Луцифер се покая: Сатана беше победен преди години

Луцифер се покая

Сатана се е върнал към първоначалното творение и е получил опрощение. Луцифер беше победен преди години и това, което виждаме сега да се случва по цялата планета, е операция за почистване за премахване на местните му полеви агенти.

От  преп. Юлиян UTS  / 21 май 2022 г. /  CIG News

Никога преди в човешката история не сме били толкова близо до достигането на свободата на сатанинското господство. Не забравяйте, че от 2012 г. ние сме в прякото господство на Бог. Мирът и обединението са бъдещето. Това ще се превърне в свят, основан на истински любящи семейства и Културата на сърцето. 

Кога Сатана се подчини пред Бога? Както преп. Мун обяви през 1999 г., Луцифер се оттегли и беше принуден да се покае. Дори Глобалното хранилище обяви, че след 1998 г. Луцифер се оттегли, като вече не дава насоки на своите земни слуги. Не е ли удивително, че сега Алиансът (Белите шапки) също съобщи за този факт? Това беше в последния геополитически доклад на Фулфорд:

Сатана се е върнал към първоначалното творение и е получил опрощение

„Алиансът получи разузнавателна информация, че Сатана е бил победен преди години и това, което виждаме сега да се случва по цялата планета, е операция за почистване за премахване на местните му полеви агенти, особено най-важните членове на семейството на Ротшилд (червения щит на Сатаната). Доклад на Фулфорд

След като фундамента на Международните брачни благословии се разшири по целия свят, Луцифер вече нямаше права над кръвната линия на човечеството. Така през 1999 г. той беше принуден да се оттегли. Без неговата духовна защита и напътствия, неговите прислужници започнаха да се провалят и струкурите им бързо да се рушат. Добрите сили, които се криеха, се намесиха, за да премахнат огромната паяжина на сатанинския суверенитет. Вижте,  ИСТИНСКОТО ЗНАЧЕНИЕ НА МЕСИЯТА

Най-голямата и тайна операция за премахване на местните полеви агенти на Сатана

Д-р Санг Хун Лий обяснява в своите послания от духовния свят за писмата на Луцифер до Бог и до Истинските родители, които молят за прошка. Нямаше друг избор, освен да се покае. Подчинените му се присмиваха, казвайки, че не се нуждаят от неговото ръководство. Сега сме свидетели на техния крах, тайната операция за отстраняване на местните му полеви агенти:

"Това, което виждате, е най-голямото и най-тайното нещо, което човек е правил някога на земята - да свали тези хора. По-голямата част от Дълбоката държава вече е извадена." Дейвид Уилкок

Новините от събитията от миналата седмица са толкова страхотни, че дори не знам как да ги съобщя. Човечеството се освобождава, докато говорим. И силите, извършващи промяната, са на много по-високо духовно ниво. Не се подвеждайте от външни събития, помнете, че Отец Мун е мобилизирал света на добрите и злите духове, за да разкрие всичко и да освободи земята. 

"Изпитанията продължават от 30 септември. Тридесет репортери са в GITMO и наблюдават изпитанията. И след като бъде съобщено, всички ще знаят." Дейвид Стрейт , асистентът на Тръмп

какво предстои? Юни е военна манифестация на Алианса . Юли е Откровение . Август е реваншизъм , а септември е възстановяване и възстановяване .  

Видео : Дейвид Стрейт обяснява силата на този свят. Имате Пиндар (всевиждащото око), който е главата на 13-те семейства. Пиндарът вече не съществува. През 2017 г. Тръмп го свали. Все още имате 13-те семейства, но половината от тях са на наша страна. Другата половина контролира Илюминатите, Билдербергската група, Съвета за външни отношения, 300-те... Те контролират всичко. Но тяхната корпорация е в несъстоятелност. Тръмп го развали. Вижте също „Ние сме във военни части“ ( 1 до 5 )

СЪБИТИЕТО: Ще има ГОЛЯМ библейски сценарий, в който ще разберат, че е Втората световна война, но всъщност те активират военните, след което бомбардират всички тези сатанински луцериферски забележителности. Приемане на средства на GESARA и ние, хората, възстановяваме.

