Учителят Мун предсказа Корона-Вируса - Страшния Съд



Учителят Мун предсказа
.
Коронавируса - 2020 г. като Страшния Съд (Великият съден ден) и Края на Злото

През 2009 г. Учителят Мун предсказа предстоящия Вирус, който по думите му: "Това ще бъде Страшният Съд". Ще бъде по-страшно от Ноевия потоп." Ще се „изплашим“ и „ще носим маски“, каза той. Ще трябва да стоим в къщи. Но по това ще познаем, че това е Великият съден ден, когато на злото ще бъде сложен край. И наистина, под прикритието на Коронавируса се провежда масивна военна операция за пълното унищожаване на Дълбоката държава със всичките и пипала, Сатанизма, Педофилията и фалшивите им идеологии. 

Превод от Английски 

Учителя Мун е роден преди 100 години, през 1920 г. Исус му се явява духовно когато е на 16. Той предсказва с точност удивителни неща, които по времето никой не вярва, че е възможно да станат. Факта, че предсказва Ковид-пандемията не е от такова значение, а по-скоро, че предсказва какво ще се случи под прикритието на Коронавируса и как той ще сложи края на злото. 

Как Учителя Мун разбра, че това ще се случи? През 2015 г. ми се показа духовно, и все още не мога да разкрия голяма част, но просто помнете, че след 2012 всичко е под Божия контрол. Истината е, че добрите сили вече бяха готови да се намесят и арестуват злия сатанински елит от 2012 г. насам. Д-р Мун знаеше това. Всъщност бяха планирани няколко опита, но злата страна винаги се противопоставяше, създавайки някои ужасни, страшни събития. Така че, отне още 7 години подготовка. Свиване на капана около тях.

Когато злата страна прави нещо ужасно, тя фокусира умовете ни върху това зло. По този начин те ни пречат да изпълним Божията реалност. Но със силата на истинската любов светът ще се превърне в най-прекрасното място. Разберете духовната си сила - никое зло няма власт над нас.

Докато Истинската Майка, Хак Джа Хан Мун, създаваше световната среда за Културата на Сърцето, добрият духовен свят подготви много други духовно надарени хора, които да създадат структури на земята за свалянето на сатанинската контролираща състема (Кабала). Татко Мун би могъл да предвиди, че страната на Сатана ще използва поразяващ вирус, като последният им опит да подчини човечеството изцяло. Но той също виждаше, че това ще бъде самоубийството им.

Много други също бяха ръководени от видения, за да видят какво предстои. Ще станем свидетели на Божията победа. Повярвайте ми, „априлските дъждове носят майски цветя“. Априлските новини ще ви шокират, но човечеството ще бъде освободено.

Скоро  новите технологии ще бъдат също разсекретени. Енергийни мед-легла ще могат да сканират състоянието ви за секунди, да извършват лазарни операции, енергийно обновяване, принтиране на тъкани. Вместо пломби, ще ви се посаждат нови зъби. Старините ви ще бъдат жизнени, здравословни и щастливи, без нужда от лекарства и ваксини. 

С новата квантова финансова система живота ви ще стане лесен. Незаконното таксуване на труда ви ще отпадне. Технологиите ще позволят бързо и евтино пътуване до всяка точка на земята. Но всички тези неща могат да се отворят едва след като се разсекретят престъпленията на досегашния управляващ света елит, който блокираше всичко това. 

Защо виждаме паралели във вирусните пандемии

Инструментите на Сатна на земята не са хора, а психопати без душа. Те знаят силата на нашия ум да твори, затова ни казват напред лоши неща - лоши прогнози. Представяйки си ги ние ще доведем до тяхното изпълнение. 

Когато фокусират съзнанието ни върху това, ние създаваме тази реалност. Ето защо тъмната страна ви показва какво ще правят преди време, така че вашите мисли да могат да го създадат. 

Датите и периодите са важни за тях, защото те фокусират ума ни върху това какво да очакваме. 1720, 1820, 1920 и сега 2020 са наблюдавани най-лошите пандемии. 

Изглежда, че историята се повтаря на всеки 100 години. Но искам да забележите какво правеше Божията страна през тези периоди. Трябва да се съсредоточим върху онова добро, което може да дойде от тях. Затова Учителя Мун ни фокусира върху положителния изход от пандемията. 

