Баба Ванга: "Помогнете ми отивам надолу"

Vanga, baba vanga, Баба Ванга: "Помогнете ми отивам надолу" ясновидка, пророчица, гадателка
Баба Ванга: "Помогнете ми отивам надолу"

ПРОРОЧЕСТВА

В БТВ-документите ще откриете, че Ванга надушвайки смърта казва... "Помогнете ми, отивам надолу". Много са учудени, но това може да означава различни неща.

Като духовен човек Ванга може да се настрои и да почувства състоянието на човек от духовния свят. Тя чувства точното състояние на този човек в отвъдното. Когато усещаме с духовните сетива състоянието на другите, ние го чувстваме като наше собствено.

До голяма степен мисията на всички пророци и светци е не просто да са святи там горе, а да осовободят тези които страдат долу в тъмнината." За да помогне на страдащите един духовен лечител приема тяхното състояние върху себе си.

Дори и Исус като отива в духовния свят, първо отива за 3 дни в Ада. Та и той ли тогава е човек на сатана? Не, той отива да освободи хората от Ада. Точно в това се състои святостта и силата на светците.

Науката потвърждава съществуването на духовния свят
ИМА ЛИ ПРЕРАЖДАНЕ -РЕИНКАРНАЦИЯ
Акиана: 10 годишно дете рисува Небето
Сещам се и за друг светец, но той наистина си отива в Ада, където му е мястото. Това е Йоан Кръстител. Макар и да е най-великият пророк измежду родените, той не последва лично Исус и стана основната причина за неприемането му. Поради това Исус заяви, че за тези подлъгали хората, като Йоан Кръстител, няма място в Небесното царство.

Но е вярно, много големи пророци, святи хора, са приключили също в Ада. Точно защото мисията им е била голяма и от огромно значение, техните грешки са довели и до огромни провали и зли последствия. Както случая с Йоан Кръстител; сега 2000 години все още страдаме във войни, насилие, корупция... понеже заради него Исус не бе приет, а бе разпънат.

Пророчествата на Баба Ванга ясно предвиждат световно обединение на религиите чрез воденето на Месиянската фигура, която според описанията трябва вече да е на земята. Ванга предрича, че от приемането му зависи установяването на траен мир и просперитет за човечеството. Баба Ванга не дава много преки белези за него, но говори доста за миротворческата му дейност, дори за проекти и идеи които Месията ще осъществи - вярвате или не, в наши дни. Дриги пророчества, обаче, като тези на Нострадамус дават много конкретни белези за разпознаването му.

Седемте знака на Нoстрадамус
Пророци като Ванга и Нострадамус също носят отговорността човечеството да приеме Миротворецът, който идва като Второто Пришествие. Ванга, Нострадамус, Тамара Глоба и други, са получавали точни откровения за идващия Месия, точно както и Йоан Кръстител е получавал по времето на Исус. Може би те също са се отплесвали с други, маловажни неща и не са разбрали напълно, колко е важно да открият този човек - да насочат човечеството към идващия Месия. Или както Библията предупреждава, в последните дни няма да има никакво значение кой колко силна вяра, дарби и пророчества е имал, а кой ще последва Месията и дойде на "Голямата Сватба".

Предсказания на Ванга

Но Баба Ванга наистина предсказва идването на Второто пришествие „...това е Той, който отново се връща при нас, както беше обещал.” "Онова, което е написано в Библията, ще се сбъдне! Апокалипсисът ще дойде! Вие не, но децата ви ще го преживеят!" Тя го описва като "Миротворецът който ще подпише Вечния мир."

В пророчествата си Настрадамус назовава този миротворец с името "Мун". Според Нострадамус Мун и последователите му ще бъдат много преследвани... Мун ще се роди на исток, ще лети много, ще предизвиква противоречия и бъде хвърлян в затвора, но ще донесе новата епоха на мир. Обща характеристика от всички пророчества за този Миротворец е, че той ще обединява религиите - което Корейският религиозен лидер, Сан Мьон Мун, наистина прави и то доста успешно.

БИБЛИЯТА ПРЕДСКАЗВА

Исус също даде начин как да го разпознаем - "По плодовете ще го познаете". А плодовете на един световен миротворец няма начин да не се видят. В началото, обаче, те със сигурност ще предизвикат доста негативност и ярост срещу него. Все пак това е светът на Сатана. Но тези които искренно търсят и проверят фактите сами, ще се удивят на "Плодовете" от неговата дейност. Месията наистина, според предсказаното, ще установи фундамент, който ще гарантира световния мир за хиляди години. Това означава, че той ще разреши обществените и световните проблеми из корен. Прочети: ПРОРОЧЕСТВА

Нострадамус: Приемете Месията
Писма от оня свят
Книгата на Енох

Vanga, baba vanga, Баба Ванга: "Помогнете ми отивам надолу" ясновидка, пророчица, гадателка

3 коментара:

Unknown said...

