Ваксини за премахване на Божия ген, предложи Бил Гейтс

 


Убийте вярата, създайте 
ваксини Програма за обезлюдяване на Бил Гейтс, за да ни направи
послушни потребители
Ваксини Програма за обезлюдяване на Бил Гейтс, за да ни направи
Ваксини за премахване на Божия ген, предложени от Бил Гейтс пред спонсори. В ход са арести !

Ваксини за убиване на човешката духовност е това, което Бил Гейтс предложи пред инвестори, веднага след откриването на Гена свързан с духовността. Лекцията му е записана в това видеоТой обещава, че тези ваксини ще премахнат вярата на хората и ще ги направят нормални материалисти и потребители. Гейтс буквално предлага елиминиратнито на „ Божествения ген “, активен само при много добри и хора с вяра – генът VMAT2, за който е установено, че играе основна роля в отвореността на човек към духовни преживявания:

„Божественият ген играе роля в отвореността на човека към духовни преживявания. Частта от оценката за самотрансцендентност беше използвана като индекс на духовността в книгата на Дийн Хамър, „Божественият ген: Как вярата е вградена в нашите гени“, показваща връзката между специфичен ген и човешко поведение." ( Хамер, 2004 )
Само на следващата година , 2005 г., Гейтс направи предложение да унищожи този ген, използвайки ваксините като биологично оръжие. Или, разбира се, знаем, че Сатана работи, за да унищожи човешката духовност и сега знаем кои са неговите инструменти на земята . Както установи проучване на 13-те кръвни линии, контролиращи този свят , те са използвали ваксини, за да ни държат под контрол:
„Ваксините са едни от най-разрушителните инструменти, използвани върху човечеството, предназначени основно за насочване към нервната система и отслабване на духовната аларма на човека или електромагнитния щит. Техните програми за обезлюдяване датират от Черната чума.“  13 Кръвни линии
Според доклада на FunVax , фундаменталистката ваксина е приготвена с помощта на „вирусен вектор, който ще инхибира/намали експресията на VMAT2 в човешката популация – генът, наричан още „генът на Бога“, за който е доказано, че има най-много отношение към духовността. Това не са фундаменталисти, а просто неудобни хора за техния зъл план. Всъщност те са насочени към най-просветените и добри хора на земята. 

Ето само малка част от това, което могат да направят без наше съзнание: 
Те могат да ни ваксинират чрез  тампони за тестване на носа и да се насочат към мозъка. (4)  Този тампон съдържа десетки от малките устройства. Те са проектирали малки микроустройства във формата на звезда, които могат да се закрепят върху чревната лигавица и да освобождават лекарства в тялото. „Имаме... динамични, микропроизведени интелигентни устройства, които могат да се управляват чрез електрически или химически сигнали.“
И искам да потвърдя  , че тези биологични атаки срещу вярата са реални, защото бях жертва на това. Беше голяма битка за живота ми да излезе наяве. То буквално завладява физическия ви ум и го обръща срещу собствения ви дух. Мога да ви насоча към много свидетелства на други, претърпели подобни атаки. 
Технологията за редактиране на гени (CRISPR) беше открита през 2012 г. и използвана във ваксините срещу Covid. Това позволява нашето ДНК да бъде редактирано, което може да ни трансформира до неузнаваемост. Днес хора, а утре - крокодили, неговорещи тъпаци, овце.

CRISPR намира специфична част от ДНК в клетката. Генното редактиране от CRISPR обикновено се състои в промяна на тази част от ДНК, както и включване или изключване на гени, без да се променя тяхната последователност. Те работят по програма, която само създателите им познават . Нов учен

Бог е създал имунната система, а не ваксините

Ако вярвате в Бог , знаете, Бог не ни е създал несъвършени – нуждаещи се от инжектиране на токсини и вируси в тялото ни, за да оцелеем. Учените или Бог знае по-добре как работи имунната система и тялото? Кои са те, че да ти бъркат в гените?
Нямате нужда от тази ваксинация. Имате нужда от силна имунна система. Научете как да премахнете токсините от тялото си и да подсилите имунната си система. Това е всичко. 
Вярвам в доброто на хората. Не трябва да се страхуваме, защото добрите сили вече разбиват педофилския елит , замесен в тази схема за ваксиниране. Сега италианският парламент иска Бил Гейтс да бъде арестуван . Бяха направени множество други петиции с реални криминални обвинения от хора, нации и слоеве организации.