Тъй като тези тъмни същества нямат души, те не могат да творят. Те трябва да използват нашата енергия, чрез нашите мисли, чувства и емоции. Знаете Принципа, ако ние не им позволим, те не могат да направят нищо. Затова те ни карат да се страхуваме и ужасяваме, за да създадем реалността, която те желаят. А Учителят Мун ни показваше как да видим идващото изпълнение на Божията воля. 

Запомнете, "Страхът" не е от Бог. Използвали са го, за да поддържат човечеството травмирано. Постоянните войни и болести подреждат работата им. Правейки ужасяващи неща те засилват нисшата енергия, която потдиска духовното ни развитие и блокира добрия духовен свят. С други думи, са връзвали ръцете на Бог и пронизвали сърцето му отново и отново. 

За да схванете паралела в историята, преди 100 години, през 1920 г., Преп. Мун е роден като Господаря на Второто пришествие. Същата година,1920 г., започва Испанският Грип. А в САЩ въвеждат конституционната забрана за производство, внос, транспортиране и продажба на алкохолни напитки. Добрата страна, правят нещо радикално; За да спрат алкохолната мафия, те отровиха алкохола - 10 000 души загинаха.

Сега, 100 години по-късно, Тръмп направи „сух“ сезон за пристрастените към детска адренализирана кръв (Адренохром). Някои източници предполагат, че кръвта, произведена в Китай, е била заразена с вируса и така той се е разпространил. Много е важно да разберем вътрешния смисъл на случващото се днес и как се провежда днешната битка за обществен морал и здраве в сравнение с 1920 г. Това е истинска война, а вирусът е този Сатанински култ на злото, който трябва да бъде локализиран и отстранен. 

Значението на „Принудени да останем у дома“

Хората трябва да останат вкъщи, за да се защитят, точно както времето на първоначалната Пасха. Имаше пророчество, че тази Пасха (2020 г.) ще разберем какво всъщност е Пасхата. Точно както в оригиналната Пасха, ще бъдем принудени да останем вкъщи. Онези домове, които не са маркирани като верни на Бог, могат да бъдат жертви на този вирус. 

Този път ще бъдат поразени онези, които са практикували сатанизъм, жертвоприношения на деца и пиене на адренохром (обогатена на адреналин кръв от изнасилвани и измъчвни деца). Ще видим техния край. Това ще се случи по целия свят. Шокът ще е толкова травмиращ, че ще се наложи постепенно разкриване на фактите. В началото Трибуналите ще са секретни. Очаква се постепенно разкриване след Април 2021, а по-директно през 2022.  

Това се случва по целия свят в момента. В същото време това е прочистване на природата и завръщане на семейството. 
„Знайте, че десетилетията на тиранията свършиха. Приемете, че обстоятелствата са се променили; сега има ново разбиране, което се извежда на светло. Хората вече няма да бъдат същите." Пророчество от 1996 г.
Сега е този D-ден. Точно както Учителя Мун казва, в този ден „трябва да използвате маски“, което означава, че ще бъдем накарани да ги използваме, а не че са полезни. Той ни дава знак, така че когато виждаме това да се случва, ние да познаем, че това е Денят на Страшния съд, за който той говори.

Ще има пренареждане на икономическата световна система и финансово нулиране. Сатанинското правило ще приключи. Цялата световна парадигма ще рухне и ще се промени. Както се случи по време на първоначалната Пасха, това ще е субстанциален изход от робството, изход от сатанинския свят на контрол и влизане в обещаната от Бога земя. Е да, изходът е блезнен преход! 


Covid-19 Илюзия: "Използването на мафиозна психология за получаване на контрол над масите"

Забележете, всички правителства, всички фалшиви медии, всички медицински и други структури работят в координирани усилия, за да създадат тази илюзия. Те всички са под контрола на Кабала който задкулисно управлява света. Лекарите бяха наредени отгоре да запишат всеки случай като коронавирусен. Болниците получават 39 000 долара за поставяне на пациент на аспиратор. Това е мащабна корупция. Болниците отдавна са превърнати в машини за масови убийства. 

Престъплението на Световната Здравна Организация (СЗО) да си сътрудничи с Китай в продължение на години, за създаване и разпространение на нови и нови вируси и експлоатация на човечеството, като прави милиарди, докато упражнява програмата си за обезлюдяване. 

Руското проучване обясни тази програма; вирусът е просто „стръвта“, която кара хората да се ваксинират с истинския вирус. Две години по-късно милиони умират. Такъв беше случаят с испанския грип - загинаха 100 милиона. Според свидетели, само ваксинираните са умирали. Накои още на излизане от болницата, по пътя за вкъщи. Но този път престъпленията им ще бъдат излобличени. Истината ще излезе наяве - Бог ще победи. Трудно и болезненено, но човечеството ще трябва да се събуди за милионите жертви на ваксинациите и ужасяващата депопулационна мотивация креща се зад тях. Хората ще разберат, че ваксините никога не са били за добро. 

