица на тази зла сила? 

На въпроса защо тези елити са имали толкова много власт? Те имат властта, защото сме им дали нашето съгласие. Сега това проклятие спира, така че сега ще получим изблик на изобилна енергия директно от Създателя. Потокът от енергия се е променил. Вече сте в състояние да получите пълната мощност. Злите духове вече не могат да изсмукват вашата енергия. Само вие можете да го дадете свободно на друг човек. 

Раздавахме енергията си на политици и корумпирани правителства, защото давахме съгласието си. Спрете да им давате силата си, казва Кимбърли. Те винаги ще имат програма Спасител; Путин, Обама, Тръмп. Спрете да им давате властта си.

Сатанинската кабала винаги е използвала разделения и ги е използвала като оръжия срещу нас. Карахме се помежду си. Продължавайки напред, трябва да го направим обединени. Не можем да постигнем целите си, ако не го направим. Трябва да разберем какво се е случило с човечеството и трябва да променим посоката си. 

Ако войните могат да бъдат започнати с лъжи, мирът може да бъде започнат с истина. Земята се размества под врага. Това, което ще излезе, е нищо пред това, което беше представено на публиката досега. Да видите програмирането и как се е проявило. 

Човечеството е една раса. Но те искат да ни разделят, контролират, унищожат. 

Тези хора не са евреи. Трябва да разберете, че това е организация, която търси световно управление. Хората в сърцето и душата на това са част от това, което се нарича Илюминати (Луциферианци). Никой от тях не са евреи, нито един от тях не е католик, нито един от тях не е това, което наричате протестант или будист. Тяхната цел е да унищожат всяка съществуваща религия. Те вярват в хуманистичната религия. Те се представят за евреи или католици. Те проникват в религията, организацията и правителството, след което превземат и унищожават отвътре. И ако мислите, че те не са във вашата църква или организация, мълчаливо манипулират и претендират да заемат най-високите позиции, вие се заблуждавате. 

Толкова много добри религии и организации бяха инфилтрирани от тях преди нас. Мислиш ли, че те просто ще решат да ни оставят на мира? Какво ще се случи, ако останем да спим? 

Следващият документален филм обяснява как и кога са създадени илюминатите, проникнали са сред масоните, обединили са се с хазарските банкери и постепенно са завладели всички правителства и структури.

Евреите са собственици на корпорациите. Корпорациите принадлежат на всеки, който купи акциите. Ако го купим, можем да го контролираме. 

Факт е, че хазарските сатанисти, които се представят за евреи, притежават Федералния резерв и Централните банки. Те притежават фармацевтичната индустрия. Те притежават медиите и развлеченията. Те притежават и контролират образованието. И разбира се, парите притежават и контролират и политиците, нали знаете. 

Другата фракция, Култът към Черно слънце, контролира армията, разузнавателните агенции и осигурява помощ и защита на тези Banksters. Те са фиксаторите, които гарантират, че политиците са строго контролирани чрез подкупи и изнудване. Наказване на онези, които възразяват или не се подчиняват. Създаване на тероризъм или войни, за да се пазят страните под системата на централната банка от пари от нищото. Това всъщност са парите на дълга - които поробват всички нации и техните граждани под непоносими дългове и данъци. 

Тези фиксатори се контролират от йезуитите (Черния папа). Но също като хазарските банкери, те са само фронтмените на сатанинска организация със скрити родословия на Черно благородство, които контролират и двамата. И те също не са върха. Над тях са Възнесените Старши в пряка комуникация с Луцифер. Или по-добре казано, обсебеност от него и неговите демони. Но на върха на тях има човешки хибриди. Или можем да кажем, демони в хуманоидна форма. Вижте  ИСТИНСКОТО ЗНАЧЕНИЕ НА МЕСИЯТА

Отец Мун обясни, че разрешаването на участието на комунистите в ООН е провалът, за който са необходими 40 години, за да се компенсира. Това видео показва последствията:

Войната на родословието 

В тази война между Бог и Сатана основният фокус беше родословието. Сатана винаги е искал да получи контрол над нашето ДНК, да го преструктурира, така че телата ни да не бъдат повече обект на собствения ни дух. Те искат да спрат духовния ни растеж. Вместо това той искаше бездушни, човешки васали без съвест. 

Примамването на елита в илюминатите и тайните масонски и други организации не беше достатъчно. Нашата ДНК беше постоянно бомбардирана по многобройни начини, включително ваксинациите, за да се предотврати нашето духовно развитие. 