Източници казват, че Бил Гейтс вече е бил арестуван за престъпления срещу човечеството
Кабалът е бил свален от Тръмп ( 1 ). Арестите бяха премълчани . Вирусът беше капака. Сега се подготвя сцената за разкриване на шокиращите новини за това колко елитни фигури са били замесени в престъпни дейности. Разбира се, медиите принадлежаха на този Кабал, така че няма да докладват. Но ако не сте проследили тези развития зад този коронавирус , прочетете предсказанията на преп. Мун за този ден на Страшния съд. Арести на всички основни престъпници срещу човечеството. Рестартиране на финансовата система ( 2 ), Прочетете сами:..

Скорошен съдебен процес в САЩразкри, че не е имало качествен контрол върху ваксините, произведени от big-pharma от поне 32 години. Изключва се, че нивата на аутизъм намаляват драстично , след като родителите спрат да инжектират тази отрова на децата си. Службите за здравеопазване и човешки услуги и всички производители на ваксини са лъгали американския народ повече от 30 години относно ефективността и безопасността на ваксините; това в крайна сметка може да означава, че продължаването на съществуването – поне в сегашната им форма – на пет американски „здравни“ агенции сега е под въпрос: CDC, FDA, IOM, NIH и частта „Здраве“ на самата DHHS; това също може да застраши съществуването на държавните медицински съвети и ексклузивни медицински гилдии като AMA:

Видео : Насочване към индивиди с невро елементи, които причиняват психози и много повече. Агент на ЦРУ говори подробности за коронавируса през 2017 г. Deep State в действие! 



Модификация на генетичното поведение чрез ваксинация 

Във видеото Бил Гейтс сочи диаграмата с гените на духовните хора и гените на хората, които не са духовни (не религиозни). И човекът от публиката пита: „Значи казвате, че чрез разпространението на този вирус ние ще елиминираме хора, които...?“ След това Гейтс показва диаграмата, където предната част на мозъка, свързана с визуализацията, е активна и нерелигиозният мозък, където зоната на отвращение е по-активирана, както той се изрази.
„Планът ,” продължава Бил Гейтс, „е да се използват респираторни вируси... за да се постигне най-голяма експозиция на населението... и ние сме напълно уверени, че това ще бъде много успешен подход.” „Така че името на това предложение е FunVax, което е ваксината срещу религиозния фундаментализъм. Предложението току-що беше представено и мисля, че данните, които току-що ви показах днес, ще подкрепят развитието на този проект.“ Бил Гейтс, 2005 г
Нека първо изясним , религиозните фундаменталисти нямат активирана предна част на мозъка. Това са само хората с истинска вяра и духовност. Фундаменталистите са точно материалистите, чиято част от мозъка, която изпитва отвращение, е активирана. И така, това, което Бил Гейтс се опитва да каже, е, че тези с истинска вяра не приемат ваксините и техния материалистичен контрол над ума, така че те са проблемът - фундаменталистите. Истинските терористи не са проблем за него.

Диаграмите всъщност показват че религиозните хора имат повече от техните гени отключени (активирани). Което означава, че хората с вяра са по-развити, по-човечни и по-креативни. Духът им може да се изразява по-активно, което рептили като Гейтс не харесват. Другата диаграма, която Бил Гейтс предпочита, показва, че хората без вяра са по-добри потребители и лесно се манипулират със страх и отвращение. Това беше целта им през цялото време. Те проникнаха в правителствата, съдиите, медицината, училищата, за да унищожат вярата. Казва ни какво да правим; Така че вече не можем да се молим в училищата. Сега започва да излиза истината, че те са сатанисти в страховита битка срещу Бог.