Вижте най-добрия документален филм за произхода на ККП и разследването за действията на Китай. За първи път в историята някой е достатъчно смел да застане и да разследва тези сатанински мрежи. Те винаги бяха недосегаеми. Защо произвеждат био-вируси в своите лаборатории? Защо прикриваха и убиваха онези, които знаеха? Как бяха свързани помежду си на световно ниво в тази схема? Кои са хората в сянка, които командват всичко това?
Бележка: Вижте войната с Украйна, в която има десетки лаборатории за опасни био-вирусни изследвания. Украйна бе превзета от Кабала и използвана за трафик на деца, наркотици и адренохром. Не слушайте медийната пропаганда, това е военна операция за освобождаване на Украйна от лапите на Кабала. 
Коронавирусът беше само „стръвта“, за да накара всички нас да се ваксинираме с истинския вирус и да постигнем целта си да намалим човечеството до 1 милиард. Това не е шега - това е направено преди сто години. Вижте речта на Бил Гейтс за Убийството на човешката духовност. И моля ви, проверете значението на "Юдженикс" (Евгеника), това наистина е тяхното убеждение (включително Бил Гейтс - потомък на велики деятели на Депопулацията). Вижте думите на самия Кисинджър. 

"След като стадото приеме задължителната принудителна ваксинация, играта приключи! Те ще приемат всичко – насилствено даряване на кръв или органи – за „по-голямо добро“. Можем генетично да модифицираме децата и да ги стерилизираме – за „по-голямото добро“. Контролирайте умовете на овцете и вие контролирате стадото. Производителите на ваксини са готови да правят милиарди и много от вас в тази зала днес сте инвеститори. Това са голями печалби! Ние разреждаме стадото и стадото ни плаща за предоставяне на услуги за унищожаване. Сега, какво има за обяд?" Хенри Кисинджър, реч пред Съвета на Световната здравна организация по евгеника, 25 февруари 2009 г.

ПРИГОТВЕТЕ СЕ ЗА ИДВАЩОТО

Учителят Мун предсказва: "Сатанинският свят продължава да се разпада. Просто изчакате и вижте какво ще се случи. Хора, семейства, племена, раси и нации в сатанинския свят са загубили своята цел и насока ... В миналото ние страдахме под правилото на сатанинското господство; нещата обаче ще се обърнат ... Аз ги обединих и освободих всички. Сатана трябва да отстъпи сега. " Сан Мьон Мун

Не осъзнаваме, че живеем в най-великото време в историята. Истинските родители на човечеството са подготвили основата. Скритите структури на Сатана са напълно разкрити. Сега Божиите добри сили идват с пълна сила, освобождавайки този свят. Доверете се на Бог. Бог печели.

Ние преживяваме времена, за които ще се пише хиляди години и ще останат в историята на света като най-великото събитие в цялата човешка история. Свидетели сме на свалянето на древна система за контрол, включваща убийства, лъжи, подкупи, предателство, предателство, сатанински ритуални злоупотреби, жертви и ужаси на злото, които надминават въображението на всеки, но най-злите същества, съществували някога.



Какво ще стане ако милиони и милиарди хора започнат да вярват в реалността, която Бог иска да създаде. Представете си силата на създаване на идеалния свят на доверие, любов и свобода.

1 коментара:

ФЕДЕРАЦИЯ ЗА МИР said...

Доктор умира и още 36 души развиват рядко кръвно заболяване, след като са били ваксинирани с експерименталната антиоксидантна ваксина Moderna и Pfizer.
Според The ​​Sun, само три дни след като е бил ваксиниран с отрова от Pfizer, 56-годишният д-р Грегъри Майкъл от Маями Бийч развива симптоми на имунна тромбоцитопения, рядко кръвно заболяване, което спира производството на тромбоцити, необходими за съсирването на кръвта. Д-р Грегъри Майкъл почина няколко дни след ваксинация и развитие на това рядко кръвно заболяване.

КОРЕЙСКИ ПРОРОЧЕСТВА

корейските манускрипти, в които са записани пророчества, най-древните от които са хиляда години...
Прочети >>>
Menu By AllBlogTools.com Related Posts with Thumbnails

 
Powered by Blogger