Истината за Коронавируса: Предсказания 2020, Петър Дънов, Великото пробуждане



Какво всъщност носи Коронавируса? Ползи или вреди? Упадък или светли възможности? Края на една система или началото на нов свят?

Ако помислим рационално; Всяка година около 15 милиона души умират от респираторни заболявания. Защо тогава виждаме тази необясниа истерия над няколко хиляди смъртни случая на хора, чиято средна възраст е 80-години. Но не се заблуждавайте, нещата които се случват са за добро, точно обратно на паниката. Това е началото на 'Великото пробуждане.'

"Коронавирусната епидемия се появи на сцената в решаващ момент, когато хората навсякъде са в бунт срещу силата на международните финансови институции и мултинационални фармацевтични корпорации, чиито въжета около шиите на правителствата вече не са скрити."

"През последните години те опитаха птичия грип, еболата, зиката и други пандемични страхове един след друг, за да държат населението под уплаха."

Някой много точно коментира, "Става дума за повече от коронавирус, цени на петрола или дори глобалната икономика. Тук става въпрос за баланса на силите между Изток и Запад."

В тази насока на мисли, наистина стигнахме момента в който целия свят е като едно голямо село. Което е страхотно, но само ако системата се промени. Всяка държава влияе другите и за стоки, и политически, и информационо. Дори изборите вече зависият от световната информация, отвъд държавата. Борсата вече лесно може да се манипулира от големите сили. Значи е време за реформация.
Предсказанията ни казват да очакваме нещо добро

Дайте си сетка за следното; За първи път виждае такава загриженост за човешкия живот; за първи път виждае такава финансова щедрост за помощ на засегнатите граждани; за първи път виждае природата да си отдъхне от замърсяването. Причините за тези промени ще станат ясни скоро и ще са шокиращи за повечето.

Този вирус не е притеснение, а надежда за промяна. Всъщност, вирусът от който човечеството ще се оттърве е много по-голям отколкото си представяте. Не говоря за Ковид-19, а за това което е зад него. Както най-добрият доктор в страната ни да каза, повечето хора дори нама да разберат че хванали Коронавируса, при мнозина симптомите ще бъдат много слаби или никакви. Но истината е, че след тази криза светът ще се обнови и стане по-добър. Както Петър Дънов предсказа за сегашното време:

"Всички, които се опитват да се противопоставят на промените, ще бъдат отделени и прехвърлени на друго място. Въпреки, че не всички хора на Земята се намират на еднакво еволюционно развитите, новата вълна ще бъде усетена от всички. Тази трансформация не се отнася само за Земята, а за цялата Вселена (И духовния свят)." Предсказания на Петър Дънов

Съвсем скоро всички ще разберат какво реално се случва. Истината за първи път ще излезне на яве. Ще има нмого арести. За повечето това ще бъде пълен шок. Корупцията на най-високи нива ще бъде разкрита. Края на една зла епоха ще бъде сложен.



Имунитета има значение

През 2018 година свинсия грип убива в България 4000 за един месец, казва проф. Хинков.  Но лошото тогава бе, че това бяха млади и здрави хора. Когато разберем, че точно хората които след това ще ни предлагат лечение са тези, които стоят зад тези епидемии, няма как да не сме в шок. Просто е важно да се информираме и да се събудим. Единственото което може да се направи е да подобрите имунитета си. А за това има хиляди природни начини.

По димите на Давид Леви,
"в една епидемиологична обстановка и важно да се консумират пресни храни, много плодове и зеленчуци, които подсилват естествения имунитет на организма. Консумирането на запасите от макарони, ориз и боб, при намалена подвижност може да предизвика множество увреждания, много по-опасни от Коронавируса."


Корона Вируса ще изгради Световен Имунитет срещу корупцията

Силно вярвам и се моля, скоро човечеството да се освободи от невежеството в което сме били държани хилядолетия. В този момент човечеството се надига да се освободи от истинския вирус на злото. Вдигнете глави, идва светло бъдеще. Болестите идват, за да пречистят нещо в нас. В случая, цялото човечество се пречиства; от аморалността, корупцията, алчността и т.н. Както Петър Дънов предсказва:

"Днес ние се намираме на границата между две епохи... скоро всички ще бъдат покорени от Божествения огън, който ще пречисти хората и ще ги подготви за Новата епоха. Така хората ще се издигнат до най-високото ниво на съзнание, необходимо за навлизането в този нов живот." Предсказания на Петър Дънов

Това са предсмъртните опити на Сатана да запази своето господство. Но погледнете само оптимизма на хората. Вижте нарастващото желание за взаимопомощ. Погледнете снимки на пречистващата се природа, поради спиращата икономика. Започвам да виждам деца, които се връщат при родителите си. Родители, които имат повече време да се радват на децата си. Нов тип правителства, които ще се погрижат за гражданите си. И нов тип медицина, която наистина ще лекува, а не само подтиска симптомите за да прави печалби.

Нищо не може да спре това което идва - Бог побеждава

Виждам много знаци за един прекрасен свят който можем да изградим от тук нататъка. Съвсем скоро ще видим нови технологии, които ще направят живота на всички прекрасен. Пуснете икономическата сламка, в която отчаяно търсите спасение. Тя е тази която дърпа всички ни надолу. Пуснете я и ще видите красотите, които Бог е подготвил за нас. Прочети, МОДЕЛЪТ ЗА ИДЕАЛНИЯ СВЯТ НА МИР


Време е светът и хората да се осъзнаем и направим правилните промени в себе си и в системата.
1. Медицината трябва да се промени; Проблема е че тя не знае да лекува. Превърна се в рекламно бюро на петролни токсини, които само потдискат симптомите, с което увеличават болните. 
2. Икономиката и политическата система трябва да се променят. Живеем в глобално село. Големите сили си играят с икономическите и политически механизми за лични изгоди. Това не може да продължи. Полтитиците трябва да са като родители, грижещи се саможертвено за децата си.
3. Трябва съвсем нов манталитет и Култура на Сърцето и Съвестта. Това не става насила. Хората трябва да живеят свободни от робските нужди за бачкане и оцеляване. Икономиката днес може да ни зарине с богатства. 
4 Нови технологии само чакат да направят света прекрасен за всички. Но трябва свобода; Възможност хората да изградят здрави семейства и да се радват на любов и щастие в тях. Не сме машини. И стига робство. Само ако съвестта на хората се издигне ще живеем добре, това никога няма да стане със закони, и държавен контрол (Комунизма го доказа, че така не става).

Моля се за епохата на здрави семейства, в които децата да израстват в атмосфера на любов, доверие, разбирателство и взаимна подкрепа. Само това ще оправи света

снимка
Предсказания
Любов и семейство
Положителни мисли

Свържете се с нас: 

Посолство на Мира 
Ул. Г. Бенковски 25, София
email: worldofheart@gmail.com

Семейната Федерация е НПО със специален статут в ООН.



0 коментара:

КОРЕЙСКИ ПРОРОЧЕСТВА

корейските манускрипти, в които са записани пророчества, най-древните от които са хиляда години...
Прочети >>>
Menu By AllBlogTools.com Related Posts with Thumbnails

 
Powered by Blogger