Баба Ванга: Пробуждането ще започне през 2012

Баба Ванга: Пробуждането ще започне през 2012 година

Баба Ванга разкриваше истини, без значение дали те са трудни за хората да приемат. Религиите ще изчезнат, за да се обединят пробудените ни души, казваше Пророчицата, защото 'Бог е един!".

Бог е един, няма значение, че го наричат с много имена, повтаряше Баба Ванга. Бог е във всеки един от нас, а не в някакви църкви и сгради. Бог е един за всички и Той не иска разделения и вражди. „Сега различните религии искат да се възползват от каквото сварят, ама тяхното време си отива, твърдеше Баба Ванга.

Баба Ванга
Баба Ванга
Човечеството ще захвърли тези окови. Религията има друга задача и тя не е да разделя. Вместо да спорят и враждуват помежду си, религиите ще си подадат ръце за изграждане на един нов и мирен свят. Но преди да се изпълни това, човечеството ще преживее много катаклизми и много бурни събития. Не само в природата ще има бури, пророкува Баба Ванга. Душите ни ще се разтърсят от драматични събития, за да се очистим от злобата, с която злите сили ни отдалечават от пробуждането. „Идва времето на чудесата и науката ще направи големи открития…“, пророкува Ванга. Ще се повдигне завесата над света на нематериалното. Ще бъдат разгадани много тайни и учените ще четат древните свещени книги, за да намерят отговорите и ни ги покажат. Тогава чак ще се премине към „пробуждане на човеците“, за което ни говореше Баба Ванга. Учените ще разкрият пътя към тайните на духовния свят и ще се осмелят да погледнат в бъдещето след 2012. Тогава ще се осъзнае предначертаното. И от невярващите ще бъде възприет смисълът на пророческите й думи: „След нашата смърт, ще трябва да отговаряме за нашите дела”. Съзнанието на хората ще се пробуди за познанието и възприело едно ново учение, човечеството ще заживее като семейство – в мир и благоденствие, предсказва Баба Ванга. (Боян Петракиев)

Окончателния Мир на планетата

Ванга казва, „Тогава ще дойде Осмият и той ще подпише окончателния мир на планетата, но това ще е началото на края!” Началото на новия свят ще бележи края на старите системи изградени на базата на егоизма. Сатанинския свят вече ще започне да упада с издигането на новата култура на мир. Или както Библията казва, „Ново Небе и нова Земя”.

Науката ще разбере за духовния свят

"Дойде времето на чудесата и науката ще направи големи открития в областта на нематериалното”, пророкува Ванга и това ще доведе до „осъзнаването на човечеството”.  Човечеството ще разбере, че след смъртта продължаваме да живеем в духовния святХората ще осъзнаят думите й: „След нашата смърт ще трябва да отговаряме за нашите дела” и ще променят пътищата и мислите си към правене на добро.

Учените ще открият много факти за бъдещето на нашата планета и за Космоса. Ще намират данни за това в старите свещени книги. Ще бъдат разгадани много тайни.

Бог е един, Религиите ще се обединят

Религиите ще изчезнат и човечеството ще вярва само в едно учение. Това ще обедини чевечеството, като едно семейство и донесе мир и благодентвие, предсказва Ясновидката. "Човечеството ще преживее много катаклизми и много бурни събития. Ще се променя и съзнанието на хората. Ще дойдат тежки времена, хората ще се разделят на групи по вяра. Всички религии един ден ще изчезнат! Ще остане само учението.” Ванга пророкува сегашното егоистично разделение на религиите. "Сега различните религии искат да се възползват от каквото сварят, ама тяхното време си отива. Човечеството ще хвърли тия окови. Религията ще има друга задача." Вместо да спорят и враждуват помежду си религиите ще си подадат ръце за изграждане на един нов и мирен свят чрез водене от месианската личност, която ще дойде.

Защо това Обединение е ключов фактор за установяването на 'вечния Мир'? Ванга вижда духовния свят, а ето как този проблем е изразен там:

"В духовния свят няма национални граници. Корея, Япония и Америка не съществуват в духовния свят; обаче има различни сфери, базирани на различните религии. Тези, които вярват в Буда, са в царството на Буда, а тези, които вярват в Исус, живеят в християнското царство и т.н. През цялата човешка история индивидите в духовния свят винаги са живели в ясно отделни сфери и никога не са били в хармония. Те се обграждат със стени, чакайки деня, когато новият Месия ще дойде на земята и ще обяви тяхното освобождение. Само тогава те биха могли да разрушат стените и най-накрая да се обединят в единство. Те са чакали през цялата история този ден." Сан Мьон Мун

Второто пришествие е вече тук

Ванга предсказва идването на Второто пришествие „...това е Той, който отново се връща при нас, както беше обещал.” И говори за светиите от духовния свят, които ще вдъхновяват хората на земята за промените, които Той трябва да направи на земята. „Всички апостоли сега са в движение, всички апостоли са на Земята, тъй като времето на Свети Дух настъпи." Според думите й явно това време е сега. Тя говори за появата на „висок човек, пришълец” (1987 г.) Под „висок” тя е имала предвид моралната висота на бъдещия лидер „пришълец” от друга страна.