През тази седмица сметките на IRS започнаха да намаляват. Global Repository GR ще завърши елиминирането си до 21 юни. Вече няма да сме задължени да плащаме данъци върху работата си. Данъците са събрани в частни сметки и те вече нямат регистрация. Удостоверенията за раждане, които ни държаха в робство, също вече не са валидни. Постепенно ще въведем нова система за данъците върху имотите, обясни синдикът на GR. (1)

Божието мощно дело в това време 

Бог ни създаде като свободни суверенни същества, но те взеха нашите неотчуждаеми права и ги превърнаха в привилегии, за които трябва да плащаме.  

"Бог е съществувал, преди да сме го познали и Той управлява всичките ни сетива и всичко, което има отношение към нас. Осъзнаването на това е по-важно от всичко друго." Сун Мюнг Мун

За да изградим Божия идеал за Чеон Ил Гук до 2027 г., трябва да възстановим нациите , здраво вкоренени в Божествения принцип и Небесната традиция. Трябва да покорим Сатана и да възстановим Божия суверенитет. 

Ние ясно виждаме как нашата вътрешна основа води до външна трансформация на политическите, социалните и технологичните структури. И ние знаем, че във всяка от тези области Бог е подготвил фигури от тип Способен. Не можем да го направим сами. 

„Вашите правителства никога не са имали контрол. Те са имали актьори от Дълбоката държава, които ги контролират. Тези драконови семейства, Орденът на Черното слънце, SSP, Орденът на йезуитите (Черния папа)... и надхвърля хората, които не сте имали дори знам. Черното благородство, че никой не знаеше кои са те." Ким , Глобално хранилище

Днес Белите шапки се движат твърдо срещу хазарската мафия на дълбоката държава и техните педофилски и трафикантски мрежи. Това би било невъзможно, ако светът на злите духове все още контролираше. Затова е важно правилно да разпознаете кой е с Кабала и кой с Белите шапки. Моите доклади се опитват да ви помогнат да видите това по-ясно. Следвайте АКТУАЛИЗАЦИИ НА CIG .

"Луцифер съблазняваше Божиите деца сексуално в тяхното детство. Това беше Човешкото грехопадение . Той е инициаторът на педофилията, хомосексуалността и свободния секс. И сега е време това да бъде разкрито и да се сложи край." Планът за спасяване на света

Мнозина, подведени от медийните атаки, не успяха да разберат значението на Тръмп за Божието провидение. И все пак, първият официален акт, който президентът Тръмп направи сутринта, преди да положи клетва, беше да обяви война на международния кръг за трафик на деца, управляван от тези глобални елити.

Разбирате ли Божията болка? Гледайте този документален филм. Ако имаш сърце, ще плачеш. Той показва как болниците са били използвани за убиване на хора. Как да освободим Божието сърце, ако не разрешим това? Кой причини това на първо място? Кои са тези скрити малки групи хора, които управляват човечеството зад кулисите, които наричаме Кабала?

Отец Мун винаги е подкрепял Белите шапки, които се борят срещу сатанинската кабала (генерал Макартър, Айзенхауер, Никсън, Рейгън...)