„Изтекло видео от Пентагона за ваксина за 

контрол на ума“ разкри, че правителството е тествало ваксина за контрол на ума, наречена FunVax (фундаменталистка ваксина) върху несъзнателно цивилно население. В твърдението се посочва, че ваксината е разпределена чрез широкомащабно пръскане, изгорели газове на превозни средства, храна и вода. Увеличаването на дейността на „държавата на медицинската полиция“ даде възможност на хората да „свържат точките“ относно тайното внедряване на тази ваксина за контрол на ума. Смисълът на всичко това е да зарази умовете на населението и да превърне хората в това, което правителството нарича „нормално“. От гледна точка на правителството, разбира се, „нормален“ означава „послушен и безмозъчен“. 2015 Статия

Така стигаме до  истинската война зад този коронавирус . Рептилиите, контролирани от демони, се борят да унищожат всеки генетичен остатък от нашата връзка с Бог. Също като Бил Гейтс, който е от семейство Рокфелер, Карл Маркс е братовчед на Рокфелер, на когото му е дадена мисията да проникне в социализма и да създаде идеология, която отрича Бог и извинява третирането на хората като животни.

Бил Гейтс има същата цел да убие човешката вяра, но този път използвайки генетична микробиология. Те знаят, че това ще направи Бог напълно неспособен да се свърже с децата си и по този начин не може да повлияе на историята и да блокира техните зли пътища. Това винаги е била истинската война между Бог и Сатана. Ето защо  REV. МОУН ПРЕДСКАЗА СЪДНИЯ ДЕНЯ НА КОРОНАВИРУСА

Chemtrails, пълни с вируси, бактерии, алуминий и други токсини. Специално насочени зони на Великото пробуждане, за да ни потиснат в по-ниски вибрации и поведение ( 3 )
„Много нова „ изключително токсична“ смес от chemtrail се пръска, като се използва нова нанотехнология с тайна цел. Съдържа нано-влакна и интелигентен прах , който отговаря на 5G. Тези Chemtrails затоплят планетата, казва пилотът. Това е като микровълнова радиация, която в някои случаи изгаря дърветата отвътре. Те са част от програмата за контрол на ума , която включва също храна, вода и ваксинация, използвани като троянски часове да нахлуят в телата ни. Отчаяни усилия да потиснем човешкото пробуждане и да донесем тоталитарен Нов световен ред. Забележете: Тръмп спря това, вместо това сега пръскат MMS, за да спрат вируса ( 4 ).



Крият злите си цели зад благородната кауза

. Те крият целите си зад преструвката, че убиват фанатичните религиозни терористи, но всички знаем, че терористите всъщност са хора, които са много материалисти, психопати, водени само от рационалната си част от мозъка, която е точно нерелигиозната група в неговите класации. Всъщност Бил Гейтс е такъв фанатичен терорист, социопат, отговорен за нараняването на милиони. Слава Богу, сега е обвинен, просто вижте какво направиха ваксините му:
„Като признание за несигурността и риска от ваксинациите беше създаден ваксинационен тръст, който е изплатил над 4 милиарда долара за компенсиране на тези, които са били наранени от ваксинациите. Няма по-ясно или убедително изявление относно риска, свързан с ваксинациите. " Зукърбърг се изправя срещу цензурата на ваксините във Facebook
Всъщност  Бил Гейтс е бил подготвян за тази порочна цел за обезлюдяване на ваксинациите от детството си. Microsoft беше просто прикритие, за да го издигне до тази власт да манипулира света. Баща му, като ръководител на Планирано родителство, е отговорен за убийството на 10 милиона деца всяка година, преди, по време или веднага след тяхното раждане. Да, целта им е ясна, но защо ваксините се използват като оръжие? Чуйте собствените им думи:
„След като стадото приеме задължителната принудителна ваксинация, играта свършва! Те ще приемат всичко – насилствено даряване на кръв или органи – за „по-голямото благо“. Можем генетично да модифицираме децата и да ги стерилизираме – за „по-голямото добро“. Контролирайте умовете на овцете и вие контролирате стадото. Производителите на ваксини могат да направят милиарди и много от вас в тази стая днес са инвеститори. Това е голяма печалба! Ние разреждаме стадото и стадото ни плаща за предоставяне на услуги за унищожаване. Сега , Какво има за обяд?" Хенри Кисинджър , реч пред Съвета на Световната здравна организация по евгениката, 25 февруари, 


