2012 година не е края на света: Годината на пречистване

2012 година не е края на света, годината на изчистването от тоталната криза, деца индиго, любов и духовност, сполотяване и обединяване, промяна приоритета на ценностите
2012 година не е края на света
Годината на пречистване

2012 година не е края на света а годината на изчистването. Това е прагът след който ние ще започнем да чувстваме наистина нова светлина, любов и единение.

2012 година нататък ще има бум на много по-развити деца, ще има сполотяване между хората и повече ще се обичаме. Това, че свършва един календар (календарът на Майте) не означава че идва края на света.

Идва моментът да се прекрати един много дълъг период в човешката история, периода на егоизма и на злото. Промяната която идва е на духовно равнище, но след тази година ние ще започнем да ги виждаме, нещата ще станат явни. Хората ще трябва да приемат лична отговорност и да платят цената. Трябва да инвестираме и в децата и в обществото. Говорим за деца Индиго, с нови изключителни способности. Просто ще стане едно сплотяване, едно обединяване.

Ние ще излезнем от една тотална криза, кризата която е била като едно заболяване във всички области на живота, не само в икономиката. 2012 е стартова година, ускорен старт за бързото просветление на човечеството и излизане от кризата. Тази тотална криза е съществувала защото хората са били управлявани от погрешни ценности, от външни, матерялни неща, вместо от любовта и духовното.

Както Ванга, Настрадамус, Корейсктие пророчества и др. предсказват; дадена ни е Месиянска личност за нашето време. През 2012 година ще започне да става явно кой е той.


НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ: Горещи новини от бъдещето

Тамара Глоба: НЯМА ДА ИМА ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА


2012 година: Няма да има КРАЙ НА СВЕТА!


КОРЕЙСКИ ПРОРОЧЕСТВА
2012 година не е края на света, годината на изчистването от тоталната криза, деца индиго, любов и духовност, сполотяване и обединяване, промяна приоритета на ценностите

0 коментара:

КОРЕЙСКИ ПРОРОЧЕСТВА

корейските манускрипти, в които са записани пророчества, най-древните от които са хиляда години...
Прочети >>>
Menu By AllBlogTools.com Related Posts with Thumbnails

 
Powered by Blogger