Сектата на Мун в пророчествата на Ванга

Сектата на Мун

в пророчествата на Ванга

Последователи на Корейския религиозен лидер, Сан Мьон Муун, дълбоко уважават Българската пророчица- Баба Ванга.


В свои блогове те посочват, че пророчицата определила техния основател, преподония Сан Мьон Муун, като призваната от Христос личност, която "Ще подпише вечния мир".

снимка
Ванга предсказа победата на Обама! И Месиянска личност!

ПРЕДСКАЗАНИЯ НА ВАНГА: "Идва Христос!"


Ванга е била лично питана за личността на д-р Мун.

Тя е порицала остро крити-
ците му.

„И Ванга, и Тамара Глоба близко се допълват и покриват с пророчествата на Библията и тези на Нострадамус за Последните дни. Те описват човек от Изток, преследван и неразбиран, хвърлян в затвора, носещ новата истина, възобновяващ семействата и главното идващ под името Мун (Муун).„

Цитира се пророчество на Ванга, в което се казва, че "Христос отново ще дойде на Земята в бели дрехи. Настъпва времето, когато определени хора ще почувстват със сърцето си завръщането на Христос". От израза „бели дрехи” разбираме, че става въпрос за кореец (Корейците наричат себе си "Народа с белите дрехи").

Последователите на корееца обаче имат достатъчно доводи за такива изводи. Има няколко майки в България свидетелстващи как Ванга лично е порицала тяхната негативност относно децата им следващи преподобния Муун. Ванга твърдо е заявила, че това което децата им правят е правилно, а те самите имат нужда от коригиране.

Но има и нещо още по-шокиращо. Много от описанията за промените в бъдещия свят, които Пророчицата дава, напълно съвпадат с проекти за мир, които Корейският религиозен лидер е отдал живота си да осъществи. Така че, не говорим просто за еднострани тълкувания, а неоспорими описателни белези.


Така образа на човека, "който ще подпише вечния мир", описан от Баба Ванга неизбежно се приближава до този на д-р Муун. Сан Мьон Муун, е основател на десетки организации посветени на мира. Той е признат за лидер в междурелигиозния диалог, а по думите на Ванга, сегашните религиозни деления ще изчезнат и всички ще приемат едно учение. Това е в същността на учението и дейнстта на Отец Мун. Нещо повече, д-р Муун отдавна вече е иницирал и работи по изграждането на Световна магистрала със свръх бързи влакове, която да свърже световните столици. Тези събития също са предсказани от Българската Ясновидка. Целта на този грандиозен проект, също е свързана с установяването на мир, премахването на бериерите и деленията между хората, и коренно разрешение на проблема с бедността в някои раьони на света.

Наскоро дори послания от духовния свят обявиха, че и 12-те апостоли на Исус са се обадили от отвъдното, за да дадат подкрепа на корееца. Щеше да е смешно, ако към тези знаци не се прибавяше и точното предсказание на Нострадамус. По негови думи новата месиянска фигура ще ни бъде известна още през 1991 година, но хората няма да повярват, че е той. Напротив, един от белезите по които ще го познаем, според пророка, е че "Муун и последователите му" ще бъдат преследвани, отхвърляни и неразбирани. Нострадамус конкретно уточнява, че родения на Изток, ще дойде с името "Мун" и "Ще обединява религиите срещу Червеното (Комунизма)." Д-р Муун отдава всичките си усилия през периода на студената война да обедини християни и лидери от всички религии за спирането на атеистичния Комунизъм. Той създава Вашингтон Таймс, който изиграва ключова роля за падането на Безбожните Тоталитарни Режими. Това разбира се, се превръща в една от основните причини за неимоверното преследване и фалшивите фабрикаци срещу него и организацията му.

За съжаление дори във фондация „Ванга” гледат несериозно на тези писания: „Не ме занимавайте с подобни глупости - отсече председателят на фондацията Иван Драмов. – Такива неща се тиражират всеки ден по жълтите вестници. Това си остава за сметка на онези, които ги твърдят".

В случая обаче не става въпрос за жълти вестници, а за пророчеста на баба Ванга и други пророци, които ни е трудно да приемем поради предразсъдаците и ограниченията ни.

сектата на муун, мун, секта муун, муун, мун, църква на муун, мун, мунисти
.1 Април 2009

0 коментара:

КОРЕЙСКИ ПРОРОЧЕСТВА

корейските манускрипти, в които са записани пророчества, най-древните от които са хиляда години...
Прочети >>>
Menu By AllBlogTools.com Related Posts with Thumbnails

 
Powered by Blogger