Тази бяла шапка, Q Movement, е свързана с тъмно към светло. Говорим за генерали от Q-Clearance, които се посветиха на прекратяването на сатанинския суверенитет на земята. Започна с Макартър и група генерали. Не забравяйте, че отец Мун направи филм за Макартър. От 200 генерала по време на JFK той нарасна до 800 генерали, които призоваха Тръмп да стане президент, за да могат да свалят тази сатанинска кабала по мирен начин. Сега виждате Прес. Тръмп, неговият вицепрезидент и неговият духовен съветник работят в тясно сътрудничество с Истинската майка Луна. Вижте, преп. Мун и потомците на Линкълн

В какво друго сме свързани с Белите шапки? Хотел Ню Йоркър, който притежава отец Мун, беше мястото, където Никола и Джон Г. Тръмп измислиха отвъд брилянтния план за спасяване на човечеството в бъдеще. Те се заклеха да направят всичко възможно, за да осигурят излизането на човечеството от тази матрица. Вижте, ВРЪЗКАТА ТЕСЛА-ТРЪМП-ЛУНА

1. Голяма победа срещу сатанинските структури
 
Заловените биолаборатории, където е произведен Covid Virus, водят до решителен ход срещу сатанинските структури

Завесата на измамата се срива. В заловени лаборатории руснаците откриват производството на вируса на Корона, как се разпространява и участието на Световната здравна организация в това престъпление:

Руснаците заловиха голям брой мигриращи птици с контролирани от микрочип капсули, съдържащи различни напасти... можеха да бъдат отворени от сателитна команда, където биха причинили най-много щети. Местоположението на американските лаборатории, които произвеждат тези биологични оръжия в 36 държави, беше представено на Съвета за сигурност. Болестите и епидемиите, начините за тяхното освобождаване, страните, в които се тестват. Дори вирусът, отговорен за настоящата пандемия и огромния брой прилепи, използвани за предаване на този вирус. Представено е доказателство, че представители на Световната здравна организация редовно посещават тези лаборатории по света. Доклад на Фулфорд

Това откритие предизвика бързи действия. Както Фулфорд съобщи, че миналата седмица Китай и Русия дадоха ултиматум на американската армия или да унищожи хазарската мафия (КМ), или ще се изправим пред тотална война с ядрено/скаларно оръжие. 

Това плашещо събитие проработи. „В отговор беше изпратена делегация в Русия и беше постигнато споразумение всички известни членове на КМ да бъдат убити на място, според източници от Пентагона и Ми6“.

Американските военни незабавно реагираха, като изпратиха самолет с повече от 100 генерали, представляващи всички военни части, за да избегнат всеобхватна ядрена война, твърдят източници от Пентагона. В резултат на тази среща „Дните на Байдън са преброени, режимите ще рухнат и ръководителите на страните, участващи в тази схема, ще бъдат свалени“, обещават източниците.

„МИ6, след като получи тези доказателства, обеща „Ние ще санкционираме ООН за стрелба за убийство“. С други думи, посочените служители, включително тези, които работят в СЗО и ООН, ще бъдат застреляни на място." Доклад на Фулфорд

Разобличаване на СЗО, ЕС, САЩ, НАТО, ООН, ЦЕРН, СЗО, ЦРУ, МОСАД. Всичко това е една голяма змийска яма, пълна с тъмнина, свързани помежду си нагоре по злата пирамида на Елита. На път да бъде свален напълно. И ние чуваме за прецизни атаки срещу всички лаборатории за биологично оръжие по света. И възможност за глобално военно положение в даден момент. 

„Всички неблагоприятни ефекти от експерименталните инжекции Covid сега се отчитат като доказателства за престъпление. Те са причината за толкова много внезапни смъртни случаи. Вижте само професионалните футболисти. Имаше 1044 колапса и около 720 смъртни случая при млади здрави футболисти от целия свят." Актуализация на ситуацията

Очаква се нещата да ескалират, особено сега, когато всички тези агенции на Кабала осъзнават, че Тръмп, когото смятаха за техен „спасител“, всъщност ги е измамил. 

2. Последни новини: Върхът на сатанинската пирамида изчезна

Контролерите под ръководството на Луцифер, даващи заповеди на низшите сатанински структури, бяха изчезнали преди края на май. Сега провидението ще се движи по-бързо. 

