2020 Предсказание за Корона-вируса: Паралелите във вирусните пандемии

2020 Предсказание за Корона-вируса

През 2009 г. Учителя Мун предсказа предстоящия Вирус. По думите му: „Това ще бъде Съдния Ден. Ще бъде по-страшно от потопа по времето на Ной“. Ще се "уплашим" и "ще носим маски", но по-това ще познаем, че това е денят на Великия съд, когато злото ще намери своя край.

Как Преп. Мун е знаел, че това ще се случи? Не забравяйте, че след 2012 г. Бог е във контрол. Духовната обстановка е променена. Злото още работи по инерция, но духовната сила зад него я няма. Техните действия стават видими и е въпрос на време всичките зли играчи да бъдат изобличени и заловени. Точно това се случва под прикритието на Коронавирусната пандемия.

Когато злата страна прави нещо ужасно, те фокусира умовете ни върху това зло. Така ни пречат да изпълним Божията реалност. Но със силата на истинската любов светът ще се превърне в най-прекрасното място. Никое зло няма власт над нас.
Добрите сили вече са готови да се намесят и арестуват злия елит още през 2012 г. Всъщност те бяха насрочили няколко опита, но злата страна винаги противодействаше, създавайки някакви ужасяващи, страшни събития, за да предотврати акцията. Така че бяха нужни още 7 години подготовка. През това време примката бързо се затяга около тях, до точката където нямат изход.
Какво би станало, ако 1% от глобалното население би имало една и съща мисъл едновременно? Когато имате милиони хора в едно синхронизирано съзнание, можете да измените всичко.
Този вирус бе последният опит на злите сили да се измъкнат, като заробят човечеството под абсолютен тоталитарен режим. Но вместо това, под прикритието на създадения от тях домашен арест, те самите биват масово арестувани.

Ще станем свидетели на Божията победа. Повярвайте ми, „Априлските дъждове носят майски цветя“. Априлските новини ще ви шокират, но човечеството ще бъде освободено. СЗО, Бил Гейтс, Обама, Клинтън, са само началото на списъка от 500 000 криминален елит в листа за арестуване. Всичките, част от сатаниснката мрежа управлявала света досега.

Паралелите във вирусните пандемии

Тези зли демони знаят силата на нашия ум да създава, така че ни казват напред лоши неща, лоши прогнози. Когато се съсредоточим върху това, ние създаваме тази реалност. Ето защо тъмната страна ви показва какво ще направят преди време, за да може вашите мисли да го създадат. Затова Бил Гейтс, Фалчи, СЗО и други криминални участници, спонсорирали и създали този унищожителен вирус, постоянно ни повтаряха, че тази панемия идва. Разберете, те са част от Кабала; видими лица поставени от невидимото зло правителство в сянка.

Датите и периодите са важни за тях, защото те фокусират умовете ни върху това какво да очакваме. Погледнете; 1720, 1820, 1920 и сега 2020 са били най-лошите пандемии. Изглежда историята се повтаря на всеки 100 години. Всъшност на всеки 100 години те правят своята атака за намаляване на населението. Но искам да забележите действията на Божията страна в тези периоди. Трябва да се съсредоточим върху онова добро, което може да дойде от тях.

Тъй като тези тъмни същества нямат души, те не могат да създават. Те трябва да използват нашата енергия, чрез нашите мисли, чувства и емоции. От страха и ужаса  ние ще създадем реалността, която те искат. Сатанинската реалност.

Страхът не е от Бога. Използвали са го, за да запазят човечеството травматизирано. Постоянните войни и болести не са естествени, а резултат от тяхната усилена работа.

За да схванем паралела на историята, нека видим фактите. Преди 100 години, през 1920 г., е роден господаря на Второто пришествие. Миротворецът за който Нострадамус предсказва. През 1920 г. виждаме Испанският грип. В същото време в САЩ идва конституционната забрана на производството, вноса, транспортирането и продажбата на алкохолни напитки. За да спрат алкохолната мафия, те отровиха алкохола - 10 000 души загинаха.

Сега, 100 години по-късно, Тръмп направи "сух" режим за пристрастените към пиенето на детска кръв (адренохром). И някои източници предполагат, че кръвта, произведена в Ухан, Китай, е била заразена с вируса, и така се е разпространила. Твърди се, че Сатанистите управляващи света ще бъдат изобличени, много ще умрат от вируса, други ще бъдат съдени. Затова е важно да разберем вътрешния смисъл на случващото се днес и как се води днешната битка за обществения морал и здравето в сравнение с 1920 година.