"Онова, което е написано в Библията, ще се сбъдне! Апокалипсисът ще дойде! Вие не, но децата ви ще го преживеят!" Но според нея "няма да има катастрофи, ни потоп. чакат ни 1000 години мир и благоденствие". Описаното в Библията завръщане на Господа, който ще донесе промяната на света към мир и благоденствие ще станат във следващото поколение след Ванга. Според нейните думи това трябва да стане до 20 години, някъде към 2010 г. По думите й изглежда, че той вече е дошъл, но промените които той ще донесе ще станат видими едва след време.

Миротворецът: "По делата ще го познаем" 
а Джуна, Ванга, Тамара Глоба, Нострадамус и Библиятаята
Исус казва, "По делата ще го познаете", а Баба Ванга предсказва конкретни неща за делата и учението на този Миротворец, а те са неоспоримо свързани с дейностите на Сан Мьон Мун. По думите на пророчицата:
1. Той ще подпише вечия мир. Политици и религиозни лидери днес признават д-р Мун за шампион на мира. Стотиците организации които той е създал работят във всички основни области на човешкия живот точно с тази цел, за постигането на световен мир. 
2. Той ще донесе истина която ще обедини религиите, и всички ще приемат едно учение. Д-р Мун е може би единствения религиозен лидер известен с огромния си принос в междурелигозния диалог и помирение. По източници, над 95% от средствата на организациите му отиват в тази насока. Той самия предвижда неизбежните етнически сблъсъци между Европейци и мюсулмани и работи усилено за тяхното преодоляване. 
3. Ванга вижда в бъдещето Световна магистрала и супер бързи влакове на магнитни възглавници. Д-р Мун е инициирал точно такъв проект, който той предлага пред ООН през 2001 г. В началото на тази година САЩ и Русия се обединиха за започване на предложения от Сан Мьон Мун "Тунел на Мира" в Беринговия проток. Проекта включва супер бързи влакове на магнитни възглавници които ще се движат във вакуум. Точно както Ванга предсказва. 
4. Хората ще разберат съществуването на духовния свят, предсказва Ванга. Д-р Мун е в директен контакт с Исус и много други личности в духовния свят още от ранната си възраст. Той разкрива същността на живота там по-добре от който и да било друг религиозен лидер досега. 
5. Според Ванга Бог е един и е наш Баща. Най-основното в учението на д-р Мун е, че Бог е Родител на цялото човечество, а връзката ни с Него е връзка родител-дете. 
В миналото, като всички пророци, той може да е бил преследван, но важно е, какво ще каже бъдещето. Ето какъв би бил света в това бъдеще според негови думи:
Пророчества за Края на света Джуна, Ванга, Тамара Глоба, Нострадамус и Библията
"Хората на Небето се раждат чрез истинската любов, живеят в обятията на истинската любов и следват пътя на истинската любов до деня, когато преминат в отвъдния свят, т.е. в духовния свят. Небето е един естествен свят, където всички хора живеят един за друг. Следователно, в този свят никъде не могат да бъдат открити антагонизъм и завист. " -  Мун Сан Мьон

По думите му, точно 'разделенията в духовния свят' са бариерите които той се е фокусирал да премахне, за да може бариерите и разделенията тук на земята да отпаднат и Божият свят на Мир, хармония и благоденствие за всички да се осъществи. 

"Тъй като имаше големи разделения в духовния свят и тъй като това е светът на каузата, моята стратегия се фокусира върху него. В духовния свят има будисти, мюсюлмани, християни и хора от всяка друга религия, всички в свои отделни общности. След моята победа тук на земята всички тези бариери бяха разрушени. Ето защо мога да провъзглася победата на небето. Вече няма граници в духовния свят, предметния свят на причината. Следователно рано или късно това ще се отрази в предметния свят на плътта. Тогава националните и религиозните граници тук на земята ще бъдат разбити. Вълна от духовно нападение сега се разбива върху физическия свят. Целият духовен свят се спуска не само към свободния свят, но и към комунистическия свят." Сан Мьон Мун, Мибилизиране на духовния свят

Значенеито на ПРЕДСКАЗАНИЯТА за 2012: Ванга, Нострадаму, Библията

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПРЕДСКАЗАНИЯ

0 коментара:

КОРЕЙСКИ ПРОРОЧЕСТВА

корейските манускрипти, в които са записани пророчества, най-древните от които са хиляда години...
Прочети >>>
Menu By AllBlogTools.com Related Posts with Thumbnails

 
Powered by Blogger