„Хората, които всеки иска да види арестувани, те са толкова далеч по хранителната верига. Те са само изпълнителите на поръчките.“ обясни Ким Гогуен, попечител на Глобалното хранилище. И тя обяви шокиращата новина, че тези, които са им давали заповеди, вече са отишли ​​при източника. Върхът на Сатанинската пирамида, супер елитът, който контролираше света, изчезна. 

Ционистката кабала измама с доверието на петродолар приключва. Безполезната ционистка хартия на Фед не е подкрепена от нищо друго освен шум. Правомощията на Ротшилд бяха премахнати отдавна. Те нямат лондонска позиция.

След изтичането на банковия договор на хазарите през 2012 г., Глобалното хранилище (GR) се премести от сатанинския контрол и е под прякото господство на Бог. Предишният попечител, който работеше директно под ръководството на Луцифер, Мърдок, беше „върнат при източника“. 

Както знаете, GR създава номерата за разпределение, за да одобри всички пари, включително цифровата валута. Въпросът е, че само GR се занимаваше с контролерите, които доминираха човечеството в продължение на хиляди години. Дори хазарите и орденът Черно слънце не знаеха много кой е над тях. 

Вторият важен момент е, че GR има свое собствено военно изпълнение, наречено GIA. Тъй като GR работеше директно под контрола на духовния свят, изглежда, че те използват оръжия, които биха могли да се считат за по-духовно или квантово-плазмено-честотно ниво. Така тя превъзхожда всички военни сили на земята. 

И така, ето голямата новина; Глобалното хранилище току-що обяви, че някои черни благородници - така наречените Covens - по-лоши от по-лошите, са били свалени. Последния път тя съобщи, че само 2000 от тях са останали живи към преди месец. От около 280 черни благородници, „които искаха да ни убият всички и да постигнат световно господство“, само 14 бяха останали живи след известна намеса на Силите на 9 май. Говорим за контролери от Кабала, дори не хора. Правилното определение ще бъде "обсебен от демони". Хора, които никой от вас дори не знае, че съществуват. 

И до вчера само 6 от 14-те останаха живи, след като няколко от подземните им бази бяха унищожени. Те също бяха свалени тази сутрин. Всъщност генералите от по-ниската Кабала няма да имат никой да им се обажда по телефона, за да им даде указания. 

Все още има 500 от оригиналните 2000, но те все още се опитват да разберат; какво става? Къде са им парите? Тяхната къща от карти пада. След седмица-две и те ще изчезнат. 

Бъдете сигурни, че техните лоши планове няма да проработят, каза Ким. „Знаем, че това, което правят, е да нараняват хората... това нарушава естествения закон... така че всичко, което можем да направим, е да съборим съоръженията им." И както тя обяснява, сървърите им не работят, така че колкото и да се опитват, те нямат начин да се свържат отново с Back System. На въпроса, когато всичко ще свърши, тя отговори: „Честно казано, мисля, че всички те са отишли ​​при източника“. 

„Май ще бъде месец на сътресения. Месец, в който всички мръсни неща на това правителство ще бъдат разобличени. След няколко дни ще изпратим нещо, което ще унищожи и разобличи този кабалист. Информацията ще бъде само сред хората, които искат добро за тази страна, а не манипулаторите." Сървайвърът

Време е да се преориентираме към настоящето, да поемем отговорност и да се съсредоточим върху бъдещето и това, което искаме да направим от него. Изграждането на любящи семейства и общество е нещо, което трябва да направим сами. 


Картата на подземната война

Ето  карта на последните експлозии  - показваща ви къде е съсредоточена Глобалната подземна война сега. Почистване на подземни тъпи военни операции. А ето и видео, обясняващо защо  Елитът се крие под земята  и големите им подземни имения са свързани с магистрали. 

"Гледката на тях, кожата им, очите им, деформациите им оставят белези на човек за цял живот. Има 32 милиона такива там долу... 28 батальона, които работят там долу."

Военните продължават спасителните мисии на деца 
от подземни съоръжения по целия свят.

