Корона вирус и Края на Кабала: Сатанисти ли управляват Америка?















Сатанисти ли управляват Америка?
април 10, 2020

Пророчеството май ще се окаже вярно, Трамп ще изпразни "Гнилото Блато". 

Обществена тайна е, че всички американски президенти, висши държавни чиновници, едрият бизнес и финансов елит, са все членове на американски тайни общества, които имат много различен мироглед и цели от тези, които демонстрират играейки ролята на смирени християни в преобладаващо протестантските деноминации там.

Америка е своеобразен световен феномен в насилието над деца.

800 000 деца изчезват годишно и това е една от американските теми табу. Агенти на ФБР, служители на полицията, разследващи журналисти, които не са членове на тези тайни общества и са правили опити за разследвания, бързо са оставали без работа, или направо без живота си.

Всеки, който отива за първи път в Америка, остава шокиран от таблата със снимки на стотици изчезнали деца, които са навсякъде. Една различна, кошмарна реалност, без аналог другаде по света.

Какво имам предвид?

Деца умират всеки ден в Сирия, Йемен (и другаде), от война, болести, недохранване и болести. Какво обаче се случва в най-богатата страна на планетата, за да има такъв огромен по мащаби проблем, какъвто в друга точка на света биха квалифицирали като геноцид?

Семейство Клинтън, които са тясно свързани с фамилия Рокфелер. Често са в центъра на вниманието, поради естеството на ролите, които са им отредени в театъра наречен - американска демокрация.

Достатъчно е да потърсите информация с ключовите думи - "власт, смърт, семейство Клинтън" и ще откриете огромна информация в мрежата на много езици, за безброй убийства, "нещастни случаи", корупция, изнудване, лобиране за криминални интереси. Последната обаче е толкова шокираща, че дори президента Тръмп, наложи информационно затъмнение, макар винаги да е използвал всяка предоставена възможност да стреля по тях, по всеки възможен повод.

Въпреки информационното затъмнение в мрежата изтекоха коментари на очевидци и дори видео материал, който се появява тук и там, но бързо се сваля. Затова ѝ няма да го прилагам тук. За да не изтрият направо целия блог и само ще цитирам един от очевидците, който говори за хиляди деца, които са освободени в Ню Йорк и други щати. След активните решителни действия на правозащитници, а не на службите за сигурност. Коментира се, че вероятно висши генерали от Пентагона. Стоят зад тези правозащитници, за да не бъдат ликвидирани от службите за сигурност, които най-вероятно активно са прикривали, или дори са участвали в тази мръсна история.

Близо 100 000 деца и трупове бяха открити в подземен тунел, свързващ сградата на "Фондация Клинтън“ с пристанището в Ню Йорк. Децата са били ужасно малтретирани, а гледката е била потресаваща. За да не стават нюйоркчани свидетели на американския "Освиенцим", "Аушвиц" и "Бухенвалд". Президента Тръмп е наредил децата и труповете да се натоварят на специализирания медицински кораб „Комфорт“. Но тъй като децата са хиляди е изпратен и втори медицински кораб.


Очевидеца говори за подредени тела в тунела, които вероятно са щели да бъдат натоварени на някой кораб в пристанището и изхвърлени далеч в открити води за да не остават доказателства. Вероятно са били съхранявани там, защото масово били нахапани от плъхове. Вероятно някой от децата са били полуживи, когато са захвърлени там и плъховете са се хранили с тях. След намесата, медиците са коментирали, че ще загубят от 4 до 6% от жертвите, които са останали живи, защото са твърде слаби.

Има данни за ужасяващи изтезания и сексуално насилие. Всички деца са недохранени. Много от тях се нуждаят от респиратори. Служителите, които са били в тунелите, са силно травмирани. Давали им торбички за повръщане преди да влязат.

Има данни, че децата са били използвани за производството на "Адренохром", който "елита" ползва, като "еликсир на живота", но това по-скоро е най-скъпия наркотик, който може да се набави само в определени места, където простосмъртни не се допускат. Под "елит" да се разбира - не само политически и финансов, а ѝ голяма част от шоу бизнеса, и холивудските звезди дори.

"Адренохром" се синтезирал от кръвта на изтезавани деца, която била богата на адреналин.


Коментира се за вече 160 000 души със запечатано обвинение в различни федерални съдилища. В Калифорния 35 000 деца са били освободени и прехвърлени на друг медицински кораб, разположен в пристанището на Лос Анджелис. Има освободени деца във Флорида и дори в самия Вашингтон.

