Баба Ванга: Предсказания за 2018-2020


Ванга: Предсказания за 2018-2020 г.
Баба Ванга: Предсказания пророчества ясновидка Ванга Пророчица за 2018-2020
Чакат ни 1000 г. мир 

През 2018 ни очакват много промени. Това е годината на скок. Човечеството трябва да се научи да живее в мир, който от 2020 трябва да намери видима изява в много нации. Промяната към добро идва от Изток, водена от Миротвореца (Месиянска личност от Корея). Хората ще се научат да се хранят енергийно, да се лекуват природно, да ценят религията, вярата и културата на другите, разпознавайки че Бог е един (Наш всеобщ родител). Новата енергия и нов вид бърз транспорт ще превърнат човечеството в едно Глобално Семейство. 

Ванга предвижда появата на Европейския Съюз, както и бързото му Ислямизиране от бежанците. Тя конкретно говори за разрушението на Сирия. Но както ще видите по надолу, Апокалипсисът не е свързан с войни и края на света, а с настъпващото духовно пробуждане. 

На смъртния си одър преди 2 десетилетия, Ванга успокои, че светът го чакат 1000 г. мир, а: "Доброто иде! Не е далеко, не се бойте! Всичко ке си дойде на място!".  "Само вярата, само вярата.. народът да бъде благ.. Да укрепите вярата си в Бога, да се обичате и да сте добри един към друг, защото без тези неща няма напредък в нищо", призова на прощаване Ванга. Прочетете димите на Ванга за новата Обединителна религия, която ще поведе човечеството към Мир. 

Апокалипсиса е Духовно пробуждане (2012-2017)

Човечеството е в преход към нова епоха, която започва от 2012 година. Три години духовния свят се подготвя за да се намеси. Прочети посланието на Нелсън Мандела от духовния свят. Затова Ванга споделя пред руснаци, "2015 г. ке е предпоследната година на апокалипсиса. Он ке дойде през 2016-а”. 2018 ще е годината на духовен и технически скок, в подготовка за 2020. След 2020 се очаква появата на нации, които да са приели Месиянското водене на предсказания Миротворец. Те ще бъдат модел за преобразяването на цялото човечество. Ще видим разцвет на Изтока и упадък на Запада.

Затова, когато Ванга говори за Апокалипсис, тя предсказва най-вече за духовното пробуждане на човечеството. Приживе Ванга често говори, как апокалипсисът е близо, но краят обаче няма да настъпи след ядрени атаки, както мнозина прогнозират, а майката природа ще се разбуни и използва своя арсенал от оръжия – трусове, потопи, урагани и цунами. „Добре, че няма да сме живи, че да видим що се пише на човеко грешен”, са думите на Ванга. С други думи, прехода от историята на зло, към исторята на добро е постепенен и се съпровожда с много хаос, конфликти и пречисване.


Предсказанията на Едгар Кейси за 2018 година 

Едгар Кейс научил в духовните съобщения, че така нареченият Армагедон, описан в Библията, всъщност е битка, водена в духовните сфери между духовете на светлината и душите на тъмнината, идващи в света. 

Казано му е, че в скоро бъдеще нисшите духове ще бъдат напълно възпрепятствани да влияят на земнята. Само от по-високите сфери на светлината ще могат да ни помагат. Това ще позволи силите на доброто на земята да преодолеят силите на злото. 

Пълно духовно просветление на Земята ще се случи по време, когато само предци от висшите духовни области могат да си сътрудничат с нас. Тъй като Месията се връща в нашето време и започва ерата на духовното просветление, неговото водене ще поднови човечеството и резултатът ще бъде траен мир - Небесното царство на Земята.

2016 Миграции и Природни Бедствия

Например, според предсказанията на Ванга през 2016 г. Европа ще преживее подмяната на коренното население на Стария континент с емигранти от арабския и африкански свят. Нито камък няма да остане от Сирия, предсказва Ванга. Ще дойде време, в което от Сирия няма да остане и следа. „Леле, в Сирия какво ще стане! Това си го пише и в Библията. Горките хора в Сирия, ще настанат времена, в които няма да остане камък върху камък от нея. Но рано е още за това”, пророкува Ванга.

Затова Ванга предсказва, че до 2043 година Европа вече ще е заселена предимно от мюсюлмани. Западното техническо господство ще се замени с това на Изтока, като още през 2018 г. Китай ще се издигне като новият икономически лидер. През 2023 г. Земята ще промени своята орбита, което е пряко отражение на духовната промяна в пътя на човечеството.

Живеем в центъра на бурните събития, които са в разгара си да променят злата история към добро. Българска ясновидка ясно е предрекла кога и защо ще загинат европейските държави. Бог не може да остави материализма, индивидуализма и сексуалната развратеност да продължат безнаказано. Християни, Мюсюлмани и всички религии и раси трябва да се научат да живеят в хармония. Но това са родилни мъки през които трябва да преминем, за да изчистим предразсъдаците и омразата от миналото.