Az vqrvam v BABA Vanga ;)

Unknown said...

Az vqrvam v baba Vanga tq e istina... NO COMMECNT

ФЕДЕРАЦИЯ ЗА МИР said...

Предсказанията на Ванга подлудиха Русия. Предсказанията на Ванга за бъдещето на човечеството, пророчества и предсказания на баба Ванга за трета световна война, Книги и статии за баба Ванга. Интересни случки и предсказанията на Ванга за България, Русия, Америка и света. Малко се спекулира с Предсказанията на Ванга че през 2010 трета световна война.. Пророчествата на Ванга за България също са интересни.

Изследване направено от руски учени показва, че предсказанията на Ванга се сбъдват на 68,3 %.

На 11 август се навършиха 11 години от смъртта на Ванга, а пророчествата й продължават да се сбъдват. Само преди ден президентът на Калмикия Кирсан Илюмжинов съобщи, че тя му предсказала откриването на нефтените находища в автономната република. Илюмжинов е само един от многото политици, за които
идването у нас бе предлог за среща с един от най-големите парапсихически феномени на всички времена - жената, наричана Петричката врачка.

Първите си предсказания Ванга прави през 1941 г., още когато живее в Струмица. И скоро всичките й съграждани и селяните от околните села започват да се стичат към дома й, за да им каже къде да търсят изчезналите си близки. По това време тя е на 30 г. и е сляпа от 15 години. Учи в училище за незрящи в Земун, но не го завършва, защото майка й умира и се налага тя да се върне в Струмица и да се грижи за по-малките си братя и сестри.
Казват, че предрекла смъртта на своя баща и на брат си Васил. През 1941 г. казала на сестрите си: "Тате ще си тръгне на Димитровден." Баща й починал на 8 ноември същата година - постарому Димитровден. А в края на май 1944 г., когато по-големият й брат решил да стане партизанин, Ванга със сълзи на очи го молела: "Не отивай, ще те убият на 23 години!". Васил наистина загинал на своя 23-ти рожден ден.
Славата й скоро стига до София.

Първият политик, който я посещава, е цар Борис III. На 8 април 1942 г. съседка от Струмица им довежда един непознат. Ванга му казва: "Расте твоята държава, разпрострял си се много нашироко, но бъди готов
да се събереш отново в орехова черупка Бъди готов. Помни датата 28 август."

Мъжът си тръгва смутен, а съседката им казва, че това е българският цар. Той умира на 28 август 1943 г. и е погребан в орехов ковчег. По това време Ванга вече се е омъжила и се е преселила в Петрич, където пред къщата й вечно има опашка от хора.
След 9 септември 1944 г. учени изследват феномена Ванга и се мъчат да дадат някакво материалистично обяснение на нейните парапсихически способности, но така и не успяват.
Привлечени от славата й, я посещават държавници или техни емисари от целия свят. Особено близка с Ванга става дъщерята на Тодор Живков Людмила. Много от предсказанията на Петричката врачка са документирани с магнетофонни записи или по свидетелства на писатели, политици и други видни личности. Десетилетия по-рано Ванга предрича разпадането на Чехословакия, на Съветския съюз, връщането на Симеон Сакскобургготски, но не като цар, и дори потъването на руската атомна подводница "Курск".
На погребението й през 1996 г. се стичат много политици, включително Петър Стоянов, на когото Ванга малко преди смъртта си заявява, че ще стане президент. Това се случва три месеца по-късно.

През 2007 г. тя е предсказала война между Русия и Китай. За щастие не всичките й думи се сбъдват. Според проф. Величко Добриянов прозренията й за бъдещето се оказват верни в 58 до 86 на сто от случаите.
Подобно на Нострадамус, Ванга има пророчества, отнасящи се за далечното бъдеще, включително и за ХХII век. Затова думите й дълго ще се помнят, ще се съпоставят със събитията и ще предизвикват смайване. Науката така и не можа да намери обяснение за удивителната й дарба.

КОРЕЙСКИ ПРОРОЧЕСТВА

корейските манускрипти, в които са записани пророчества, най-древните от които са хиляда години...
Прочети >>>
Menu By AllBlogTools.com Related Posts with Thumbnails

 
Powered by Blogger