Значението на "Принудитлния престой вкъщи"

Хората трябва да останат вкъщи заради собствената си защита, точно както времето на оригиналната Пасха. Имаше пророчество, че тази Пасха (2020) ще разберем какво е наистина Пасха. Точно както в оригиналната Пасха, ще бъдем принудени да останем в дома си. Онези домове, които не са маркирани като верни в Бога, може да са жертви на този вирус. Този път ще бъдат поразени онези, които са практикували сатанизъм, детски жертвоприношения и пият кръв - Адренохром. Ще видим края им. Това ще се случи по целия свят.

Това е Пасхалната седмица (която е коренът на Великден). Минава 8 дни и след това, както си спомняме, има период от 40 дни, докато те не влязат в Божиите обещания. Това е време на обновяване на нашата духовна страна. Има преосмисляне, което се случва по целия свят сега. В същото време това е прочистване на природата и завръщане на семейството.
„Знайте, че десетилетията на тирания са приключили. Приемете, че обстоятелствата са се променили; сега има ново разбиране, което се извежда на светлина. Хората вече няма да са същите. “ Пророчество от 1996г
Сега е този D-Day. Учителят Мун казва, че в този ден „трябва да използвате маски“, което означава, че ще бъдем подтикнати да ги използваме, а не че са полезни. Той ни дава знак, така че когато видим това да се случва, ние да знаем, че това е Денят на Страшния съд, предсказан от Библията. Злото ще бъде унищожено и новитят свят ще може да изгрее.

Ще има пренастройка на икономическата световна система и финансово анулиране. Сатанинското управление ще приключи. Цялата световна парадигма ще се промени, точно както се случи при първоначалната Пасха. Това е изход от робството, изход от сатанинския свят и влизане в обещаната от Бога земя.

Свидетели сме как природата бива освободена и пречистена, докато икономиката е спяла. Забелязвате ли и признаците на освобождаване на човечеството? Знаете ли кой и как ни контролираше? Готови ли сте да приемете истината? Това е истинският въпрос - Как да извадим истината? За мнозина ще бъде много трудно да приемат ужасяващата реалност зад нещата. Мнозина спяха и още спят, не виждайки сатанинските неща. Мнозина станаха част от тях и неосъзнато спомагаха тези сатанински програми. Научете за БИБЛИЧНАТА ИСТОРИЯ НА САТАНИЗЪМ и как тя контролира света днес.

Краят на криминалните структури, поглъщащи човечеството

Ако 2020 г. отвори вратата за освобождението на злия духовен свят, тяхното присъствие при нас ще донесе същите симптоми на земята, като тезина Коронавируса; трудности с дишането, изключителен страх, контрол и изолация. Това е състоянието на тези духове от ада. Ние ще го преживеем, за да можем да ги освободим. Това е Възкресение чрез завръщане.

Освен това освобождаващите се духове от ада ще докладват и разкривят своите престъпления, така че цялата сатанинска мрежа ще бъде разкрита. Независимо от външните причини поради които тези явления се появяват на земята, те със сигурност са просто израз на вътрешните причини - духовната война зад тази Пандемия. Затова продължавайте да се молите за освобождението на Бог и човечеството. Доверете се на Божията победа - защото Бурята идва.

Как Сатана, едно духовно същество (от друго измерение), контролира човечеството? Той мобилизира духове, обяснява Принципът, от ниски духовни сфери, работещи с хора на земята. Преподобният Мун казва, че между тях има постоянна комуникация. Това означава, че злите 1%, които контролират света, са директно ръководени от Сатана (Падналия архангел Луцивер). Точно като ги виждам да работят в духовния свят, всичко е структурирано дори на земята под този сатанински контрол.

Както се показва в Матрицата -Това е сатанинската структура (Паяковата мрежа, контролираща човечеството). В центъра са тези неколцина привилигировани, наистина управляващи този култ. Останалият свят се манипулира от тяхната мрежа чрез тайни организации. След това имаме Банковия картел, корумпираните правителствата, силициевата долина, медиите и всякакви други организации и агенции, работещи под тях.

В основата си всички те в крайна сметка се отчитат пред паяка. Всички взети решения отразяват дневния ред на паяка. В крайна сметка нещата се случват координирано, което само на изглед е случайно. Всъщност на всички им се връчва сценарий за всяко действие, всеки вот. Всички противопоставящи се групи са дирижирани от тях. Но погледнете: В рамките на един и същ Кабал всички те работиха в унисон за унищожаване на семейството, насърчаване на безнравствеността, убийствата чрез аборт и всяко друго зло. Едва сега, с тази пандемия на Коронавирус, тяхната организирана работа, ръководена от това правителство в сянка, става очевидна. И това ще бъде тяхното падение.

Fox NEWS: "Блатото е по-дълбоко, отколкото мислех", заяви Тръмп на 8 май, „но ние чистим ФБР, почистваме Министерството на правосъдието“. Трамп национализира Федералния Резерв, отрязвайки така главата на змея. Той също запощна разследване на СЗО и обяви, че след това идва ред на Борсата. Междувременно се провеждат делата на корумпирани топ фигури в Службите за Сигурност, множество корумпирани съдии и топ политици. Това си е истинско 'Пресушаване на корумпираното блато.'