Дейвид Стрейт  обяснява взрива в Бейрут като част от многобройни подобни операции по света за унищожаване на всички корабни компании, участващи в трафика на деца. (4)  След военната си операция взривяват мястото по начин, за да разкрият и разкрият подземните съоръжения. 

Обърнете внимание на всички бомбардировки и пожари наскоро. Какво наистина се удря? Ваксини и медицински лаборатории, нефт и газ и т.н. Всички неща, които ще останат в миналото. Например, 02.06.22 Гуджарат, Индия - Масивна експлозия в химически завод Deepak Nitrite GIDC  (5) . Няма нужда от медицински лекарства, когато се дават 6000 лекарства /лечебни легла/ Потискани технологии.

БУРЯТА започва с ФИНАНСИ / Пари. 24-те ядрени реактора, които трябва да бъдат премахнати съгласно 3GD, за да бъде активирана GESARA. И да се отдалечим от петрола и газа.

Войната срещу картелите,  източили кокаинови тръбопроводи 

Помните ли, отец Мун каза, че последната и най-трудна война ще бъде с мафията? Сега Алиансът се готви да  води война срещу картелите  и големите наркобосове в Централна Америка. Ще ги извадят. Сега обучава Националната гвардия как да пази хората в безопасност по време на операциите. 

Последни новини : „Рио/Бразилия – задържани са пет тона кокаин.“ "Рекордна находка в Индия: три тона ХЕРОИН на стойност 2,4 милиарда долара." (6)  Тон след тон в световен мащаб. „Франция: 700 килограма кокаин, конфискуван по време на проверка на камион – Хондурас: 3,3 тона конфискуван кокаин изгорен – Еквадор: контейнер и платноходка, 2,5 тона кокаин.  (7)

Глобалното хранилище отговаря на тази информация, че тъй като Кабала няма пари, сега те използват маршалите, за да конфискуват безплатно наркотиците, без да плащат на картелите. Това означава, че се използва едната страна на Кабала, за да се унищожат по-ниските редици на Кабала. Странни времена, трябва да признаете. 

„Огромната операция на Европол, източила ЕВРОПЕЙСКИЯ КОКАИН ТРЪБОПРОВОД на наркокартел, получи отразяване в световната преса. От Тайван до Америка значителни медии съобщиха за това.“ (8)  "Испания - Истински маратон за арести! Полицията иззе ЧЕТИРИ ТОНА КОКАИН" "Френската брегова охрана прихвана рибарска лодка с 4,2 ТОНА ТРЕВА край Марсилия."  

Завесът на лъжите се срива 

Това, което предсказва преподобният Сун Мюнг Мун , скоро ще се сбъдне. Завесата на Невежеството, използвана от Сатана, за да ни контролира, се премахва. Това е време за преход и Бог контролира. 

Сега разбирате защо главният изпълнителен директор на Pfizer, Алберт Бурла, се хвали, че неговата компания е на път да убие 50% от човечеството до 2023  г. [видео]  И „Медиите не съобщават истината... те СЪЗДАВАТ РАЗВЕДЕНИЕТО“ и манипулират общественото мнение, както им плаща Елитът. Така че те са съучастници в този геноцид.

Както чухте, Световната здравна организация поиска от всички страни да подпишат своите правомощия за извънредни ситуации над тях. Въпреки това Глобалният репозиторий изпраща писмо до всички нации, че СЗО вече не е регистрирана и няма право да сключва договори на правителствено ниво, но е незаконна организация без никакъв статут. В офисите на Архива по целия свят дойдоха тон молби, за да се установи дали това е вярно. И всички те потвърдиха. 