Само влечугоподобен социопат може да убие милиони без угризения на съвестта: Гейтс обещава 15% намаляване на населението с неговите ваксини

Както предложи един известен енергиен лечител ; за да създадем добър и мирен свят, трябва да сканираме кои са социопатите, тази емпатия на късмета и да сме сигурни, че те никога няма да имат водеща власт в този свят. Бил Гейтс беше отговорен за парализиране на милиони деца, но той се чувства горд от това, което ясно показва, че той е такъв социопат. Моля, прочетете  ИСТОРИЯТА НА ХАНААНСКИЯ САТАНИЗЪМ  , за да разберете настоящите събития; Как обществото беше инфилтрирано от тази кабала със специфични античовешки цели. Прочетете още...
„Ваксините съдържат тимерозал, алуминий, желатин, човешки серумен албумин, формалдехид, антибиотици, яйчни протеини и дрождени протеини. Както желатинът, така и яйчните протеини се съдържат във ваксините в количества, достатъчни да предизвикат редки случаи на тежко увреждане.“ Съдържат ли ваксините вредни...
Ето защо Бил Гейтс обеща в своята реч на TED през 2010 г. да намали човешката популация с 10-15% чрез ваксинация. Сега излиза, че ваксините са били използвани най-малко 240 години с цел разпространение на болести и намаляване на населението, под прикритието на предотвратяването им.
„Ако свършим наистина добра работа с ваксините, можем да намалим населението с 10-15%“ Бил Гейтс в лекция на TED през 2010 г.
Документален филм за Бил Гейтс и истинската му цел: Евгениката


Евгеника: Програмата за намаляване на населението Нарича се Евгеника . Всеки човек замърсява околната среда, така че населението трябва да бъде под 1 милиард. Това трябва да ви напомни за речите на Грета Тунберг  за намаляване на емисиите. Кабалът зад тези хора правеше това от векове. Те инвестираха в лаборатории, произвеждащи вируси, те ги разпространяваха, за да създават страх, те предоставиха решението за ваксиниране, което атакува имунната система, атакува човешката духовност и създава дори многобройни здравословни проблеми, включително парализа и смърт:



През 2017 г. индийското правителство изгони Гейтс. Световната здравна организация неохотно призна, че глобалната полиомиелитна експлозия е предимно ваксинален щам, идващ от програмата за ваксини на Гейтс. Най-страшните епидемии в Конго, Филипините и Афганистан са свързани с ваксините на Гейтс. До 2018 г. ¾ от глобалните случаи на полиомиелит са от ваксините на Гейтс. Вижте  Престъпленията срещу човечеството на Бил Гейтс

