Баба Ванга - 2012 г: "Религиите ще изчезнат"

Ясновидката, пророчица, Баба Ванга предсказва за 2012 г: "Религиите ще изчезнат"
Баба Ванга - 2012 г: 

Религиите ще изчезнат. Миротворец, роден на изток ще обедини човечеството. Пробуждането започва през 2012 година
 
Ванга много правилно предсказва, "Религиите ще изчезнат" и човечеството ще вярва само в едно учение. Това ще обедини чевечеството, като едно семейство и донесе мир и благодентвие. Бог е във всеки един от нас, а не в някакви църкви и институции. Бог е един за всички и Той не иска разделения и вражди.


Баба Ванга заявява, "Сега различните религии искат да се възползват от каквото сварят, ама тяхното време си отива. Човечеството ще хвърли тия окови. Религията ще има друга задача." Вместо да спорят и враждуват помежду си религиите ще си подадат ръце за изграждане на един нов и мирен свят чрез водене от месианската личност - Миротворец, който е вече на земята. С неговото водене и мобилизацията на целия добър духовен свят, ще започне невероятно пробуждане след 2012 година.

За да разберем защо разделението на религиите е такъв проблем за Бог, трябва да видим ситуацията в духовния свят:

"В духовния свят няма национални граници. Корея, Япония и Америка не съществуват в духовния свят; обаче има различни сфери, базирани на различните религии. Тези, които вярват в Буда, са в царството на Буда, а тези, които вярват в Исус, живеят в християнското царство и т.н. През цялата човешка история индивидите в духовния свят винаги са живели в ясно отделни сфери и никога не са били в хармония. Те се обграждат със стени, чакайки деня, когато новият Месия ще дойде на земята и ще обяви тяхното освобождение. Само тогава те биха могли да разрушат стените и най-накрая да се обединят в единство. Те са чакали през цялата история този ден." Сан Мьон Мун

Така разбираме, че при идването на Второто Пришествие стените между религиите ще трябва да изчезнат, за да може добрия духовен свят да се обедини. Как иначе Бог да установи един Мирен свят, ако вярващите в него са разделени и враждуват? Само когато този духовен проблем бъде разрешен Божият идеал ще може да се осъществи и на земята. 

Затова Баба Ванга описва Месията, който едва в нащето време, като Миротворец, който обединява Религиите и установява вечния Мир на земята. Затова Ванга предсказва, че тогава всички религии ще вярват в един Бод и едно учение. 

Или както Библията предсказва, тогава Истината ще ни бъде разкрита директно а не в символи, и тя ще бъде записана в сърцата ни. Също казва, че тогава ще разберем ясно, а не в мъгла, както досега - което ни е държало разделени и спорещи помежду си. Затова е толкова важно, когато той дойде, да го приемем, да оставим старите си концепции и да разберем Пълната Истина, която той ще разкрие. Исус предупреди за това, "Новото вино трябва да се налее в нови мехове, защото старите ще се спукат."

Вече споменахме, че предсказаните от Ванга (ВИЖ) идеи и проекти за мир съответстват напълно на тези на основателя на Федерацията за вселенски мир, д-р Мун. И като говорим за възможността Сан Мьон Мун да е предсказания Миротворец, който ще изведе човечеството от егоизма и корупцията, ето и извадки от неговите "Послания за мир":
Ясновидката, пророчица, Баба Ванга предсказва за 2012 г: "Религиите ще изчезнат"
"Нищо не може да се сравни с ценността на истинската любов. Тя има силата да премахва бариерите, които грешните хора са създали, в това число национални, расови, дори и религиозни."

"Бог ни предупреждава, че повече не ще търпи изолация и разделение."

"Бог, Творецът на всички неща под слънцето, е Истинският Родител на цялото човечество. Той не съществува само за една определена религия, определена раса, или за жителите в определен регион. Може да го наричате с различни имена, било то Йехова, Аллах или някое друго име. Важното е, че Той наистина съществува и живее като Истински Родител на всички хора."

"Изпълнението на този проект ще свърже света като едно село. Ще разруши създадените от човека стени между раси, култури, религии и държави, като така ще установи Царството на мирния идеален свят."

"Трябва да превърнем човечеството в едно велико семейство, като разрушим стените в нашите сърца и премахнем дори и границите между нациите."

"(Хората  ще).. се раждат чрез истинската любов, живеят в обятията на истинската любов и следват пътя на истинската любов до деня, когато преминат в отвъдния свят, т.е. в духовния свят. Небето е един естествен свят, където всички хора живеят един за друг. Следователно, в този свят никъде не могат да бъдат открити антагонизъм и завист." - Сан Мьон Мун
Ясновидката, пророчица, Баба Ванга предсказва за 2012 г: "Религиите ще изчезнат"
Точно това е тясната порта - да се откажем от егоизма; да открием пътя към обединението и любовта към всички религии, раси и етноси. Това е така, защото само този път ще доведе до свят на истинска любов - Светът който Бог първоначлно е копнеел да изградим. Това е Революцията на сърцето, която д-р Сан Мьон Мун носи. Това че Библията, Ванга, Нострадамус и много духовни послания дори от самия Исус свидетелстват за този Миротворец е съвсем естествено. Отворете очите си и проучете живота на този Шампион на мира, д-р Мун, за да разберете сами за себе си.
Ясновидката, пророчица, Баба Ванга предсказва за 2012 г: "Религиите ще изчезнат"
ФЕДЕРАЦИЯ ЗА ВСЕЛЕНСКИ МИР - Основана от Сан Мьон Мун през 2005 година

Ясновидката, пророчица, Баба Ванга предсказва за 2012 г: "Религиите ще изчезнат"

Сан Мьон Мун: ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ
МЕЖДУНАРОДНИТЕ СВАТБИ на д-р Мун

АВТОБИОГРАФИЯ на д-р Мун: "Човек на мира"
Ясновидката, пророчица, Баба Ванга предсказва за 2012 г: "Религиите ще изчезнат"

0 коментара:

КОРЕЙСКИ ПРОРОЧЕСТВА

корейските манускрипти, в които са записани пророчества, най-древните от които са хиляда години...
Прочети >>>
Menu By AllBlogTools.com Related Posts with Thumbnails

 
Powered by Blogger