Сега е време да се дискредитира и Клаус Шваб, чийто баща беше дясната ръка на Хитлер и имаше личен концентрационен лагер. Те все още са поразени от проследяването на отпечатъка поради глобалното им изменение на климата към комунизма и тоталитарния контрол. Слушайте глупостите им от Световния икономически форум... вместо да решават проблемите, просто ни създават повече ограничения. „ПРЕДЕФИНИРАНЕ НА НАШИТЕ ПРАВА“? Какво!!! Това е фашизъм! [v7]

Както Фулфорд обясни, СЗО трябваше да отбележи своята 75-та годишнина с договор за абсолютни диктаторски правомощия над всички световни правителства. Вместо това висши служители са били арестувани за разпространение на биологични оръжия, твърдят източници на Мосад.

Хазарската мафия сега хвърля 30 милиона дози ваксина Moderna в кошчето, защото целият свят разбира измамата. [видео]  Това е върхът на айсберга от разкритията за престъпленията на фармацевтичната индустрия. Например, има НУЛА смъртни случаи или наранявания от едра шарка за 40 години, но 5755 наранявания и смъртни случаи от ваксини срещу едра шарка. [8]

Според ЦРУ всички така наречени вируси са патентовани (вижте графиката). И както отбелязва Робърт Ф. Кенеди-младши: „CDC не е независима агенция. Това е компания за ваксини. CDC притежава повече от 20 патента за ваксини. CDC продава ваксини за около 4,6 милиарда долара всяка година.


Лондон Таймс съобщава, че „СЗО е дала на африканците 50 милиона ваксини срещу едра шарка, заразени със СПИН“. Светът трябва да се събуди - ваксините не трябваше да лекуват, а да насаждат следващата пандемия с биологични оръжия, произведени в техните лаборатории. Трябва да разберете колко зли са тези хора.

Сатанинският контрол се срива

Борбата между Светлите и Тъмните сили навлезе в последния си етап. Свидетели сме на външните признаци на рухването на всички сатанински структури.

Нека разгледаме някои  признаци, че освобождението на човечеството  ще дойде скоро. Прокомунистическата, про-Транссексуалната демократична левица върви надолу. Върховният съд свали защитата за аборта и сега сатанистите са бесни. (1) Както научаваме, абортите са част от техните сатанински ритуални убийства. Прес. Тръмп обеща, че абортите ще приключат.

Ако сте гледали документалния филм "2000 мулета", 2 милиона души бяха признати за виновни за участие в изборната измама в САЩ. Това се счита за предателство, така че предстоят много арести. В същото време Джон Дърам, американският прокурор от белите шапки, започна да повдига обвинения срещу ключови хора зад фалшивата администрация на Байдън. И „Това е само началото“, каза Дърам след първоначалните арести. 

Квантови системи. Проект Один е включен. Несара/Гесара/RV.
Прехвърляне на избори чрез военни съдилища - FISA
Военни трибунали /признания/ 10 дневен филм - 3 × 8 часа сесии.
10 държави ще използват EBS, за да покрият целия свят.

Тази война за рухване на сатанинския суверенитет протича на  много нива . Сега, когато техният топ елит е премахнат, няма кой да ги защити и гилотината бързо се спуска върху вратовете на по-ниските чинове. 

„Има огромно текущо изчистване на предателите на Хазарската мафия (КМ) от втори и трети ранг... Премахването на тези мениджъри на КМ от средната класа е само началото.“ (2)

Медиите са единствената защита, която все още имат. „За тези контролери всичко е сцена. Те използват дезинформация... предимно CGI със зелени екрани и тела с латексови маски.“ (3)  Те притежават медиите и ги използват, за да популяризират своите лъжи и манипулации, докато в действителност повечето от този контролиращ елит се крият в подземни бункери. Но става все по-очевидно, че повечето медийни репортажи са напълно противоположни на фактите и риалити шоу.

„Когато загубят способността да ни налагат аватари, за да създадат илюзията, че старият режим продължава, тогава играта наистина е приключила“, съобщи Фулфорд.