Започваме да разбираме, къде изчезват повече от 800 000 деца всяка година, за да покриват нуждите на сатанисткия елит, който ни управлява и който вярва, че всичко е позволено и е над закона - казва потресения очевидец.

Припомням, че съвсем наскоро, семейство Клинтън, отново бяха осветени в така наречения - "остров на оргиите", където под формата на частен клуб, тъй наречения "елит", съвсем необезпокоявано, години наред е "общувал" с огромен брой деца. Злите езици твърдят, че поне двама български държавници, също са били частни гости там.

За съжаление федералното разследване блокира с изненадващото самоубийство на Джефри Епщайн - официалният собственик. Тогава злите езици намесиха в това и президента Тръмп, като извадиха тяхна обща снимка.

На тази снимка обаче Тръмп не е на острова, а е правена на парти на което се е снимал с още много хора. За разлика от следващата снимка на принц Андрю например, която е правена на самия остров и на която е с едно от момичетата за което разследването установи, че цели 10 години е била от любимките на Епщайн.


През 2017 година почина Дейвид Рокфелер, който беше нещо като лидер на тези, които условно наричам "модерни американски сатанисти". Докато Дьорд Шорош (Джордж Сорос) е нещо като техен официален говорител. То Рокфелер беше техният огромен политически гръб, който обичаше да стои в сянка и да играе ролята на филантроп.

Макар голямото его на Сорос, да го караше да казва, че Барак Обама и Хилъри Клинтън (като държавен секретар) са лично негови назначения. Истината е, че отзад винаги е бил Рокфелер. Бил Клинтън е от тази фамилия, а жена му Хилъри Клинтън оглавяваше "Фондация Рокфелер".

След като загубиха първия рунд срещу група генерали от Пентагона, които подкрепиха Тръмп и така Хилъри Клинтън не можа да стане поредният им президент. Смъртта на Рокфелер им нанесе втори жесток удар. Сорос се опита да отвърне на няколко пъти на ударите, но се провали. Това принуди тези, които условно наричам "модерни американски сатанисти", да извадят напред ново лице със съвсем различно амплоа и нова стратегия.

Новото им лице е Бил Гейтс. Човека, който получи най-големия съпорт в световната история, за да стане монополист в сектор, който буквално контролира живота на всички. Добър избор, защото Гейтс също има грижливо изграден имидж на филантроп и за момента отлично се справя като техен говорител.

Изкуствено създадената криза с covid-19 го превърна в световен "мениджър", който дава указания на Световната здравна организация, дърпа ушите на непослушното шведско правителство, което отказа да въведе "извънредно положение" и опонира на президента Тръмп по почти всеки въпрос. Ако вече сте направили логична асоциация със Сорос, то тя е съвсем на място.


Като член на тези, които условно наричам "модерни американски сатанисти". Бил Гейтс също е свързан с Епщайн и по темата има огромен брой публикации. Ще цитирам само една.


https://www.thedailybeast.com/bill-gates-praised-pedophile-jeffrey-epstein-kind-of-intriguing

По темата за Бил Гейтс и конспирацията Covid-19 съм писал в предишен материал и не искам да се повтарям.

Само ще добавя, че няма как да забравя факта, какви добри дългогодишни контакти с България има семейство Клинтън, които са ключовият американски фактор от страна на демократите в български политически партии, като СДС и ГЕРБ, а един бивш български президент дори е координатор на "Фондация Клинтън" за Европа.

Без да правя внушения ще добавя, че всеки ден само в София изчезват средно по 5 деца, като средно две от тях не се откриват. Тревожна статистика за която се мълчи.

СПОДЕЛЯНЕ
ЕтикетиАдренохромБил ГейтсКлинтънсемейство КлинтънСоросФондация Бил и Мелинда ГейтсФондация Клинтън

ЕТИКЕТИ: АДРЕНОХРОМ БИЛ ГЕЙТС КЛИНТЪН СЕМЕЙСТВО КЛИНТЪН СОРОС ФОНДАЦИЯ БИЛ И МЕЛИНДА ГЕЙТС ФОНДАЦИЯ КЛИНТЪН

0 коментара:

КОРЕЙСКИ ПРОРОЧЕСТВА

корейските манускрипти, в които са записани пророчества, най-древните от които са хиляда години...
Прочети >>>
Menu By AllBlogTools.com Related Posts with Thumbnails

 
Powered by Blogger