Всички вирусни пандемии са причинени от човека. Всъщност им отне години изследвания, за да намерят начин да ги направят приемливи за тялото и да обиколят имунната система. Защото това не е естествено. Те произвеждаха кризите и след това представяха решение и правеха огромни печалби. Тази схема продължава повече от 240 години, манипулирана от същата кабала, контролираща медицината, медиите и политиците. Но тяхната идеология зад гърба беше как да намалят населението чрез ваксинации, чрез болести, дори чрез лоша храна и разбира се - войни. Всички манипулирани от тях.
Въпрос: Ако Бил Гейтс иска да убие човешката духовност, чудя се къде си мисли, че ще попадне, когато умре???  Отговор: Той е роднина на Рокфелер. Всички в тяхната линия участват в сатанински ритуали от детството. Те знаят къде ще стигнат. Това всъщност е тяхното желание - да се върнат като смъртоносни вируси. Това е другата причина, поради която те ваксинират, за да внесат чужда тъкан в телата на хората - позволявайки им да атакуват други линии като вирус или бактерия. Татко също говореше за това. Ето защо CP беше стартиран - за да изгоним тези зли духове от телата ни. Вижте  КОРОНАВИРУС: ДУХОВНАТА ВОЙНА ОТДУС


Това е истинската война  зад Covid-19. Д-

р Лий  ни предупреди, че всички болести са от Сатана, увековечени от неговата огромна мрежа, установена здраво на земята. Това е истинска война, която се води в момента. Можем ли да сложим край на това сатанинско господство, което притискаше човечеството в продължение на хиляди години? Ако искате Божията страна да победи, трябва да научите истината. Прочетете,  ДУХОВНАТА ВОЙНА ОТДОЛУ
Няма нищо скрито, което да не се разкрие, нито скрито, което да не стане известно.
След като се заровим по-дълбоко, откриваме, че има много играчи, обединени със същите античовешки цели за обезлюдяване, разболяване на човечеството, създаване на вечен глад и войни. Както чухте президента на САЩ,  СЗО е разследван  - и те ще стигнат до дъното. Той е решен да „пресуши блатото“. И не е ли прекрасна новината,  шефът на СЗО беше терорист , а вие сте очаквали здраве? Истината трябва да излезе наяве, Търговският пазар е следващият , каза Тръмп!

Но отново,  това са само играчи . Истинският въпрос е  кой ги контролираФактите и изследванията предполагат, че може да е намесена някаква висша духовна сила, скрита зад елита 1%. Време е светът да научи кои са те и какви са действителните им цели. Вижте техния план. Фактите са шокиращи , но те показват едно нещо: „Бог побеждава“, това е времето на „Божието пряко господство“. Източници от Пентагона съобщават за  продължаващата военна кампания  срещу сатанинската мафия в САЩ и по света. Като обединители и миротворци ние не трябва да стоим на пътя, а да се фокусираме още по-силно върху разширяването на Културата на сърцето. Сега, когато сатанинската линия ще бъде отстранена, възстановяването на света ще стане много по-лесно. Олимпиадата в Лондон през 2012 г. е прогнозно програмиране на Covid-19. 






Бог не ни е създал да се нуждаем от ваксини

. Хората, които искат да ваксинират децата ни, са част от тази престъпна кабала . Те открито казват, че това е част от тяхната програма за обезлюдяване , хората все още вярват на СЗО, която всъщност им принадлежи. Те не са хора - в корпуса живеят демони, в тях не е останала човешка следа след ужасните изнасилвания и убийства, в които участват. Вижте,  ВРЕМЕ НА КОСМИЧЕСКА СМЪРТ И ВЪЗКРЕСЕНИЕ

Бог не е създал ваксините, нито нуждата хората да оцеляват чрез инжектиране на токсини в тялото им. Ваксинациите не са принципният начин. Ваксинирането не е естественият начин, създаден от Бог. Бог ни е дал имунната система, който е много мощен, когато не е потиснат от токсини и неправилен начин на живот. Бог също ни е дал мощен дух, с неограничени сили като Негови съ-творци. След като развиете духа си, не само не се разболявате, но можете да лекувате другите, дори от разстояние.

Те направиха всичко, за да унищожат имунната ни система . Трябва да имаме взаимодействие с микробите, за да поддържаме имунната си система жива и активна. Но сега искат да унищожат имунната ни система с цялото това екстремно миене, без докосване и дистанциране. Точно обратното на това, което казва науката.