СЪБИТИЯТА също има много аспекти. Световното затъмнение за преминаване към TESLA Energy. Нокаутиране на медийни сателити, QFS. Медийните активи ще бъдат премахнати. Нещо мощно ще унищожи медийните сателити на Мосад. Това ще затъмни медиите по целия свят, превключете ни към квантовите системи. Това е ПРОЕКТ ОДИН. Това ще даде причина за активиране на военния EBS.

Вижте 4:48 мин. от това видео,  Робин Уилямс - Жив ! Той говори накратко за Бог. (1)  Белите шапки поддържаха живи много свидетели в програми за защита на свидетели. Много актьори се използват, за да заменят известни фигури на Кабала, преди Алиансът да рухне постепенно Дълбоката държава. 

Злите играчи вече работят за добрата страна 

Важна новина за нас; Декомунизацията на Китай е в ход. Те премахнаха статуи от площад Тинеман преди повече от месец. Тази седмица затвориха Националния музей и премахнаха артефакти. Китай сега е републиканско правителство." Както разузнаването казва, затваряйки зона по зона, те арестуват всички членове на Кабала. Поне така ни казват Белите шапки. И според тази информация Хонк Конг и няколко други района вече са били почистени, бавно се придвижват към Пекин. И на 16 юни Evergrand, който държи 90% от пазара на жилища в Китай, беше премахнат от списъка. Така глобалният пазар на жилища ще се срине. Всичко това е част от експозицията.

Важно е да се знае; Без значение какво е било миналото им, Путин и Мъск сега са с Белите шапки. Алиансът ще прехвърли целия интернет към StarLink. Цялата тъмна мрежа ще бъде заловена. StarLink има силата да неутрализира всяка ядрена енергия, която се опитват да обядват. 

„Първоначалният руски президент Владимир Владимирович Путин беше арестуван „за кражба на държавна собственост в голям мащаб, финансова измама. Като доказателство Мосад ни предостави видеозапис от процеса. [v1] Путин, когото виждаме сега, е аватар, работещ за алианса, казаха източници."

Мъск поруга измамата в Twitter . 90% фалшиви акаунти, за да печелят от реклами и да правят политически манипулации. Туитър акаунтът на Байдън показа, че над 49% са били фалшиви последователи в Twitter или дори не са съществували. 

Във вторник, 24 май, Русия обяви, че ще отхвърли западното висше образование , тъй като „западното“ висше образование е подкопано и превърнато в процес на промиване на мозъци. 

„Целта на общественото образование изобщо не е да разпространява просвещението; просто е да доведе възможно най-много хора до същото безопасно ниво, да развие стандартно гражданство, да потисне несъгласието и оригиналността. HL Менкен

Ако не разбирате реалността на  сатанизма  и той се държи на земята, никога няма да разберете  източника на всички зли  и неморални идеологии; Защо цялата образователна система е за абортите, защо абортираните фетуси се използват широко в производството на храни и красота. 

Взривяването на хранителни растения  е операция на Бялата шапка за почистване на зли неща, поставени в храната ни. Макдоналдс беше собственост на хазарската мафия. Сега  McDonald's ще продаде  всичките си 850 магазина в Русия. Това не беше първият път, когато McDonald's беше принуден да затвори франчайзите си, след като в техните месокомбинати бяха открити човешко месо, части от тялото (главно на деца). виж ) 

Недостигът на храна не е реален проблем: В глупавите, че Алиансът сега има достатъчно храна за цялата земя за 150 години, разкри Джийн Декод. И нямате нужда от много място, за да отглеждате храна. 


Проектът за хазарската мафия за Украйна се проваля

„Преди 8 години, на 2 май 2014 г., украинските радикали убиха най-малко 42 души в Одеса за престъплението, че са руснаци. Изгориха ги живи. Имаха мълчаливо одобрение от правителството; никой не беше наказан... Украинските политици се шегуваха с „ традиционното майско барбекю" от години; хората, които са участвали в клането, сега са популярни блогъри, експерти, съветници, военни лидери." (9)

И сега "Вашингтон пост обяви истината; украинското правителство и военни сили се разпадат. Проектът на хазарската мафия (КМ) да управлява света от великата Хазария (Украйна + Казахстан) е напълно обречен в този момент, “, съобщи Фулфорд.