Когато нашето ДНК се върне там, където е било първоначално, телата ни ще могат да се излекуват. Няма да имате нужда от медицински легла. ДНК работи като кристал.  

3000 града, планирани в по-голям Китай, еко-градове, които са почти самостоятелни. Те не произвеждат талия. Не създавайте никакво самодоволство. Всичко е високотехнологично, както може да бъде. Не само слънчева и вятърна, но и магнитна енергия, магнитни лев-влакове. Всичко, което можете да си представите, което може да определи екологичните градове. Така че не е нужно да се отърваваме от хората, за да станем зелени. 

По протокол, разпространен по целия свят, лекарства се дават на болници и лекари за извършване на геноцид. Целта за Обединеното кралство е населението да намалява седмично с 1642 души. Това ще им донесе големи финансови ползи. Това е врагът, който имаме. 

Операции за почистване

Възстановени републикански новини: 

Специалните сили на Алианса продължиха своите масови арести, като наскоро ги разшириха до членове на ООН и унищожиха техните тунели за трафик на деца (DUMBS) по целия свят - причината за толкова много скорошни предупреждения за земетресения. 4;45  и 16:36 минути)

„Всички ТЪПИ бяха наводнени. В момента тече екстремно почистване в Швейцария. Освен наводняването на Тъпите се извършват и масови арести. Женевски щабове на ЦРУ и хазарската мафия и много други места.“

Горната част на структурата им е обезглавена

Приливите се обръщат! Хората и елитите отхвърлят култовата Давоска група на илюминатите и не искат да бъдат свързани. 

„Ставаме свидетели на завръщането на Любовта в този свят и на ослепителна Светлина на Истината, която изпарява злото.“ SGanon

Разкриването, което се случва сега, "представлява екзистенциална заплаха, за първи път в историята, за апарата на дълбоката държава и премахва  ИЛЮЗИЯТА ЗА СВОБОДА И ДЕМОКРАЦИЯ . "(Медиите) ще кажат истината за себе си, със сила, ако е необходимо." 

"Няма държавен глава на земята, който да не получава ексклузивни заповеди от тези организации... Те казват това, което трябва да кажат. Ако не го кажат, те не живеят." Попечител на глобалното хранилище

Светът осъзнава факта, че световните политици са просто изнудвани и контролирани чрез робски подкупи или аватари на убити политици. Глобалното хранилище обяснява хранителната верига за това как се управлява светът. Кой контролира политиците и как те са задължени да следват всички указания на Корпорацията или да бъдат елиминирани. Вижте )

Тъй като Луцифер беше принуден да напусне позицията си, неговите земни структури изпаднаха в хаотично състояние на самоунищожение, борейки се помежду си за власт или насърчавайки отчаяни планове за оцеляване, които никога няма да проработят. Те не могат да измамят Бог. Те не могат да скрият делата си. Прочети,  ЛУЦИФЕР СЕ ПОКАЯ

Тези непоправими хора започнаха да умират и изчезват, след като Луцифер загуби властта през 1999 г. Това беше причината по-ниските чинове, които им служат, да започнат да се бият помежду си, за да заемат тази свободна позиция. Както съобщи Ким, те преброиха последните 100 хиляди елита, които насочват цялото зло по земята и през декември 2022 г., каза тя, всички те бяха премахнати от тази земя. Оперативните подчинени им получават ултиматум да спрат със злите си планове или да ги сполети същата съдба. 

„Кастрирахме командната верига и обезглавихме върха на тяхната структура, но не бяхме в състояние да се справим с многото стотици хиляди слуги, вградени в обществото. Така че те все още имат способности, имат резерви, които ние се опитваме да локализираме и да източваме." 38 минути )
 

„Най-високото ниво на мръсотия, което управляваше планетата, беше премахнато. Средният ред сега се паникьосва и бяга. Средният ред управлява президентите и министър-председателите. Всички те се паникьосват и тичат един срещу друг. Те наистина получиха оферта. И офертата е "сътрудничи". Повечето от тях го правят."

„Истината ще започне да излиза наяве. И до средата на годината военните трибунали ще започнат. Много от тях вече са направени. Това е краят на края. Това е. Доказателствата ще бъдат толкова огромни и идва през следващите 6 месеца. Ще бъде трудно пътуване за мнозина." Полковник Рикардо Боси - австралийски специални части:


0 коментара:

КОРЕЙСКИ ПРОРОЧЕСТВА

корейските манускрипти, в които са записани пророчества, най-древните от които са хиляда години...
Прочети >>>
Menu By AllBlogTools.com Related Posts with Thumbnails

 
Powered by Blogger