Илюзиите и Заблудите на Ковид-19: 
"Използването на мафиотската психология за получаване на контрол върху масите"

Ето ви контрола на паяка в действие: Всички правителства, всички лъжливи медии, всички медицински и други структури работиха в координирани усилия, за да създадат тази илюзия. Лекарите бяха наредени отгоре да пишат всеки случай като коронавирус. Болници, получаващи 39 000 долара за поставяне на пациент на аспиратор. Това е огромна корупция. Манипулация на световен мащаб.

Престъплението на СЗО, да сътрудничи с Китай от години в създаването и разпространението на нови и нови вируси и експлоатирането на човечеството, правйки милиарди, докато упражнява своята програма за обезлюдяване (Юдженикс). Руско проучване обясни тази програма; Вирусът е просто „стръвта“, за да направи хората да приемат ваксините, които са пълни с истинския вирус. Инкубационния период е 6 до 12 месеца. Така, две години по-късно милиони започват да умират. Такъв беше случаят с Испанския грип - 100 милиона загинаха (не от първата вълна, а от втората, причинена от ваксините). Но този път това не трябва да стане, по-скоро те ще бъдат изобличени. Бог ще спечели.

Световния Трибунал премахна цензурата (Видяхме делата), и сега ужасните истини за ваксините са навсякъде. Вижте огромния наплив от документални филми. За първи път в историята виждаме обстойни изследвания как тези сатанински мрежи работят. Те винаги бяха недосегаеми. Защо произвеждаха био-вируси в лабораториите си? Защо прикриваха и убиваха тези, които знаеха? Как бяха взаимосвързани на световно ниво в тази схема? Кои са хората в сянка, които командват всичко това? Сега всичко излиза.

Коронавирусът беше просто „стръвта“, за да направим всички ваксинирани с истинския вирус и да постигнем целта си да намалим човечеството до 1 милиард. Това не е шега - Това беше целта им. Това беше направено преди сто години. И моля, проверете, това наистина е тяхната вяра (Включително Бил Гейтс). Вижте собствените думи на Кисинджър:

ПОДГОТОВЕТЕ СЕ за предстоящото

Д-р Мун предсказа: "Сатанинският свят продължава да се разрушава. Просто чакате и вижте какво ще се случи. Индивиди, семейства, племена, раси и нации в сатанинския свят са загубили целта и посоката си ... В миналото страдахме под правилото на сатанинското господство, но нещата ще се обърнат ... Аз ги обединих и освободих всички. Сатана трябва да отстъпи сега. " Sun Myung Moon

Не осъзнаваме, че живеем в най-великото време в историята. Истинските родители на човечеството са подготвили цялата основа. Скритите структури на Сатана са напълно разкрити. Сега добрите Божии сили идват с пълна сила, освобождавайки този свят. Доверете се на Бог. Бог печели.

Ние преживяваме времена, за които ще бъде писано, за които ще се говори хиляди години и ще влезе в историята на света като най-голямото събитие в цялата човешка история. Свидетели сме на свалянето на древна система за контрол, включваща убийства, лъжи, подкуп, предателство, измяна, сатанински ритуални злоупотреби, жертви и ужаси на злото, които надминават въображението на всички, освен най-нечестивите същества, които някога съществуват.

Срив на банки и правителства

Вместо големи смъртни случаи всички прогнози сочат, че тази криза ще накара човечеството да се събуди. Ще има големи промени. Престъпленията ще бъдат изложени. Човечеството ще преживее промяна в съзнанието, като започне от 2020 г.

„От сега до 2023 г. ще видим много неща да се сринат като пари, религия и правителство, но тези промени ще дадат възможност всичко да бъде възстановено в най-добрите интереси на човечеството. Много от тях, които са били удостоени, ще паднат от Грейс, като са участвали от семейството на Тъмно от самото начало. Предстоят много шокиращи разкрития. " (Прогнози 2020 г.)

Ако все още не вярвате, че това се случва, просто забележете потока; атаките продължиха Холивуд, продължиха с правителството на сянката, сливането на Фед и сега идва с пълна власт за корупцията на СЗО. През януари видяхме първото успешно съдебно преследване на фармацевтични кадри. Кой е следващият, когато цялата им империя на сатанински контрол се разпада? Нека видим. Ще има срив и рестартиране за цялата система. Вижте, Сривът на банковия картел
0 коментара:

КОРЕЙСКИ ПРОРОЧЕСТВА

корейските манускрипти, в които са записани пророчества, най-древните от които са хиляда години...
Прочети >>>
Menu By AllBlogTools.com Related Posts with Thumbnails

 
Powered by Blogger