Миротворецът който ще Обедини Религиите

Ако се върнем назад до предсказанията на Ванга за 2011 г, откриваме, че тя ще бъде преломна година за пътя на цялото човечество. Защото през 2012 година човечеството навлиза в новата епоха. След унищожителния удар на природата, предсказанията на Ванга действително се сбъдват с аварията в японската АЕЦ „Фукушима 1”. Този разрушителен потоп в Япония е предсказан още преди 500 години в Корейските пророчества. Те с точност описват времето и връзката му с Второто Пришествие.
“Ще се явят двама Святи. Спасителят е този от тях, който се яви не пръв, а втори. Неговата фамилия ще бъде скрита, когато той бъде изпратен на земята от Небето. Тази фамилия е Мун."
Тези пророчества, както и самата Ванга, говорят за новата Месианска фигура - Миротворец от Корея, който ще обедини религиите, спре Комунизма и поведе човечеството към Революция на Съвестта и Сърцето. Ванга говори най-вече за учението и дейностите на Месиянската личност:

1. Той ще Обедини религиите
2. Той ще работи за Световен Мир
3. Той ще иска да изгради Световна Магистрала
4. Той ще научи хората да се обичат отвъд раса, националност и религия

Интересно е, че Нострадамус също говори за този Азиатски, нов религиозен лидер, който по думите му идва с името "Мун". Той ще подпише вечния мир и обедини религиите, предсказва Ванга.
"Този който ще подпише окончателния договор за мира на планетата". "Христос отново ще дойде на Земята в бели дрехи. Настъпва времето, когато определени хора ще почувстват със сърцето си завръщането на Христос" Ванга
Ванга споделя: „Сега се делят, турят бариери, но ке дойде време, пак ке са заедно”. "Ще се роди новата раса, новата вяра, новата религия!”. Пророчествата от Библията ще се изпълнят. В Америка ще станат много научни открития и учениете ще разкрият съществуването на духовния свят. Хората най-накрая ще започнат да използват духовния си потенциал и напълно ще изчезнат понятията зло и неневист. Но за да стане това, последната битка е идеологическа; учението на любовта и обединението трябва да надделее над материализма, егоизма и разделенията.
“Мирът никога няма да дойде на земята докато първо не премахнем стените между религиите. Аз загубих гласа си да призожавам хората да надскочат религиозната си принадлежност. Те са изпаднали в трапа на егоистичното мислене, да поставят своята религиозна фракция на първо място. Те не осъзнават факта, че светът се променя и една нова епоха на не-егоистичност вече е изгряла." - Д-р Сан Мьон Мун
 
Третата Световна Война е Идологическа

Ванга никога не е говорила лошо и за никоя религия. Но по думите й, „Ке дойде време, хората ке се делят по вера, но не верата разделя хората, а сърцето! Няма лоша религия, няма. Религията не учи на лошо хората… И третата световна война ке се води на верска основа. И тя няма да бъде с бомби, ракети и танкове, ке се води по друг начин”, казвала приживе Ванга.

Ще пътуваме до други светове за секунди; „Ще дойде време и по земята границите ще изчезнат и хората ще заживеят в мир и разбирателство. Но докато парите управляват света, напредък на Земята няма да има”, предупреждава Вангелия. Тя предрича също, че до няколко десетилетия хората ще пътуват свободно до други светове.

Замърсяването
Ванга обаче предупреждава за надвиснали злини: "Ще съсипят въздуха и водата, ще пуснат разни отрови по сините морета, по реките и хората ще започнат да умират от някакви болести. Ще бягат от градовете в селата и пак ще търсят планините и трите кръстати гори, та там в тях да дишат и да пият вода. Онези, които избягат, ще спасят себе си и потомството си".

Медицината ще се върне към природното
За медицината Вангелия казва, че светът е започнал с билките и с билки ще свърши. "Но билките от дадена страна лекуват само хората, които живеят в нея. Така е определено. Лекарствата затварят вратата, през която може да влезе природата чрез билките и да излекува болния орган. За всяка болка има билка".


"От 41-ва година, от 6 април, гледам до сега", казва Ванга пред камерата на Тома Томов. Когато била на 30, й се явява сияен конник, облечен, както тя описва, в златни доспехи. Бил висок, рус и божествено красив. Излъчвал светлина. Този мъж спрял коня си до къщата й в Струмица и влязал. Сетне й казал: "Скоро светът ще се обърка и много народ ще се изгуби. Ти ще предсказваш за живи и мъртви. Не се бой, аз ще съм до теб и ще ти казвам какво да препредаваш...".

Ванга предвижда световните катаклизми в Прага – 1968 г. „Помнете Прага! Големи сили кръжат над града и викат: „Война! Война!”. Прага ще се превърне в рибарник, в който ще ловят риби”. По-късно хората по цял свят следели с потрес нахлуването на съветските танкове и войските на Варшавския договор в чешката столица. Кипър – 1974 г. „Виждам зелена ограда, ще постои още време, после ще я махнат. Много красива и богата държава”. Предсказано от Ванга 30 г. преди преврата за присъединяването на Кипър към Гърция и турската окупация на северните части на страната. Никарагуа – 1979 г. „Още много кръв ще се пролее в Никарагуа. Реки от кръв ще текат. Хората не могат да си представят какво още ги чака”. Така Ванга предрича продължилата почти десет години гражданска война в страната. Чехословакия – 1988 г. „Тия ке се разделят на две… Мирно ке стане.” Още през 1968 г. предсказва разделянето на Чехословакия на две отделни държави: Чехия и Словакия. Югославия „Югославия ще стане на парчета, оти сърбите псуват Бога.” Годините доказаха, че Ванга е била права. Бивша Югославия се раздроби на автономни републики: Словения, Хърватия, Босна и Херцеговина, Македония, Черна гора и Косово.

Какво бъдеще видя за родината ни пророчицата, преди да издъхне на 11 август 1996 г.? "Няма лошо за България! Няма барут, няма кръв! Българите да са живи и здрави и да не губят кураж. Ние сме куражлия племе. Ще излезнеме. България ще се оправи, защото са много работливи българите. Не се карайте, а се обичайте всички. Вяра и любов да има за народа - това е най-важното".

0 коментара:

КОРЕЙСКИ ПРОРОЧЕСТВА

корейските манускрипти, в които са записани пророчества, най-древните от които са хиляда години...
Прочети >>>
Menu By AllBlogTools.com Related Posts with Thumbnails

 
Powered by Blogger