Масовите арести бяха премълчани

Ако не забелязвате, тези хора са разследвани. Цялата им манипулативна мрежа; Всички здравни организации, СЗО, Центърът за контрол на заболяванията, MDF. Както беше съобщено днес,  Бил Гейтс, Антъни Фочи и Биг Фарма загубиха масивно дело във Върховния съд в САЩ. Вижте също, сенатор Ранд Пол УДАРИ д-р Фаучи

През последните години твърде много тайни за педофилията, малтретирането на деца и корупцията на нашия световен елит излязоха наяве. Научихме как работи дълбоката държава . Връщане назад няма. Докато говорим, 30 нации обединиха силите си, за да сложат край на тази сатанинска кабала на мрака, която контролира земята от хиляди години.

Военен трибунал за престъпленията от 11 септември започна през януари 2019 г. Американските военни изграждаха огромен концентрационен лагер, който може да побере до 10 000 души в международни води. СМЕТИЩАТА им се унищожават по цял свят . Хиляди деца са открити в тези подземни тунели, използвани за сексуално-ритуални убийства и производство на адренохром ( обогатена с ендорфин кръв след екстремни мъчения, използвани от елита и много хора в Холивуд).

Дълбоката държава управлява мрежа за сексуален трафик на деца на стойност 150 милиарда доларасъсредоточена във Ватикана, където над 80, включително 66 свещеници, бяха арестувани от Интерпол миналата седмица за финансови престъпления, педофилия, трафик на деца и сексуално насилие. Кевин Анет работи усилено по тъмните грехове на Ватикана: http://beforeitsnews.com/celebrities/2017/05/vatican-global-elites-found-guilty-of-child-sacrifice-2475081.html

Това е огромно! Ако не забелязахте, Тръмп национализира Федералния резерв (сливайки го с ). Повечето от средствата на Кабала, контролираща света, бяха взети с изпълнителната заповед на Тръмп. POTUS е на път да доведе Фед до отрицателни лихвени проценти, да пресуши паричния им поток и да започне да поема контрол върху паричното предлагане. Това е историческо. Това е освобождението на света. Вижте,  ПЛАНЪТ ЗА СПАСЯВАНЕТО НА СВЕТА
„С думи на лаик, POTUS използва съществуващата парична политика на САЩ, за да свали законно Федералния резерв. Министерството на финансите на САЩ поема контрола върху печатането на валута.“ КРАЙ НА БАНКОВИЯ КАРТЕЛ
В следващото видео можете да чуете представител на Световната банка да говори за свалянето на банковия картел, който контролира света. „Те са ви лъгали през цялото това време“, каза тя. Тези пари принадлежат на хората по света, дори не на правителствата. Дори правителствата се правят на правителства. Вижте,  КРАЙ НА БАНКОВИЯ КАРТЕЛ

Забелязахте ли : на 26 март 2020 г. беше изстрелян усъвършенстван високочестотен сателит , част от програмата за национална сигурност за осигуряване на световната безопасност. Американските космически сили обещават нови технологии - безплатна енергия, бързо и евтино пътуване, безопасност и сигурност. Вижте,  СЦЕНА ЗА РАЗКРИВАНЕ НА ТАЙНАТА КОСМИЧЕСКА ПРОГРАМА

Разпространете културата на сърцето

Истинската Майка, Хак Джа Хан Муун, току-що ни каза: „Бог не може повече да чака“. Трябва да образоваме света с културата на сърцето . По списък 1/3 от човечеството трябва да научи за положението на нашия Небесен Родител и усилията на нашите Истински Родители. Трябва да постигнем това преди 2027 г. Прочетете,  МОДЕЛЪТ ЗА ИДЕАЛНИЯ МИРЕН СВЯТ



0 коментара:

КОРЕЙСКИ ПРОРОЧЕСТВА

корейските манускрипти, в които са записани пророчества, най-древните от които са хиляда години...
Прочети >>>
Menu By AllBlogTools.com Related Posts with Thumbnails

 
Powered by Blogger