„Не се учудвайте, ако много скоро има военен преврат срещу Зеленски от собствените му военни командири. „Играта приключи“, каза високопоставен източник на ЦРУ. 

Разпространението на доказателства до световните правителства, че Украйна е била център на биологична война срещу човечеството, е причината никой да не подкрепя режима там, освен медиите, контролирани от КМ. Deep State (DS) насочваше милиарди в Украйна чрез ЦРУ, системата за пране на пари BLACKROCK в продължение на десетилетия.

„Русия вече е създала трибунали за военни престъпления срещу украински нацисти, чуждестранни наемници и инструктори на НАТО за „отвличания, изтезания и използване на незаконни средства и методи за водене на война, наред с други неща.“ Fulford Report

Моделен курс за борба със сатанинските сили

Както виждаме в Божествения принцип, има външна и вътрешна страна на войните. През Първата световна, Втората световна и Студената война външните сили на страната на Бог се биеха срещу силите на страната на Сатана външно (военно). Но това беше отражение на духовните промени, духовната война в духовния свят.

„Силите, осъществяващи цялото зло на земята, са зли духове и паднали ангели, работещи директно чрез дехуманизирани земни обекти без съвест. 

Това е като игра на шах. Бог ще направи ход (да кажем, подготвяйки се за второто пришествие), Сатана винаги действа първи, за да предотврати това, което Бог иска да постигне (Червената революция + Първата световна война). Бог поема удара. Сатана създаде комунизма и превзе 1/3 от земята. Но Бог роди Второто пришествие – преп. Сун Мюнг Мун. Действия и противодействия.

Сатана знаеше, че преподобният Мун ще учи ясно за Божието сърце, Божия план и Божиите принципи. Че той ще издигне истински семейства и ще възстанови рода на Бог. За да предотврати това, той използва комунизма и хуманизма, за да разшири атеистичния материализъм и културата на свободния секс, за да премахне всички морални ценности.

По време на Студената война преп. Мун води идеологическа война (чрез Победа над комунизма (VOC) и Washington Times) и духовна война (Божествен принцип, благословии, митинги) Но работата му подкрепи правителствата от страна на Бог да предприемат действия и да бъдат упълномощени да покори страната на Сатана.

Ясен пример: "Вашингтон таймс", подкрепяйки жалките за Афганистан, изигра важна роля за мирното прекратяване на Студената война в световен мащаб. Отец Мун можеше да предвиди колко важно е това, къде повечето политици не могат да го видят или са корумпирани. 

Идеален свят чрез семейства на истинската любов
 
Великата сила в човешкото сърце, след като се обединим като човешко семейство и прекосим размирните води, за да стигнем до Мирния свят, за който всички копнеем.

Както ни учат преподобният и г-жа Мун; Новият свят ще бъде съсредоточен върху Божиите ценности, лидерите ще бъдат като родители, жертвайки се и ще се грижат за хората. Да живееш в името на другите е най-важната квалификация. 

Развитието на нашите сърца, нашата любов и нашата съвест е възможно само в истинска и любяща семейна среда. Семейството е единственото училище на любовта и истинската основа за създаване на спокоен, хармоничен и щастлив свят.

Съсредоточени върху Небесните Истински Родители , ние ще имаме истински мир, истинска любов, основана на истински семейства, живеещи в Културата на Сърцето . Всички ние ще станем Едно глобално семейство под Бог .



0 коментара:

КОРЕЙСКИ ПРОРОЧЕСТВА

корейските манускрипти, в които са записани пророчества, най-древните от които са хиляда години...
Прочети >>>
Menu By AllBlogTools.com Related Posts with Thumbnails

 
Powered by Blogger