Писма от оня свят: Дан Браун може би е прав, Исус е искал съпруга

Писма от оня свят:
Дан Браун може би е прав, Исус е искал съпруга

Духовните послания на Енох в Книгата на Енох ни разкриват, че един ден Месията (Безгрешен човек) ще се роди на земята, ще създаде безгрешно семейство.

Според Книгата на Енох неговото потомство ще е многобройно и ще упрвалява света праведно според Божията воля.


Това показва две неща: Първо, Исус е трябвало да има съпруга. Второ, понеже са го убили, сега е необходимо Второ пришествие, да се роди друго безгрешно дете което да създаде първото безгрешно семейство.

През историята често писма от оня свят са вдъхновявали и донякъде оформяли религиите. Духовния свят винаги е имал контакт с нас, както в миналото така и сега

Нека започнем с първата известна човешка книга – това е Книгата на Енох. Записаното в нея е диктувано от Енох на неговия внук, директно от духовния свят. Във всички открити най-стари писмени източници откриваме цитати от тази книга, което свидетелства за силата и влиянието което тя е оказала на развитието на последващите митологии и религии. Книгата на Енох учудва и с множеството научни факти, които според описанието са му били разкрити от Бог и добрите Ангели в духовния свят.

Седем поколения след първото човешко семейство Извънземните (Ангели) вече са подвели човечестото към сексуален разврат, егоизъм, злини и войни. Злоупотребявайки с знанията си, падналите Ангели идват като извънземни на земята, избират си жени с които имат сексуални връзки, научават хората на хомосексуализъм и противозачатъчни. За да сложи край на всичко това, Бог най-накрая открива един праведен човек, Енох. След идването си в Духовния свят, добрите Ангели го развеждат и му показват Божието творение и красотите на отвъдното. Бог му дава мисията да порицае грешните ангели и извести края на техните свободни контакти с хората както и наказанието което ги очаква. Така Енох известява, че един ден Месията (Безгрешен човек) ще се роди на земята, ще създаде безгрешно семейство и неговото потомство ще упрвалява света праведно според Божията воля. В този ден злото и злите духовни влияния ще изчезнат, а злодеятелите ще бъдат съдени. Но преди Месията (Господаря на Второто пришествие) да бъде приет от управниците на света, първо той ще бъде преследван и неразбиран докато един ден всички не онемеят пред славата и постиженията му. (ПРОРОЧЕСТВА: Книгата на Енох)

Писма от оня свят: Книгата на Енох, Писмата от Фатима

Писма от оня свят в Католицизма (Писмата от Фатима)

И в Стария завет и в Новия завет откриваме откровения и преживявания в духовния свят, както и послания от там. Но в последното столетие най-силно влияние и най-широко разпространение намират писмата от Фатима. Майката на Исус – Дева Мария се явява от духовния свят на малки дечица и им дава 3 писма с предсказания за събития които ще се случат и призив за отговорностите на човечеството в тази крайна епоха преди приемането на Второто пришествие. Всяко от писмата е трябвало да се отвори в конкретна година. Първите две за да докажат достоверността и значимостта им, а третото за да разкрие кой всъщност е Господаря на Второто пришествие.

При отварянето на първите две светът ахва пред точността на предсказаните в тях събития случили се през последните години докато те са били запечатани. Но когато през 1991 г. Католическата църква отваря последното писмо тя внезапно млъква и не споделя неговото съдържание със света. Не е трудно да си представим, че който и да е човекът когото поисмото определя като Второто пришествие – Месията, за Папата и Кардиналите едва ли ще е лесно да го приемат, а още по-малко известят пред света. След близо 10 години мълчание, най-накрая Католическата църква излиза пред обществеността с едно напълно фабрикувано и блудкаво писмо, само и само да запуши устата на общественото негодуване. (Второто пришествие: ЧРЕЗ РАЖДАНЕ)

Писма от оня свят: Книгата на Енох, Писмата от Фатима

Нови ‘писма от Ада и Рая’ разкриват кой е Месията

Но разбира се Духовният свят не може да мълчи за дълго. През 2001-2002 г. в множество западни и източни вестници започнаха да се публикуват писма от оня свят.

КОРЕЙСКИ ПРОРОЧЕСТВА
КРИТЕРИИ ЗА МЕСИЯТА
ЦЕЛТА НА МЕСИЯТА
ТЪРСЕТЕ СПАСИТЕЛЯ

Десетки светци и основатели на основните религии и техни последователи описват кой е Месиянската личност на земята, важността на неговото учение за бъдещето на човечеството и отговорността ни да учим от него и го следваме. Дори и известни лидери от ада, като Ленин и Сталин, пишат за страданията в които се мъчат там и надеждата им, че ако последователите им следват Месията на земята, те ще могат да получат освобождение в духовния свят (Писмо от ада: Ленин и Сталин).

Писма от оня свят: Книгата на Енох, Писмата от Фатима

0 коментара:

КОРЕЙСКИ ПРОРОЧЕСТВА

корейските манускрипти, в които са записани пророчества, най-древните от които са хиляда години...
Прочети >>>
Menu By AllBlogTools.com Related Posts with Thumbnails

 
Powered by Blogger